Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1486 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 April 2011 - 16:36

και ο,τι αλλο καλο μου προτεινετε

Dexter
Coupling (Την original βρετανική παραγωγή του BBC, όχι την αμερικάνικη ή την ελληνική)
Leverage
Weeds
Breaking Bad
Flash Forward
Posted Image
Posted Image

#1487 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 11 April 2011 - 19:51

Θελω να δω
How i met your mother
Two and a half men
και ο,τι αλλο καλο μου προτεινετε

Απ'το how i met your mother μόνο οι 2 πρώτες σεζόν παλεύονται, όσων αφορά το two and a half men είναι αρκετά άνισο και επαναλαμβανόμενο.

Anyway, για'μενα άνετα τα καλύτερα:

Απο κωμωδίες: Arrested Development, black books, 30rock, Curb your enthusiasm και Seinfeld.

Από φαντασίας: space:1999, batlestar galactica, Firefly, Twin Peaks.

Από όλα τα άλλα: The Wire, OZ, The shield, Six feet under, State of Play, Life on Mars, Mad Men, Spooks, Sopranos, Skins, buffy: the vampire slayer.

Αυτά που είναι σε bold πρώτα. Το arrested development, και το curb your enthusiasm θέλουν λίγο συνήθεια γιατί έχουν πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το space:1999 είναι τρελή καλτίλα, το The Wire μπορεί να είναι η καλύτερη σειρά ever, και το OZ έχει τρομερά νοήματα.

Το Dexter αξίζει κυρίως για την πρώτη σεζόν, μετά πέφτει αισθητά η ποιότητα του. Το Walking dead είναι κακή μεταφορά-αμερικανιά, το μοναδικό -αν δεν κάνω λάθος- serial στο zombie-genre αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το breaking bad έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας και την ακολουθεί, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στον θεατή. :)

Αυτά, have fun.

#1488 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 11 April 2011 - 20:14

Θα διαφωνήσω ευγενικά με τον φίλτατο γείτονα, το How I Met Your Mother μέχρι τον 5ο κύκλο που έχω δει μου άρεσε πάρα πολύ!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1489 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2011 - 20:20

Στις κωμωδίες να προσθέσω και το αγαπημένο μου entourage.
Posted Image

#1490 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 12 April 2011 - 12:53

κατεβαζω τα: 30rock και it crowd :D τα υπολοιπα το καλοκαιρι
κυριως κωμωδιες ψαχνω!

#1491 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 April 2011 - 12:58

Ε κατέβασε και τα the office U.S. (τα πρώτα 5 επεισόδια είμαι μέτρια αλλά μετά απογειώνεται), arrested development.

Posted Image

#1492 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 12 April 2011 - 19:55

οκ το κατεβαζω και αυτο!!

#1493 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 April 2011 - 23:05

This week's House was...:x3:

#1494 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 April 2011 - 04:29

Άρχισα να βλέπω το Carnivale.
Eνδιαφέρον φαίνεται μέχρι στιγμής, είμαι στο 7ο επεισόδιο.

Μόλις πριν λίγο γμτ διάβασα ότι δεν ολοκληρώνεται, πάνω που άρχισε να μου αρέσει. Θα την δω ούτως ή άλλως πάντως τώρα που την άρχισα.

http://cinematv.wordpress.com/2007/10/11/carnivale/

#1495 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 April 2011 - 07:23

Άρχισα να βλέπω το Carnivale.
Eνδιαφέρον φαίνεται μέχρι στιγμής, είμαι στο 7ο επεισόδιο.

Μόλις πριν λίγο γμτ διάβασα ότι δεν ολοκληρώνεται, πάνω που άρχισε να μου αρέσει. Θα την δω ούτως ή άλλως πάντως τώρα που την άρχισα.

http://cinematv.wordpress.com/2007/10/11/carnivale/

Το Carnivale είναι μια από της καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ!
Ήταν να έχει 6 σεζόν, αλλά τελικά βγήκαν μόνο 2. Παρόλα αυτά έχει ένα τέλος που σε αφήνει ικανοποιημένο, αν και πολλά δεν εξηγούνται.

Posted Image

#1496 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 April 2011 - 02:22

Το Carnivale είναι μια από της καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ!
Ήταν να έχει 6 σεζόν, αλλά τελικά βγήκαν μόνο 2. Παρόλα αυτά έχει ένα τέλος που σε αφήνει ικανοποιημένο, αν και πολλά δεν εξηγούνται.

