Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#526 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 30 August 2008 - 03:05

Καλησπερα σε ολους!!!Ελπιζω να ειστε μια χαρουλα....:) ψαχνω,για ταινίες που να κρυβουν μεσα μυστηριο και να εχουν να κανουν με δολοφονους...δηλαδη κατι παρομοιο με death note χωρις βεβαια τα μεταφυσικά στοιχεια.....μηπως εχετε κατι καλο να μου προτείνετε?:blingeye2: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :ureshii:

L.A. Confidential (1997)
The Usual Suspects (1995)
Se7en (1995)
Memento (2000)

Αυτές είναι απ' τις πιο κλισέ κλασσικούρες αλλά είναι must αν δεν τις έχεις ήδη δει:drink:
Posted Image

#527 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 30 August 2008 - 03:20

Καλησπερα σε ολους!!!Ελπιζω να ειστε μια χαρουλα....:) ψαχνω,για ταινίες που να κρυβουν μεσα μυστηριο και να εχουν να κανουν με δολοφονους...δηλαδη κατι παρομοιο με death note χωρις βεβαια τα μεταφυσικά στοιχεια.....μηπως εχετε κατι καλο να μου προτείνετε?:blingeye2: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :ureshii:

Αυτό που ζητάς ίσως υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σε ταινίες Hitchcock αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα τις έβλεπες. (filmnoir ασπρόμαυρες, παλιές ταινίες κτλπ)

Κατά τα άλλα, πρόσθεσε στις κλασικούρες του Leon και τις εξής πασίγνωστες ταινίες κυρίως για το μυστήριο και όχι τόσο για τους σκοτωμούς (αν και θα τις έχεις δει μάλλον "όλες" γιατί τις ξέρουν και οι πέτρες) ^^ :

Dracula, Fight Club, silence of the lambs, Oldboy, The Shining, Pan's Labyrinth, The Prestige. (τα τελευταία 2 τείνουν σε mystery-κοινωνικά κι όχι τόσο σε detective-thriller αλλά θα σε καλύψουν σε όλους τους τομείς σαν ταινίες imho αφού σου αρέσει το μυστήριο, και έχουν κι ελάχιστα το μεταφυσικό στοιχείο αλλά μη τρελαίνεσαι είναι σε πολύ μικρό βαθμό.)
μετά στο στυλ που είπες είναι ίσως και το V for Vendetta αν και δε ξέρω πως θα σου φανεί.

Τέλος υπάρχει μια anime σειρά που έχει ακριβώς αυτό που είπες και πολλά περισσότερα, και υπάρχει και στο forum για free download. ^^ (ναι καλά κατάλαβες για το Monster μιλάω) αλλά μάλλον θα το έχεις δει και αυτό . :P Αυτά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#528 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 August 2008 - 04:29

Δεν ξερω αν πιανετε,αλλα παντα πιστευα οτι τα "mind games" μεταξυ L και Light εμοιαζαν πολυ με αυτα του Prison Break...που ειναι σειρα ομως...

Παρα πολυ καλη,ειδικα η 1η season,πολυ suspense,πολυ καλη ιστορια{εχει να κανει με αποδραση απο φυλακη και να προβλεπεις τις πραξεις τον φυλακων/κρατουμενων...ετσι οπως και ο Light/L προεβλεπε τις κινησεις των αλλων αντιστοιχα..}..

Στην συστηνω να την δεις λοιπον,ειδικα αν σ'αρεσαν τα mind games του Death Note:)

{βεβαια δεν εχει κανενα μεταφυσικο στοιχειο!:P}

Edited by Zoro, 30 August 2008 - 04:38.

#529 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 30 August 2008 - 11:28

Να στε καλα ρε παιδια...θα τις εχω ολες υποψην μου.Zoro δε μ αρεσει το Prizon break το εχω παρακολουθησει.....ευχαριστώ πολύ παντως

radagast,απο αυτες που μου προτείνεις τις περισσοτερες τις εχω δει και μου αρεσαν πολυ.ειδικα το V for Vendetta εγινε η αγαπημενη μου ταινία.:)

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!^_^

#530 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 08 September 2008 - 15:52

......................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 10 December 2008 - 23:57.

