Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.


  • Please log in to reply
948 replies to this topic

#811 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 August 2011 - 02:41

Λοιπον πρεπει ολοι να δειτε την Ιαπωνικης προελευσης ταινια "Confession (Kohuhaku)". H πρωτη Ιαπωνικη ταινια που λατρεψα! Σε καθε τομεα ηταν αριστη. Το σεναριο ειναι πραγματικο προτοτυπο και κορυφαιο! (θα σας προτεινα να μην διαβασετε τιποτα γι αυτο, ουτε να δειτε trailer.)To Acting ηταν εξαιρετικο παρολο που πρωταγωνιστουν παιδια, ενω η μουσικη και η φωτογραφια ειναι πραγματικα αριστα!
Ουτε το Prison Break δεν ειχε τοσες ανατροπες!
Για να σας προετοιμασω μονο θα σας πω οτι ειναι ψυχολογικο θριλλερ (οχι με την ελληνικη εννοια του Θριλλερ XD), μυστηριο,δραμα.

Πραγματικα χανετε αν δεν την δειτε.

Ευχαριστω τα μελη του Anime.gr που την προτειναν απο εδω και απο εκει και επιτελους την ειδα.

Παρτε και το αριστο soundtrack.
Οπως εγραψα και στο youtube

i wanna have sex with this song.

:P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vKZ208UWTTM&feature=related[/YOUTUBE]


2bbd14fc.jpg


#812 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 13 August 2011 - 12:19

Βασικα θελω να ακουσω γνωμες για 2 ταινιες.The good the bad and the ugly,princess bride.A και ποιες ειναι οι καλυτερες ταινιες δρακουλα και φρανκενσταιν αντιστοιχα!

sc5bab.jpg


#813 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 August 2011 - 14:32

Το princess bride είναι ταινιάρα. Θυμάμαι είχα δακρύσει από τα γέλια.
Πέρα από τις κλασσικές τις Hammer Horror films (που είναι must, ειδικά όσες έχουν Bella Lugozi και Christopher Lee) εγώ είχα ευχαριστηθεί τα Dracula του Copola (και έχει και γέλιο), και το Dracula 2000 (το 1ο ΟΧΙ το 2ο.) Γενικά υπάρχουν και καλές ταινίες με βαμπίρια που δεν έχουν το Δράκουλα μέσα, αλλά έχουν ένα "κόμη βαμπίρ" που του μοιάζει. Όπως το τιτανοαπίστευτο Salem's Lot.

Τσέκαρε και τις ταινίες της Hammer με τον Φράνκυ (δεν τις έχω δει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα), και δες και το Abbot and Costello meet Frankenstein. Είναι κωμωδία, στα καλά τις. Το γέλιο είναι εγγυημένο.

Posted Image


#814 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2011 - 21:43

Eίδα σήμερα το Paul και ακόμη πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο. Δεν ξέρω πώς το πρωταγωνιστικό δίδυμο κατάφερε αν όχι να ξεπεράσει να χτυπήσει στα ίσα την επιτυχία των προηγούμενων "Shaun of the Dead" και "hot Fuzz" αλλά μπράβο τους. Τρέλα κορδέλα και ένας απολαυστικότατος εξωγήινος που κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση. :kawaii: I fell in love with an alien and all that jazz.

Τρέχετε.

#815 Guest-67807

Guest-67807

    Anime Freak

  • Members
  • 451 posts

Posted 27 August 2011 - 22:56

όσοι σκέφτεστε να δείτε το trainspotting.. κάντε το. το είχα κατεβάσει μήνες ολόκληρους και δεν το ειχα δει, αρκετα καλο.
επισης ενα ακομα καλο το full metal jacket.
επισης ειδα μετα κόπων και βασάνων το enter the void.. απλά μην...

@Iristella, οσον αφορα το διδυμο των ταινιων hot fuzz και shawn of the dead, ξέρεις καμια αλλη που να πρωταγωνιστούν αυτοί οι 2 ?(εκτος απο το paul)

#816 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2011 - 23:33

Δες την σειρά Spaced. :)

#817 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 August 2011 - 23:43

Το Paul δε μου άρεσε όσο τα άλλα 2. Είχε πλάκα, και τρομερές δυνατότητες, αλλά τα προηγούμενα 2 τους είναι αξεπέραστα.

O Nick Frost k o Simon Peg έχουν παίξει στη σειρά spaced, η οποία είναι υπέροχη.

