Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#511 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 August 2008 - 10:21

thanks αν και τις εχω δει
καλα το sin city ειναι favourite....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#512 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 August 2008 - 10:40

ναι ειναι υπεροχο!

παιδια εχετε να μου προτινετε ταινιες σε στυλ amelie-juno?

Posted Image

#513 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 08 August 2008 - 11:22

"Los amantes del circulo polar" aka "Οι εραστές του αρκτικού κύκλου"

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#514 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 08 August 2008 - 12:56

Και το "Paris je t'aime" πρεπει να ναι σε παρομοιο στυλακι

Posted Image

#515 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 August 2008 - 13:02

thankies guys!
το paris je t' aime το εχω δει αλλα δεν μου πολυφανηκε οτι ειναι στο ιδιο στυλ

Posted Image

#516 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 August 2008 - 19:35

Πολύ Worst movies έπεσε τελευταία. Πάρτε και μια recommendation
The Breakfast Club (1985)
Posted Image

#517 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 August 2008 - 23:49

Λοιπον τσεκαρα ενδελεχως τα ποστς και ιδου μερικες ταινιες που δεν εχουν αναφερθει αν και ειναι απο τις αγαπημενες μου!

The Edukators (οι μερες της αφθονιας σας ειναι μετρημενες).Γερμανικη ταινια,πρωταγωνιστει ο Ντανιελ Μπρουλ(Goodbye Lenin).Δυο νεαροι μπαινουν σε σπιτια πλουσιων οσο αυτοι λειπουν και δεν κλεβουν τιποτα αλλα ανακατευουν τα παντα αφηνοντας σημειωματα τυπου οι μερες της αφθονιας σας ειναι μετρημενες...Φοβερη ταινια για τις πολιτικες ανησυχιες της γενιας μας αλλα και την αλλοτριωση των πρωην αριστερων-επαναστατων(βλ.στην Ελλαδα γενια του πολυτεχνειου)

Dreamers του Μπερτολουτσι απο τις προσφατες ταινιες του με τους Michael Pitt,Eva Green,Louis Garrel.Στη διαρκεια των εξεγερσεων του Μαη του '68 στη Γαλλια ενας αμερικανος αναπτυσσει μια ιδιοτυπη φιλια με δυο αδερφια βασισμενη στο κοινο τους παθος για τον κινηματογραφο

The Lords of Dogtown για τους fans της skateboard κουλτουρας και οχι μονο.Παιζουν οι Heath Ledger,Emile Hirsch.Η δημιουργια του συγχρονου Skateboarding στη Βενετια της Καλιφορνια τη δεκαετια του '70 οταν μια παρεα νεαρων αουτσαιντερς επιδειδεται μετα μανιας σε επικυνδυνα κολπα μεσα στις αδειες, λογω ξηρασιας, πισινες πλουσιων σπιτιων.Παρα πολυ skateboard,απιστευτη μουσικη και το πως μια παρεα νεαρων παιδιων αντιμετωπιζει την καθημερινοτητα του γκετο αρχικα και της αποτομης δοξας μετεπεπειτα...

Stand by me κλασικη κατα τη γνωμη μου με τον υπεροχο River Phoenix(r.i.p.).Βασισμενη στο ομονυμο βιβλιο του Stephen King η ιστορια για το πως μια παρεα αγοριων ξεκιναει να βρει ενα πτωμα και στο δρομο βρισκει τη φιλια.Ενας υμνος στη διαφορετικοτητα και στο πως δεν εχει σημασια το ταξιδι αλλα ο προορισμος...

My own private Idaho του Γκας Βαν Σαντ στα καλυτερα του.Και αυτη με τον Ριβερ (τι να πω του εχω αδυναμια...) και τον Κιανου Ριβς.Ο Μαικ ειναι ενας νεαρος που ζει στο δρομο κανει ναρκωτικα και πουλαει το κορμι του σε οποιον ενδιαφερεται.Επισης πασχει απο μια ασθενεια την ναρκοληψια η οποια του προκαλει κρισεις που καταληγουν στο να πεφτει σε βαθυ υπνο.Εγκαταλελειμενος απο μικρος εχει εμμονη με το να βρει τη μητερα του και μαζι με τον Σκοτ(Ριβς) εναν επαναστατη χωρις αιτια,γιο πλουσιου επιχειρηματια που ζει στο δρομο μονο και μονο για να ντροπιασει τον πατερα του ξεκινουν μια αναζητηση της μητερας του Μαικ.Απιστευτη ταινια,κλασικη κατα τη γνωμη μου!

The dangerous lives of the altar boys οχι ιδιαιτερα γνωστη ταινια στην Ελλαδα...Πρωταγωνιστει ο Emile Hirsch σε νεαρη ηλικια και προκειται για την ιστορια μερικων αγοριων που καταπιεσμενοι απο το σχολειο ψαχνουν τροπους να εκδικηθουν την καθηγητρια τους(Τζοντι Φοστερ).Παραλληλα με την ταινια εξελισσεται και μια ταινια animation που βασικα προερχεται απο την φαντασια ενος εκ των πρωταγωνιστων που εχει πορωση με τα comics...

Tideland του Terry Gilliam(νομιζω αυτο τα λεει ολα...)Σκοτεινο,ποιητικο και αρκετα σουρεαλιστικο αφηγειται την ιστορια ενος μικρου κοριτσιου που βυθιζεται ολο και περισσοτερο στον φανταστικο κοσμο που εχει πλασει για να ξεφυγει απο τη μοναξια της καθως οι 2 γονεις της πεθαινουν απο ναρκωτικα.Η Αλικη σε μια διεστραμμενη χωρα των θαυματων...

