Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#241 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 29 September 2007 - 02:42

Βασικά και μένα δε μου άρεσε το Disturbia. Εφερνε σε teen movie μέχρι τη μέση και μετά που άρχιζε λίγο η πλοκή μπορούσες άνετα να προβλέψεις τι θα γινόταν στο τέλος)

Συμφωνώ απόλυτα!!
Teen movie και μετά ένα σενάριο δημοτικού.
Για τα πανηγύρια....Πάλι καλά που μου την είχα δώσει τα καλώδια του τηλεφώνου και δεν πλήρωσα.

#242 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 29 September 2007 - 05:37

Reign Over Me με τον adam sandler ταινιαρα!!

#243 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 30 September 2007 - 00:52

Πές στους φίλους σου ότι διαφωνώ μαζί τους:P

Κάλιο αργά παρά ποτέ.Πραγματικά πολύ καλή ταινία,και όχι μόνο για την εποχή του.Σου προτείνω να δείς και το Children of the core,ειδικά τα 2 πρώτα μέροι πιστεύω θα σου αρέσουν αρκετά.:)

ειχα δει το 3 πιο παλια απλος το 1 το ειδα τωρα :P

το children of the corn ενοεις? ναι ξερω μου εχουν πει αν και δεν τρελενομαι για τα splater και αυτο πρεπει καποτε να το δω!

(το nightmare on elm street καθως και τα leatherface, jason movies μου αρεσουν λογο χαρακτηρων ειδικα ο fredy τα σπαει!)
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#244 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 September 2007 - 01:52

(το nightmare on elm street καθως και τα leatherface, jason movies μου αρεσουν λογο χαρακτηρων ειδικα ο fredy τα σπαει!)

Μεταφράζω :P

leatherface=The Texas Chainsaw Massacre
jason movies=Friday the 13th

Για το πρώτο T.C.M. τι να πώ,απ' τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο των70'ς.Ακουλούθησαν αξιοπρεπή,μέτρια και -κυρίως- άθλια sequels,με το πάτο να θεωρώ το T.C.M.3 και το T.C.M. The begining

Όσο για το Friday the 13th,ότι έχω δεί πέραν του πρότου,είναι κάτω του χαρακτηρισμού 'όχι,γιατί θεέ μου,τι φτέω να βλέπω τέτοιες &%$#&'.
Posted Image

#245 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 30 September 2007 - 02:09

το πρωτο παντος εγω το πρωτινω ανεπιφυλακτα!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#246 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 30 September 2007 - 14:32

Έχω δεί αρκετά από τα Friday the 13th και όντως, πέραν του πρώτου μην κάνεις το λάθος και τα δείς. Κάπου στο 4 σταμάτησα να τα βλέπω, περισσότερο για γέλια ήτανε παρά τίποτε άλλο.

#247 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 30 September 2007 - 16:04

Έχω δεί αρκετά από τα Friday the 13th και όντως, πέραν του πρώτου μην κάνεις το λάθος και τα δείς. Κάπου στο 4 σταμάτησα να τα βλέπω, περισσότερο για γέλια ήτανε παρά τίποτε άλλο.

Τυχερή είσαι,εγώ έχω δεί κάπου στα 10,χωρίς να μετράω ταινίες τύπου JasonX,Freedy vs Jason,κτλ.:deadga6:
Posted Image

#248 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 30 September 2007 - 20:32

Sunshine. Έχει πολύ καλά ειδικά εφέ και ένα στόρυ που.. θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν παρέμενε στο θέμα "δράση και επιστημονική φαντασία" χωρίς να προσπαθήσουν να βάλουν στοιχεία μεταφυσικού θρίλερ. Πάντως δεν είναι και για πέταμα. Βλέπεται σχετικά εύκολα.

#249 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 13 October 2007 - 21:36

Είδα τη διασκεύη του Halloween,με σκηνοθεσία του Rob Zombie.Εντάξει,μ το αυθεντικό δεν συγκρίνεται,αλλά αυτό το ξέραμε από πριν ότι θα ύσχιε.Το όλο έργο όμως κυλά ευχάριστα,το ίδιο και το αίμα,μερικές σκηνές σε ξαφνιάζουν,η μουσική πολύ καλή,και βέβαια έχει και τον κλασσικό χαβαλέ του Rob.Πολύ καλό remake.Κρίμα που δεν διαφημίστικε και θα πάει άπατο.
Posted Image

#250 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 13 October 2007 - 21:49

To ειδα και εγω και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα επειδη ειχε και καινουρια στοιχεια μεσα..8.5/10

#251 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 October 2007 - 12:05

ρε οι ταινιες του rob einai apo τις πιο τιποτενιες αθλιες και ανουσιες ταινιες που μπορεις να δεις.Μια ειδα και μισησα τη ζωη μου

#252 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 October 2007 - 12:25

ερεβος(AKA casshern)...την εχει δει κανενας? ιαπωνεζικη παραξενη περιπετεια. i loved it..
στοιχεια anime μεσα!!!!
Posted Image
Posted Image

#253 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 14 October 2007 - 14:19

ρε οι ταινιες του rob einai apo τις πιο τιποτενιες αθλιες και ανουσιες ταινιες που μπορεις να δεις.Μια ειδα και μισησα τη ζωη μου

το Devils Rejects δεν ειναι κακη ταινια.
ειναι απλως πολυ αμερικανικη.
και ειναι για φανατικους του ςειδους αυτου.
το "House with a 1000 Corpses" ειναι μοναδικο στο ειδος του.
τρομερο b-movie με πολυ καλα στοιχεια .
ειναι καθαρα θεμα γουστου.

Posted Image

#254 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 October 2007 - 14:21

Aκριβως ο zombie για μενα ειναι πολυ καλος στην σκηνο8εσια τετοιων ταινιων

#255 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 14 October 2007 - 22:59

το Devils Rejects δεν ειναι κακη ταινια.
ειναι απλως πολυ αμερικανικη.
και ειναι για φανατικους του ςειδους αυτου.
το "House with a 1000 Corpses" ειναι μοναδικο στο ειδος του.
τρομερο b-movie με πολυ καλα στοιχεια .
ειναι καθαρα θεμα γουστου.

+1000 δόξα στον Rob:wooi2:
Posted Image