λοιπον
μετα απο καιρο.παλι εδω.
το ξαναειδα προσφατα και απορω με τον εαυτο μου πως τοσο καιρο δεν το εχω αναφερει εδω.
σημερα θα σας πω λιγα λογια για το Saam gaang yiSpoiler:
(3 EXTREMES στην αγγλικη μεταφορα του σε dvd)
ειναι ενα μεγαλειωδες horror film που δεν στηριζεται μονο στο τεραστιων ποσοτητων αιμα που αλλες ταινιες στηριζονται , αλλα στο ποσο παιζει με το μυαλο σου.Και μιλαμε για μια ταινια (3 μικρου μηκους βασικα)που πραγματικα ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ.απειρα plot twists.ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ σεναρια και τα 3 και απιθανη σκηνοθεσια και απο τους 3 σκηνοθετες.
Η ταινια αποτελειτε απο 3 μερη οπως ξαναειπα.ενα απο Κινα,ενα Ιαπωνια και ενα απο (την προσωπικα αγαπημενη μου σε θεμα σινεμα) Κορεα.
Και ναι το κορεατικο μερος της ειναι σκηνοθετημενο απο τον ΘΕΟ Park Chan Wook (AKA Τριλογια της εκδικησης).
ειλικρινα δεν ξερω αν θα το απολαυσετε οσο εγω αυτο το φιλμ.εχω πολυ γερο στομαχι(μην ακουσω καμια κρυαδα ε)
Απο εμενα αυτη η ταινια εχει παρει ενα πολυ στρογγυλο 9αρι.
υπαρχει με λιγο ψαξιμο σε ολα τα καλα torrent sites!διανομη στην Ελλαδα δεν εχω εντοπισει.
Χμ,να σου πώ την αλήθεια μόνο το κομμάτι του Park με συγκίνησε,τα άλλα 2 μέροι δεν είναι τόσο αξιόλογα,άσε που το 1 (το κινέζικο) είχε αισχρή μεταφορά ως ολοκληρομένη και αυτόνομη ταινία.
Αν είναι δείτε τα εξής 4:
Suspiria
The flowers of flesh and blood.Guinea Pig 2
High Fidelity
Mockingbirds don't sing