Τώρα και οι 2 μαζί σε ταινία εκτός από τα παραπάνω, δεν νομίζω ότι έχουν ξαναπαίξει, εκτός από το Black Books (που είναι σειρά) όπου κάνουν cameo και οι δύο.
Ο Simon Peg στο Run Fatboy έπαιζε μαζί με τον Dylan Moran (από το Shaun), o Nick Frost στο The Boat that Rocked (αγγλική κωμωδία με εμφανίσεις από πολλούς ηθοποιούς από Shaun & Hot Fuzz, και το Attack the Block, που έχει να κάνει πάλι με εξωγήινους.

Posted Image


#818 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 27 August 2011 - 23:56

Μέτριο το Paul αλλά σίγουρα ευχάριστο. Χωρίς τον Wright το δίδυμο δεν αποδίδει το ίδιο :P .

Για το attack the block εχω ακούσει πολλά καλά λόγια, νομίζω θα ερθει εδω ελλάδα απο οσα γνωρίζω.

#819 giota83

giota83

    AnimeMangaOtaku

  • Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 15 September 2011 - 12:52

εχω το αυθεντικο dvd της ταινιας Paprika και δυστυχως δεν μπορω να το δω γιατι δεν υποστηριζει ο υπολογιστης μου blu-ray . ξερετε αν μπορω να το διακινησω καπως απο εδω με ανταλλαγη απλου dvd paprika αυθεντικου. αν γινοταν θα με βοηθουσατε πολυ. ξερω οτι γινομαι λιγο off topic αλλα θελω να δω αυτη τη ταινια και ειναι σε αψογη κατασταση.:gotit:

#820 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 October 2011 - 10:04

Τραβάτε να δείτε το Real Steel. Χωρίς πλάκα. Οι Expendables απέτυχαν, το τελευταίο Rocky και το τελευταίο Rambo επίσης, τα Τransformers... δε ξέρω τί θκατά έκαναν, αλλά το Real Steel το πέτυχε:

80's Cheese, baby! And GOOD cheese!

Χοροπηδούσα πάνω στη θέση μου στο φινάλε. Έχει χρόοονια να μου συμβεί αυτό.

Τρέξτε, αξίζει τα λεφτά σας πολύ παραπάνω από πολλές ταινίες που έχουν βγει φέτος.

Posted Image


#821 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 12 October 2011 - 10:24

1 Δεκεμβρίου ερχεται σε μας.
Θα το δούμε φυσικά.

#822 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 14 November 2011 - 16:38

Hi there.Αν καποιος εχει δει τα παρακατω ξερει να μου πει αν αξιζουν τα λεφτα τους?
sleepy hollow(burton)
v for vendeta.
Also τα ovas του σονικ(με τοσο προωτικες σκηνες με τον metal sonic μου τραβηξε το ενδιαφερον).

sc5bab.jpg


#823 twin

twin

    follow the white rabbit.

  • Members
  • 89 posts

Posted 14 November 2011 - 16:57

sleepy hollow(burton)
v for vendeta.


αρκετοί τα εξυμνούν όμως προσωπικά δεν με ικανοποίησε κανένα τους.

προτιμώ χίλιες φορές τα big fish και the matrix από αυτούς τους δημιουργούς.
Posted Image

#824 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 November 2011 - 20:59

Hi there.Αν καποιος εχει δει τα παρακατω ξερει να μου πει αν αξιζουν τα λεφτα τους?
sleepy hollow(burton)
v for vendeta.

Το sleepy hollow είναι ημι-gore κωμωδία βικτωριανού (περίπου) τύπου. Αξίζει να τη δεις γιατί θα περάσεις καλά και θα γελάσεις. Όταν ήμουν πιο μικρή με είχε ανατριχιάσει σε μερικά σημεία, αν και αυτό δεν είναι το δυνατό της στοιχείο.
Το V for vendetta αξίζει ΜΟΝΟ εάν δεν έχεις διαβάσει το κόμικ. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την εξής τακτική. Δες την ταινία πρώτα, η οποία θα σου αρέσει. Μετά από μερικές βδομάδες διάβασε και το κόμικ. Θα το λατρέψεις και θα μισήσεις την ταινία η οποία μπροστά του είναι μια κουράδα.

Posted Image


#825 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 13 January 2012 - 15:37

Εχει κανεις να προτεινει καμια γαματη minfdfuck ταινια??Στυλ ας πουμε fightclub,12 monkeys κατι τετοιο ψαχνω(οχι δε χρειαζεται αναγκαστικα να παιζει ο brad pitt :P).

edit:γενικοτερα θελω κατι με μια δοση παρανοιας,αλλα να μετραει και να μην το ξεφτιλιζει