Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#196 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 27 July 2007 - 22:39

Tenacious D...must see now!!!:head:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#197 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 28 July 2007 - 09:54

Αν ψαχνετε κωμωδια, προτεινω με τα χιλια το Trailer Park Boys: The Movie

Αν και η σειρα μετραει τον 7ο χρονο αυτη τη στιγμη, μη σας πτοει αυτο για να μην δειτε την ταινια, μιας και σε βαζει κατευθειαν στην παρουσιαση του κοσμου των τροχοσπιταδων :hehehe:

Trailer Park Boys: The Movie (2006)

Οσες φορες και να την δω, δεν προκειται να την βαρεθω, μιας και παντα βρισκω κατι καινουριο στην προσωπικοτητα των πρωταγωνιστων για να ξεκαρδιζομαι.

YouTube - New Trailer Park Boys Movie: The Big Dirty 2006 Trailer

Torrent:
Trailer Park Boys The Movie 2006 DVDRip XViD AC3-ThEdEaDLiVe : Movies > Comedy - Mininova

#198 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 02 August 2007 - 14:12

Teh Hitchicker's guide to the Galaxy (youTube vid)

Tι σου κάνει η ανάγκη για το χτήσιμο μιας λεωφόρου! :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#199 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 August 2007 - 18:30

Teh Hitchicker's guide to the Galaxy (youTube vid)

Tι σου κάνει η ανάγκη για το χτήσιμο μιας λεωφόρου! :D

Εντάξει αυτό που για την Ελλάδα είναι μια απλή ταινία.
Είναι μια ολόκληρη μυθολογία για την Αγγλία με αναρίθμητα επεισόδια
στο ραδιόφωνο, με θεατρική παράσταση, με σειρά βιβλίων και με αμέτρητους φαν. Εμείς οι έλληνες ποτέ δεν θα καταλάβουμε το τι σημαίνει όλο αυτό για τους αγγλους.

#200 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 August 2007 - 18:36

Πρόσφατα είδα τις εξής ταινίες και τις προτείνω:

Tenebre:Το έψαχνα και μου το έδωσε 1 φίλη.Πραγματικά υπέροχο κλασσικό ιταλικό(με αγγλικούς διάλογους) θρίλερ παλιού στυλ,με λίγες αλλα σωστά επιλεγμένες gore σκηνές.Απλά απαρέτητο.

Happy Feet:Και μόνο η μουσική,γ*&^ει.Όλη η ταινία είναι πολύ αξιόλογη.

Man of the year:Απολαυστικός ο Ρόμπιν Γουίλιαμς,πολύ καυστική ταινία και επιτέλους πραγματικό χιούμορ.
Posted Image

#201 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 02 August 2007 - 18:48

@ Erisabetsu : Εχει και στην Ελλαδα funs και φυσικα πολλοι απο αυτους τήρησαν και την παγκόσμια ημέρα πετσέτας. Απο βιβλία τώρα τελειώνω μια μεταφρασμένη στα ελληνικά σειρά και κάπου είχα τις ραδιοφωνικές σειρές αποθηκευμένες :D
Spoiler:

#202 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 August 2007 - 19:10

@ Erisabetsu : Εχει και στην Ελλαδα funs και φυσικα πολλοι απο αυτους τήρησαν και την παγκόσμια ημέρα πετσέτας. Απο βιβλία τώρα τελειώνω μια μεταφρασμένη στα ελληνικά σειρά και κάπου είχα τις ραδιοφωνικές σειρές αποθηκευμένες :D

no way!!! I need more info

#203 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 02 August 2007 - 20:32

Έχω την 4τομη 3λογία απο εκδόσεις Παρα Πέντε και είναι του 1987, τα είχα βρεί σε μία έκθεση βιβλίων και τα τσίμπησα (τα οποία μπορώ να τα δανείσω). Τον 1ο τόμο στα αγγλικά το οποίο μάλλον ποτέ δεν θα το τελειώσω γιατί τον καιρό που το διάβαζα με έπερνε ο ύπνος :(

Μερικές πετσετοφωτογραφίες
Και η ημέρα της πετσέτας!