Nation without women ινδικη ταινια που εξελισσεται σε ενα φανταστικο χωριο στην Ινδια οπου δεν υπαρχουν γυναικες λογω της διαδεμονης πρακτικης να πνιγουν τα μωρα πυ γεννιουνται κοριτσια καθως δεν προσφερουν τιποτα περα απο μπελαδες και την υποχρεωση να τα προικισουν.Μια ταινια που αν και οχι ρεαλιστικη πλησιαζει αρκετα στο να απεικονισει τη θεση των γυναικων στην Ινδια.Δεν θαλεγα οτι ειναι γενικου ενδιαφεροντος αλλα οσοι ενδιαφερονται για τα ανθρωπινα διαιωματα θα την βρουν αν μη τι αλλο ενδιαφερουσα...

Αυτα απο μενα προς το παρον,ελπιζω οσοι τις δειτε να σας αρεσουν:gotit:

#518 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 August 2008 - 00:08

The dangerous lives of the altar boys
Tideland
*bows*
καλα και οι αλλες ειναι παρα πολυ καλες, αλλα αυτες οι 2 ειναι πραγματικα must see απο τις προσφατες ταινιες (10ετιας)

Posted Image

#519 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 August 2008 - 00:11

Προτείνω τις εξής ταινίαρες που είδα τα last months :

Σκάφανδρο και πεταλούδα (κάπως έτσι) - true story - ΓΑΛΛΙΚΟ
Sling Blade (bill bob thornton respect ερμηνεία-κοινωνικό)
Ikiru (kurosawa) (μια ταινία για τον θάνατο και τον καρκίνο-κοινωνικό)
Das experiment - true story - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#520 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 August 2008 - 14:19

τρεξτε και δειτε το batman dark knight η ταινια τα σπαει συνδιαζει δραση με απιστευτη πλοκη της ιστοριας(ωρες ωρες εξελισοταν τοσο γρηγορα η ιστορια που δεν προλαβαινες ν'ανασανεις):OMG3: πραγματικα η καλυτερη ταινια δρασης-comic υπερηρωα που εχω δει ποτε:hero::hero::8)::8):
Posted Image
Posted Image

#521 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 28 August 2008 - 20:38

Spoiler:

Απαντηση 2 χρονια μετα: :D Και το Chinatown τοτε τι ηταν καμμια μπαρουφα?

καμια καλη Noir να κατεβασω???

Chinatown :D , le cercle rouge, la confidential , insomnia το made norway οχι αυτο με τον Al pacino το τραγικο remake!!!

Παιδια,Ειδε κανεις το Get Smart???

αξιζει να παω να το δω δτο Cinema???

Τραγικο εργο, δεν αξιζει καθολου. Η σειρα ομως του Mel Brooks ειχε την φαση της.

"Los amantes del circulo polar" aka "Οι εραστές του αρκτικού κύκλου"

Τρομερο εργο το "Οι εραστες του αρκτικου κυκλου" εχω παει και στην πολη που εγινε το σκηνικο στο τελος της ταινιας. :D Εγω θα προτινα το "Trust" του Hal hartley, και το "before sunrise".

Edited by Yojimbo, 29 August 2008 - 00:37.

#522 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 28 August 2008 - 21:42

.......................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 10 December 2008 - 23:26.

#523 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 August 2008 - 11:06

Dracula: Dead and Loving it. Για όσους έχουν σιχαθεί τους βρικόλακες τύπου "συναισθηματικοί και μοναχικοί, λυπηθείτε μας, έχουμε κι εμείς αισθήματα" και θέλουν τα τους δουν να γελοιοποιούνται (καλή ώρα). Επίσης, από τις λίγες κωμωδίες του Leslie Nielsen με τις οποίες γέλασα πραγματικά. Coppola, φάε τη σκόνη μας!

Irene Palm. Α, εδώ υποκλινόμαστε! Μαύρη κωμωδία που σατιρίζει με ωραίο χιούμορ δύσκολα κοινωνικά προβλήματα. Από καιρό μου είχε κολλήσει να τη δω και χαίρομαι πολύ που το έκανα!

Posted Image

#524 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 29 August 2008 - 22:46

Καλησπερα σε ολους!!!Ελπιζω να ειστε μια χαρουλα....:) ψαχνω,για ταινίες που να κρυβουν μεσα μυστηριο και να εχουν να κανουν με δολοφονους...δηλαδη κατι παρομοιο με death note χωρις βεβαια τα μεταφυσικά στοιχεια.....μηπως εχετε κατι καλο να μου προτείνετε?:blingeye2: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :ureshii:

#525 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 29 August 2008 - 23:10

Καλησπερα σε ολους!!!Ελπιζω να ειστε μια χαρουλα....:) ψαχνω,για ταινίες που να κρυβουν μεσα μυστηριο και να εχουν να κανουν με δολοφονους...δηλαδη κατι παρομοιο με death note χωρις βεβαια τα μεταφυσικά στοιχεια.....μηπως εχετε κατι καλο να μου προτείνετε?:blingeye2: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :ureshii:

Εχω κατι να σου προτεινω ειναι πολυ ωραιο, αλλα ειναι σειρα, οχι ταινια. :S Eλπιζω να μην με φανε οι καλουλιδες οι mods για καλο θα το κανω: Dexter λεγεται, και οχι δεν εννοω το κινουμενο σχεδιο που επαιζε στο star. :D