καταρχην να πω στον Namida πως δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να απολογεισαι,
σε καθε περιπτωση τα θεματα υγειας συγγενικων προσωπων μπαινουν πανω απο οποιοδηποτε χομπυ
και αλλωστε θα εχουμε και αλλες ευκαιριες στο αμεσο μελλον ;P
να ευχαριστησω με τη σειρα μου ολους οσους πηραν μερος στο τουρνουα και ιδιαιτερα τους Phm και Adventurer
που εκαναν τον κοπο να ερθουν απο τη θεσσαλονικη!
να ευχαριστησω οσους διοργανωσαν το τουρνουα και βοηθησαν σε αυτο δηλαδη τους Xa0s, Kleidokrator, Skinner1991,
Ambient, Xalathal, Cloud1234,Osama, Tsunade, Namida ... ναι δεν ειμαστε μονο εγω και ο Xa0s ολοι μαζι εχουμε συμβαλει ειτε ψαχνοντας για τους κανονες για το riichi ειτε κανοντας προτασεις και διορθωσεις για να βελτιωθει το τουρνουα
ειτε συζητωντας για το πως θα μπορεσει να λειτουργησει καλυτερα τοσο για εμας οσο για νεους παικτες στο ματζονγκ.
ο στοχος μας σε καθε περιπτωση εχει επιτευχθει με την προσθηκη των Night Wizard Seal, Μάριος, Μάνος
(σορρυ που τελικα ηρθαν ετσι τα πραγματα και ενω ηταν εκει δεν μπορεσε να συμμετεχει)
που εμαθαν ολοι το τελευταιο διαστημα -και πιστευω πως θα κολλησουν οπως και εμεις- αλλα και
Zed(ιδιαιτερο ευχαριστω που ηρθε για να παιξει αν και ηταν στην πρωτη αδεια απο τον στρατο) ,Akira(που και τελικα
δεν επαιξε αν και θα μπορουσε, ααααααααααχχ τι μας εκανες

).
ευχαριστιες επισης στο
Radio Planet Asia (Zed,Akira,Anariel) που προωθησαν το τουρνουα μεσω των εκπομπων
τους και εκαναν ρεπορταζ
συγχαρητηρια στους 4 πρωτους και ιδιαιτερα στις κοπελες μας τις Olgidio και Tsunade-sama που καταφεραν και
πηγαν τελικο παροτι ηταν μειοψηφια με τοσους αντρες στο τουρνουα

αλλα το μεγαλο μπραβο παει στον
Ph Fandom

που βγηκε πρωτος Banzaaaai!

...α! συγχαρητηρια και στον Ambient (ας επαιζα και εγω με τον Xa0s και σιγα μην πηγαινες 4δα

)
βγηκαν τοσο λαθη οσο και θετικα στοιχεια απο το τουρνουα και στο επομενο θα τα παμε ακομα καλυτερα.
το επομενο ραντεβου ειναι τον Γεναρη με το Τουρνουα του Χειμωνα (2013 Fuyu Taikai)
το οποιο προτεινω να γινει στις 5 Ιανουαριου, Σαββατο γιατι θα ειμαστε ακομα στο πνευμα των
γιορτων και επιπλεον σχολες και γενικοτερα οι υποχρεωσεις ξεκινουν μετα απο αυτο το σ-κ
(περισσοτερη κουβεντα για αυτο στο GUMS thread)