Το μόνο που δεν βρήκα είναι τις ραδιοφωνικές εκπομπές... που θα παει σε κανα cd θα είναι :)
Spoiler:

#204 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 August 2007 - 21:33

Αναφέρομαι στο Dead or Alive

Εναλακτικός τίτλος? οι Άγγελοι του Τσάρλι streetfighters

Απίστευτη μεταφορά παιχνιδιού σε ταινία.
Ιδανική για τους άνδρες: αφού ειναι Action ταινία συνοδευμένη απο σέξυ παρουσίες.
Ιδανική για της γυναίκες: Σέξυ κυρίες ρίχνουν τρελό βρωμόξυλο
Ιδανική για τα παιδιά: δεν υπάρχει ίχνος αίματος στην ταινία, έντονα χρώματα, έντονα κουστούμια.
Μοναδικό Ελάτωμα? ΜΙκρή ταινία ανεπαρκής σενάριο.

απλά μου άρεσε ειδικά οι σκηνές με την Jamie Prisley να ρίχνει βρομόξυλο αμερικάνικου τύπου.

α must see light movie.

#205 thakis

thakis

Almighty nothing

• Members
  • 10 posts

Posted 17 August 2007 - 00:19

Αν και δεν έχω δει τις συγκεκριμένες ταινίες ακόμα έχω ακούσει καλά λόγια οπότε τις αναφέρω εδώ:
1.Τα φτερά του έρωτα
2.Το μίσος (αν είναι αυτή που νομίζω έχει και φοβερή μουσική)
3.24 hour party people (αυτή αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με την μουσική και συγκροτήματα της εποχής των joy division,οι οποίοι είναι και ένα από τα συγκροτήματα με τα οποία ασχολείται η ταινία)

Αν ξέρει κανείς κάτι για αυτές τις ταινίες,comments plz!
Επίσης ψάχνω εδώ και καιρό μια ταινία με ελληνικό (δυστυχώς μόνο αυτόν θυμάμαι) τίτλο ''Οι τσιγκάνοι πεθαίνουν τραγουδώντας''.Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποια πληροφορία :blingeye2:

#206 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 August 2007 - 08:46

2.Το μίσος (αν είναι αυτή που νομίζω έχει και φοβερή μουσική)
η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Mathieu Kassovits
η ταινία ιστορεί τις "περιπίετειες" και βιαιοπραγίες που γίνοντα στους δρόμους της Γαλλίας. ίσως απο τις πρώτες ταινίες του Binsent Kassel, αξίζει να τη δεις όχι μόνο λόγο του σεναρίου.

Η ταινία ειναι ασπρόμαυρη, με αυτή την ταινία ο Kassovitz μπήκε στην ιστορία του γαλλικού κινηματογράφου.

Εναλακτικός τίτλος? (δεν σας θυμίζω εκείνο τον γελοίο απο την ετ3?)
Τα παιδιά των τεράτων του γαλλικού κινηματογράφου ξεσαλώνουν στην δική τους ταινία.

3.24 hour party people (αυτή αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με την μουσική και συγκροτήματα της εποχής των joy division,οι οποίοι είναι και ένα από τα συγκροτήματα με τα οποία ασχολείται η ταινία)
δεν έχω ιδέα, δεν την έχω βρει ακόμη.
αντιπροτείνω Velvet Goldmine
ο Jonathan Ris Mayers με τον Iwan Mc Gregor μας παρουσιάζουν τέλεια της τελευταίες μέρες του Glam Rock, μέσα απο τα μάτια του Christian Beil ανακαλύπτουμε της πιθανόν πραγματικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν εκείνη την εποχή.
Εναλλακτικός τίτλος?? Πως ο Ziggy γνώρισε τον Iggy.

#207 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 August 2007 - 10:58

απο Ασιατικο κινηματογραφο δεν τα παω καλα, για αυτο οι ταινιες που επιλεγω πρεπει να ειναι αναγκαστικα καλες. Και πιστευω ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει

Nobody Knows
Dare mo shiranai (2004)

Του 2004, βασισμενη σε πραγματικο γεγονος περιγραφει τη ζωη 4 απομονομενων παιδιων σε ενα διαμερισμα του Τοκυο. Οταν τα εγκαταλειπει η μανα τους η ζωη γινεται δυσκολη μιας και κανενας δεν ενδιαφερεται για αυτα. Το τελος ειναι ιδιαιτερα συγκινητικο.

