Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 01:58
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 01:58
επισης σιγα το επος Kill Bill (Gates.)Fixed and agreed upon.
Αν εξαιρεσεις το πρωτο που ειχε ενα αλφα ενδιαφερον.το δευτερο ηταν μια μπουρδα και μιση.
Ασε που ο τυπος εκοψε την ταινια στη μεση μονο και μονο για τα φραγκα /εισητηρια.απαραδεκτο.
αφου τη γυρισε σαν ενα,ας την προβαλει ετσι.
το Φορ Ρουμς ειναι αν εξαιρεσεις το ενα απο τα δωματια-που λογικα οσοι το χουν δει καταλαβαινουν σε ποιο αναφερομαι- ειναι επισης πολυ καλη ταινια.αλλα και παλι ο ταραντινο εχει σκηνοθετησει το 1/4 της.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 01:59
Εκει ξεχασατε Τζακι Μπραουν.τι να λεμε.Ναι! Και έλεγα κάτι ξέχασα, κάτι ξέχασα...
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:00
Συμφωνω για το Hostel μονο προς το τελος ειχε δραση......
Η μονες ταινιες που συγκρινονται με την Παπαρια που λεγεται SAW ειναι η εξισου ΠΑΠΑΡΙΑ ονοματι HOSTEL.
ναι ειναι τσιρακι του Tarantino αλλα και παλι ,παρα το υψηλο creditibility δεν αλλαζει το γεγονος οτι ΔΕΝ ειναι καλες ταινιες και απλως εχουν βια ,απλως για να εχουν.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:01
τι δραση.Συμφωνω για το Hostel μονο προς το τελος ειχε δραση......
τα πρωτα 40 λεπτα σηκωθηκα να δω το κουτι ,μπας και τελικα ειχα νοικιασει τσοντα.
εποφεληθηκε την απροσμενη επιτυχια του SAW,και εκανε οτι εκανε.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:05
και εγω αυτο εκανα...τι δραση.
τα πρωτα 40 λεπτα σηκωθηκα να δω το κουτι ,μπας και τελικα ειχα νοικιασει τσοντα.
εποφεληθηκε την απροσμενη επιτυχια του SAW,και εκανε οτι εκανε.
επειδη ημασταν καμποσα παιδια σε ενα σπιτι και το βλεπαμε τα κοριτσια με βριζαν και τα αγορια μου ελεγαν μπραβο που το πηρα ελεος......
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:07

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:08
οι αναφορές στο παλιο κινηματογράφο με το kill bill ήταν τόσες πολλές που ο πατέρας μου απλά δεν σταμάτησε να μιλάει σε ολη την ταινία.
(ο πατέρας μου δεν μιλάει ποτέ)
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:13
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:15
μετα απο διευκρινισεις.@@ το χοστελ το έκανε για να δοκιμάσει την τύχη του και για τα φράγκα, ίσως και για να βγάλει τα αποθημένα του.
οι αναφορές στο παλιο κινηματογράφο με το kill bill ήταν τόσες πολλές που ο πατέρας μου απλά δεν σταμάτησε να μιλάει σε ολη την ταινία.
(ο πατέρας μου δεν μιλάει ποτέ)
ο ταραντινο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΧΟΣΤΕΛ.
Ο ELI ROTH ΕΙΝΑΙ!
O TARANTINOς εχει βαλει την "σταμπα " του σαν εξεκουτιβ προντιουσερ,χεσε μεσα πολυχρονη δηλαδη.
Ο ELI ROTH μεχρι τοτε,ειχε γυρισει ΜΙΑ κινηματογραφικη ταινια-CABIN FEVER(ιδιο στυλ με το HOSTEL)- και 2-3 τηελοπτικες μαλακιουλες.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:16
σιγά μην πήγαινα να δω τέτοια μπαρούφα!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 02:39
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 14:15
ρε τι λετε.
Ο ταραντινο εχει σκηνοθετησει ΜΟΝΟ τη σκηνη που ο τυπος μιλαει στο κομμενο κεφαλι του Ντελ Τορο.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Η ταινια ειναι σκηνοθετημενη απο τον ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ.
Του Rodriguez δεν είναι; Τέσπα.
1. Το Saw το πρώτο μου άρεσε εμένα και μάλιστα αρκετά
2. Και άλλο θάψιμο στο Hostel:bike:
3. Kiss Kiss Bang Bang (2005)
Σα λάτρης του Kilmer, αυτή είναι μια πολύ καλή ταινία απ' τις τελευταίες που χει παίξει.(πού είναι οι καλές εποχές του Tombstone;)
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 12:38
Αν εχετε διαβασει το βιβλιο θα σας αρεσει περισσοτερο καθως πιστοτερη μεταφορα δε θα βρειτε. Υπαρχουν μερικες σκηνες που ειναι μετριοτατα σκηνοθετημενες αλλα γενικα ειναι νομιζω η καλυτερη μεταφορα του βιβλιου, χωρις να εχω δει τις υπολοιπες ταινιες
Και αυτη του 1994 ειναι αρκετά καλή και δινει μια αλλη αισθηση που λειπει απο τις υπολοιπες και τις συστηνω και τις δυο καθως ειναι απο αυτες που σε γεμιζουν
Little Women (1933)
Little Women (1994)
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 15:25
αν και δεν πολυβλεπω ταινιες (αυτες που ειναι για entertainment δεν τις υπολογιζω), μια που μου προκαλεσε θετικη εντυπωση είναι η Little Women (1933) με την Katharine Hepburn στην καλυτερη ερμηνεια της ως Jo March.
Αν εχετε διαβασει το βιβλιο θα σας αρεσει περισσοτερο καθως πιστοτερη μεταφορα δε θα βρειτε. Υπαρχουν μερικες σκηνες που ειναι μετριοτατα σκηνοθετημενες αλλα γενικα ειναι νομιζω η καλυτερη μεταφορα του βιβλιου, χωρις να εχω δει τις υπολοιπες ταινιες
Και αυτη του 1994 ειναι αρκετά καλή και δινει μια αλλη αισθηση που λειπει απο τις υπολοιπες και τις συστηνω και τις δυο καθως ειναι απο αυτες που σε γεμιζουν
Little Women (1933)
Little Women (1994)
i prefer to see the anime again