Ωραία! Γιατί έτσι όπως το έγραφε αυτός στην κριτική που διάβασα σου άφηνε την εντύπωση ότι το τέλος ήταν απογοητευτικό. Ούτως ή άλλως πάντως, φαίνεται μια σειρά που βασίζεται περισσότερο στην όλη μυστηριακή ατμόσφαιρα και όχι σε γρήγορες εξελίξεις που σε αφήνουν με κομμένη την ανάσα. Επομένως το να μάθεις το τέλος ίσως δεν έχει και τόσο μεγάλη βαρύτητα.

Αλλά γενικά φαίνεται καλό και σκηνοθετικά και σεναριακά. Εγώ να φανταστείς δεν είμαι καθόλου των σειρών. Δεν έχω δει τίποτα. Μόνο μια season heroes είχα δει και το βαρέθηκα, οτιδήποτε άλλο το παράτησα στα πρώτα επεισόδια. Αλλά είχα πετύχει μια φορά στην τηλεόραση το Carnivale (αργά πρέπει να ήταν, δεν θυμάμαι το κανάλι) και το είχα υπ' όψιν μου.

#1497 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 April 2011 - 17:10

Λοιπόν αφού έφτασα up-to-date με το Sons of Anarchy, το οποίο πλέον είναι στις αγαπημένες μου σειρές, θέλω πάλι κάτι που να μην είναι άμυαλο αλλά όχι κάτι slice of life.
Οπότε ρωτώ the Shield, the Sopranos, Deadwood ή Oz πρώτα;

Ντάξει το Sons of Anarchy αν συνηθίσεις τη μαυρίλα του φεύγουν νερό τα επεισόδια. Τα δυνατά σημεία οι: φοβεροί χαρακτήρες, ένας και ένας, η γρήγορη πλοκή, οι ανατροπές, το χιούμορ και φυσικά η κουλτούρα και η ζωή των μηχανόβιων, η απεικόνιση του πόσο δύσκολο είναι να ζεις έξω από το νόμο, να διατηρείς κάποιες αρχές αλλά και τη σιωπή, με οποιοδήποτε τίμημα.
Spoiler:

#1498 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 18 April 2011 - 17:51

Λοιπόν αφού έφτασα up-to-date με το Sons of Anarchy, το οποίο πλέον είναι στις αγαπημένες μου σειρές, θέλω πάλι κάτι που να μην είναι άμυαλο αλλά όχι κάτι slice of life.
Οπότε ρωτώ the Shield, the Sopranos, Deadwood ή Oz πρώτα;

Μεταξύ των παραπάνω, το The Shield είναι το πιο κοντινό στο στυλ (μιας & το SoA είναι kinda sorta spin-off του), ενώ το Deadwood, όντας western, το πιο διαφορετικό (αλλά από τα 4 αυτά το αγαπημένο μου).

By the way, άμα δεν έχεις δει το The Wire δες το ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ. Είναι απλά η καλύτερη σειρά που έχει ποτέ γυριστεί αναφορικά με αστυνόμους & εγκληματίες (& την πολιτική της τοπικής διοίκησης & τα σχολεία & τον τύπο & τα ναρκωτικά &...), αν όχι η καλύτερη σειρά που έχει γυριστεί ποτέ. Βασισμένη σ'ένα πολύ μεγάλο μέρος σε actual προσωπικές εμπειρίες & αληθινά γεγονότα είναι τόσο poignant και τα γεγονότα & οι χαρακτήρες τόσο αληθινοί που θα μπορούσε να είναι ντοκιμαντέρ.

Υ.Γ. To SoA πολύ καλό, αναπληρώνει (όσο γίνεται βέβαια) το κενό του The Wire.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#1499 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 April 2011 - 18:00

Τωρα που ειπες "the shield"
Θυμηθηκα μια σειρα που εδειχνε ενα καλοκαιρι στο mega αν δεν κανω λαθος (ή star) αργα το βραδυ με κατι πυροσβεστες. Ηταν πανω κατω την ιδια χρονικη περιοδο που εδειχνε το supernatural στο star και το the shield.
Πρεπει να εχει 2 χρονια +.
Ξερει κανεις ονομα?

Θυμαμαι επισης οτι ο πρωταγωνιστης ειχε χωρισει με την γυναικα του και εμοιαζε λιγο με τον Willem Dafoe XD

2bbd14fc.jpg

#1500 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 April 2011 - 18:02

rescue me, παίζει ο κλέφτης του bill hicks