Μαζι με αυτη τη ταινια παει πακετο το

Bear Hug (2004)
Yong bao da bai xiong (2004)

Aπό τις Wang Shaudi και Liming Huang, σκηνοθέτη και σεναριογραφο αντιστοιχα της ταιβανοκορεατικης ταινιας anime Grandma and her ghosts (γυναικα σκηνοθετη στα ανιμε θα ψαχνετε με το κυαλι). Ειναι απο τις καλυτερες σκηνοθετες της χωρας της. Περιγραφει την προβληματικη ζωη ενος 9χρονου αγοριου που οι γονεις του το παραμελλουν λογω της καριερας τους και το παιδι ειναι αντιδραστικό και ολο τσακωνεται με την ξαδερφη του που το φροντιζει. Το τελος ισως από τα πιο συγκηνιτικα που εχω δει σε ταινια.

Peppermint Candy (2000)
Bakha satang (2000)

Τα σχολια ειναι περιττα. Η κορεατικη αυτη ταινια περιγραφει τη ζωη ενος πρωην βασανιστη κρατουμενων όμως η ταινια ξεκινα αναποδα από το 1999 και πηγαινει πισω στο 1979. Αριστα σκηνοθετημενη με εκπληκτικες και συνταρακτικες ερμηνειες.

All about Lily Chou Chou
Riri Shushu no subete (2001)

Και εδω εμεινα αναυδος. Οποιο σχολιο και να κανω ειναι περιττο. Δειτε την οπωσδηποτε.

If you were me 2
Daseot gae ui shiseon (2006)

συνεχεια της πρωτης ταινιας για τα ανθρωπινα δικαιωματα στη Κορεα. Σα συνολο τη βρηκα καλυτερη απο την πρωτη. Δειχνει με δραματικο τροπο τι περνανε στη Νοτιο Κορεα οι Κορεατες από την Κινα, πρωην ΕΣΣΔ και Βορεια Κορεα , τις διαφορες προκαταληψεις στα ατομα με αναπηρια, μια αστεια συζητηση που εχει μια παρεα μεθυσμενων επι παντος επιστητου οπως για τους ομοφυλοφιλους, τους μεταναστες, τις γυναικες, στο που βαδιζει η χωρα, δειχνει επισης τα παραπονα ενος βασανιστη προς το θυμα του επειδη δεν τον πληρωνει η υπηρεσια (αυτο δειτε το οπωσδηποτε) και διαφορα αλλα. Αξιεπαινη προσπαθεια. Βγηκε και τρίτη συνεχεια (εκτος την ταινιας animation) και ελπιζω να τη δω προσεχως.

#208 thakis

thakis

Almighty nothing

• Members
  • 10 posts

Posted 17 August 2007 - 18:30

Thx a lot Erisabetsu,με κάλυψες και οι ταινίες που προτείνεις μπήκαν στα υπόψην μου:riiight:

#209 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 August 2007 - 09:45

Η τελευατία ταινία που είδα...

Jade Warrior / Φωτιά και Πάγος

συμπαραγωγή Φιλανδίας και Κίνας, δυο γλώσσες τόσο παράξενες για τον μέσο έλληνα και τόσο λατρεμένες απο εμένα. Μου άρεσε αυτός ο παράξενος συνδυασμός και εναλλαγή από κινέζικα σε φιλανδικά.

οι σκηνές των μαχών είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, φυσικά ειχε μερικά κενά σαν σενάριο και σκηνοθεσία αλλά σε γενικότερες γραμμές μου άρεσε. Ειδική η επίθεση της κρυμμένης ευτυχίας. είναι πραγματικά παράξενο να βλέπεις εναν ευρωπαίο να παίζει σε αυτές τις σκηνές.

Μπορώ να πω η συνταγή ήταν αρκετά πετυχημένη και μακάρι να έβλεπα κάτι τέτοιο στον Ελληνικό κινηματογράφο.
off Site:http://www.jadewarrior.net/

Posted Image

#210 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 August 2007 - 10:14

Μια ταινια που θα προτεινα εγω, αν και ειναι λιγο παλια, ειναι η Lilia Forever. Ρωσικης παραγωγης ταινια, που διηγειται την ιστορια της 14χρονης Lilia η οποια εγκαταλελημενη απο την μητερα της καταληγει....δε θα σας πω...
Ειναι αρκετα στεναχωρη ταινια, και θα μπορουσε να ειναι η ιστορια πολλων γυναικων στην ευρωπη. Αν εχετε ηδη καταθλιψη, μην την δειτε...αν ειστε καλα, τοτε οκ!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm