Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 21:52
Φετος ειχε αρκετες καλες ταινιες.
Το Milk, μετρημενο, σωστο, πολυ πολυ καλες ερμηνειες!
Rachel getting married, πολυ ρεαλιστικο και για low budget ταινια ειχε καλη σκηνοθεσια και η Hathaway δεν εχει παιξει καλυτερα. Αν σας αρεσε να δειτε το Festen η Οικογενειακη Γιορτη, ιδιο μοτιβο αλλα λιγο πιο ωμη η ταινια, καλυτερη κατα τη γνωμη μου.
Ενταξει, φυσικα το Slumdog Millionaire, ο Boyle για τον ελαχιστο χρονο που περασε στην Ινδια εφτιαξε πολυ ομορφη ταινια. Τα μικρα παιδια ηταν ταλενταρες, ο Dev Patel απο το Skins στο SM ηταν πολυ καλος, η μουσικη απο την M.I.A. γαντι ταιριαζε, πολυ κριτικαρανε το ρομαντζοβρεχτο τελος αλλα ισως δεν παρατηρησαν οτι η ταινια εκει βασιζοταν.
Το Doubt, καλα τα καταφερανε για θεατρικο εργο που γινεται ταινια. Ετσι κι αλλιως δυο μερη ειχαν οι ανθρωποι να γυρισουν τις σκηνες με διαλογους διαρκειας σαν τη σιωπη διαρκειας στον Bergman.Ενταξει εχω και μια αδυναμια στον Phillip Seymour Hoffman και τα λιγδωμενο τριχο-στιλ του.
Καλυτερη ταινια της σεζον για μενα ηταν το Hunger.Η πρωτη ταινια του αγγλου Steve McQueen και ο ανθρωπος κανει θαυματα!Μπορει να ειναι λογω της απειριας μου στο θεμα αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιον τροπο σκηνοθεσιας και τετοιες σκηνες.Περα απο αυτο, θεωρω οτι ειναι πολιτικα σωστη η ταινια και αν και λιγο σκληρη σε καποια σημεια, πολυ ανθρωπινη.
Πφφ πολλες ξεχναω τωρα αλλα βαρεθηκα κιολας =_='
Ελπιζω να φανηκα χρησιμη.

Blame my parents.Yes?Yes.