#531 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 09 September 2008 - 16:07

Equilibrium (2002)

Μια όχι και πολύ γνωστή ταινιά, και πραγματικά απορώ γιατί. Action/Sci-fi/Thriller με τον Christian Bale. Σε ένα φασιστικό μέλλον, όπου οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ένα ναρκωτικο΄που τους απαγορεύει να έχουν αισθήματα.

Posted Image

#532 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 09 September 2008 - 16:16

Equilibrium (2002)

Μια όχι και πολύ γνωστή ταινιά, και πραγματικά απορώ γιατί. Action/Sci-fi/Thriller με τον Christian Bale. Σε ένα φασιστικό μέλλον, όπου οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ένα ναρκωτικο΄που τους απαγορεύει να έχουν αισθήματα.

Απλα θεικη:nod2:

Ειδα το Ironman.
Στην αρχη ηταν πολυ ωραια, αλλα μετα εκανε νερα τελειως......
Παντως ειναι πολυ ωραια ταινια, με παρεα και ποπ-κορν βλεπεται.

#533 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 09 September 2008 - 19:22

Equilibrium (2002)

+1 :)

My recommendation:
Posted Image
A Clockwork Orange
Από τις αγαπημένες μου ταινίες. Ο Kubrick συνδυάζει την ωμή βία, το μαύρο χιούμορ και την καταπληκτική σκηνοθεσία σε αυτή την "σκοτεινή" κοινωνική(?) ταινία. Σε βάζει σε σκέψεις.
P.S. Επειδή δεν είναι και από τις πιο "ελφριές" ταινίες, καλύτερα να μην την επιλέξετε αν θέλετε απλώς να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. :)

#534 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 09 September 2008 - 23:36

Εγω προτεινω το Wall-E γιατι παρ'ολο που το δευτερο μισο της ταινιας δεν μου αρεσε πολυ ως concept επειδη μου φανηκε κοματακι υπερβολικο, το πρωτο μερος ηταν 'σωστο' και το οικολογικο μηνυμα το περναγε πολυ ωραια. Δυστηχως δεν φτανει τα μεγαλια των Toy stories, the incredibles και finding nemo αλλα αξιζει πιστευω το εργακι.

#535 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 11 September 2008 - 03:55

.......................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:00.

#536 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 12 September 2008 - 13:20

άσχετο άλλα μήπως πρόλαβε να δεί κανείς το Bushi no Ichibun (love & Honor) με τον Kimura Takuya που παιζόταν τις τελευταίες μέρες σε επιλεγμένους κινηματογράφους?... δεν πρόλαβα και τώρα το παίζει μόνο στο odeon στο Μαρούσι και δε με βολεέυει καθόλου...

#537 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 14 September 2008 - 00:52

............................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:00.

#538 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 September 2008 - 23:51

Λοιπόν προτείνω ανεπιφύλακτα σ'όσους θέλουν καλή κωμώδια να δουν την ταινία Young Frankestein ή αλλιώς Frankentsein Junior.Η ταινία είναι του Mel Brooks και αν και ασρόμαυρη βγάζει άφθονο γέλιο!Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο απλά χαρείτε την όσοι δεν την έχετε δει κρατήστε την και στο άρχδειοο σας όσοι την έχετε δει,αξίζει:)!

Kαι για να βοηθήσω εδώ θα βρείτε την ταινία και εδώ τους ελληνικούς υπότιτλους!
Posted Image

#539 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 16 September 2008 - 16:02

υπαρχουν 2 ταινιαες με τον roger rabit ξερει κανενας πως λεγεται η αλλη?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#540 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 September 2008 - 07:37

Απο οσο λεει στην Wikipedia, η δευτερη ταινια με τιτλο Roger Rabbit II: toon Platoon, δεν ξεκινησε ακομα γυρισματα, παρολο που το προτζεκτ ξεκινησε το 1992

Who Framed Roger Rabbit - Wikipedia, the free encyclopedia

1345977285497_zps066ae44a.jpg