Τελείως ενημερωτικά, αν και όλοι οι μεταλλάδες το γνωρίζουν, σ'αυτήν την ταινία βασιστήκανε οι στίχοι του One των MetallicaΠΟΠΟ ειδα το ο johny got his gun!!!! ΦΟΒΕΡΩ!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 28 April 2007 - 00:32
καταπλικτικο! τελεια ατμοσφαιρα σκηνοθεσια και καφριλα ειχα να δω τοσο διασκεδαστικι ταινια απο το crank!!! βασικα και οι 300 ηταν πολι διασκεδαστικι!! δειτε το να σας φτιαξει την διαθεση και να δειτε για ακομη μια φωρα τι μου*** ειναι οι αμερικανοι!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 28 April 2007 - 01:24
Posted 29 April 2007 - 13:46
SMOCIN ACES!!! αλλη μια ταινια που με κανει να αναλογιζομαι αν το 2006-2007 ειναι ισο ισως και καλητερη σεζον απο το 1994
καταπλικτικο! τελεια ατμοσφαιρα σκηνοθεσια και καφριλα ειχα να δω τοσο διασκεδαστικι ταινια απο το crank!!! βασικα και οι 300 ηταν πολι διασκεδαστικι!! δειτε το να σας φτιαξει την διαθεση και να δειτε για ακομη μια φωρα τι μου*** ειναι οι αμερικανοι!
Ρε ελεος ξεκολληστε πια οτι και να γινει κατηγορειται τους αμερικανους εχει καταντησει αηδια

Posted 29 April 2007 - 21:29
παρολα αυτα δεν ειναι οτι γινει κατιγορουμε τουσ αμερικανους η ταινια το κανει διχνοντας ποσο τσατσοι ειναι.
και επειδι σε πιραζει για καποιον παραξενο λογο να τουσ κατηγορουμε ενταξοι δεν ειναι αυτοι τσατσοι αλλα οι μυστικες υπιρεσιες τους

Posted 30 April 2007 - 10:44
Για όσους μείνουν μέσα αυτό το Σάββατο, ας ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους στην ΕΤ1 κατά τα μεσάνυχτα. Έχει μια ταινία που είδα πριν αρκετό καιρό και βρήκα εξαιρετική...
Lilja 4-ever (2002)![]()
Εντάξει η Ρώσσικη γλώσσα δεν αντέχεται την ακούω κάθε μέρα όπου και να πάω και πάλι δεν μπορώ να την συνηθίσω.
Η Ταινία μέχρι εκεί που άντεξα να δώ ήταν μέτρια, οι ηθοποιοί δεν ξερώ επειδή απλά η γλώσσα είναι τόσο κρύα και δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτά που λένε ήταν άσχημα η καλά.
Γενικά δεν μου άρεσε και τέλος δεν αντέχω να βλέπω να μεταχειρίζονται της γυναίκες έτσι και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα να την βλέπω.
Πιστεύω ότι η Ετ1 έχει παίξει και πολύ καλύτερες ταινίες απο αυτήν.
Posted 02 May 2007 - 00:49
Εντάξει η Ρώσσικη γλώσσα δεν αντέχεται την ακούω κάθε μέρα όπου και να πάω και πάλι δεν μπορώ να την συνηθίσω.
Η Ταινία μέχρι εκεί που άντεξα να δώ ήταν μέτρια, οι ηθοποιοί δεν ξερώ επειδή απλά η γλώσσα είναι τόσο κρύα και δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτά που λένε ήταν άσχημα η καλά.
Γενικά δεν μου άρεσε και τέλος δεν αντέχω να βλέπω να μεταχειρίζονται της γυναίκες έτσι και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα να την βλέπω.
Πιστεύω ότι η Ετ1 έχει παίξει και πολύ καλύτερες ταινίες απο αυτήν.
την ειχε δειξει και παλιοτερα η ΝΕΤ.
Πάντως το DVD της ταινίας είχε και ένα φυλλάδιο από την οργάνωση Amnesty International, με τίτλο "Uncovered:Human Rights Abuse in Russia", όπου αναφέρεται στο βεβαρυμένο μητρώο της Ρωσίας σε ότι αφορά την κακοποίηση παιδιών, γυναικών και αλλοδαπών (για τους αλλους τομεις οπως ελευθερια του τυπου ας μην μιλησουμε). οχι οτι εδώ εμεις είμαστε καλύτεροι...
για πληροφοριες εδω:
http://www.amnesty.org.uk/
επισης αναφέρεται και η εκστρατεία της Unicef με τίτλο End child eXploitation
http://www.unicef.org.uk/campaigns/campaign_detail.asp?campaign=21&nodeid=campaign21§ion=9
και υπαρχει η ταινια μικρου μήκους της Unicef "More Precious than Gold" και η συνεντευκη του σκηνοθετη στην εφημεριδα Guardian.
Η ταινία ακριβώς για αυτό το λόγο γυρίστηκε, για να δείξει την ωμή πραγματικότητα. Και ακριβώς περισσότερο οι γυναίκες θεατές μπορούν να συμπάσχουν με την πρωταγωνίστρια. Αν δεν αντεχες αυτές τις σκηνές, τότε σημαίνει πως η ταινία πέτυχε το σκοπό της.
Αν δεν σου αρεσε, ριξε μια ματια και στη γερμανική ταινία Christiane F. wir Kinder vom Bahnhof Zoo που ειναι του 1981 και ειναι και αυτή γροθια στο στομαχι.
Posted 02 May 2007 - 05:16
Αν δεν σου αρεσε, ριξε μια ματια και στη γερμανική ταινία Christiane F. wir Kinder vom Bahnhof Zoo που ειναι του 1981 και ειναι και αυτή γροθια στο στομαχι.
Yep, must see too. :d5f02ecd:
Λίζα, αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα θα έπρεπε να έχει αυτή η ταινία στον θεατή. Ακόμα περισσότερο μάλιστα, στον έλληνα άνδρα θεατή. Είμαστε και το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο trafficking στην Ευρώπη τρομάρα μας...:0eeeff42:
Ταινίες σαν και αυτές βοηθάνε στο να ρίχνουμε και μια δεύτερη σκέψη όταν βλέπουμε κάποιες από τις αιθέριες υπάρξεις στα κωλόμπαρα της επαρχίας και σε κάποιες αγγελίες σε εφημερίδες...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 May 2007 - 09:51
Anyway εχω καιρο να δω μια ταινια που να αξιζει τον κοπο..
Lets check Christiane F. wir Kinder vom Bahnhof Zoo in IMDB:P
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 04 May 2007 - 13:40
Μια ταινια του Bergman που αφιγιτε την ηστορια ενος ιπποτη που πεζει σκακι με τον θανατο για να σωσει την ζωη του την εποχη που οι αρωστιες Θεριζαν τον κοσμο

πρωσοπικα μου αρεσε παρα πολι η ατμοσφαιρα του εργου ,ο τροπος τησ αποδοσης του θανατου και παρα πολυ οι διαλογοι αξιζει να την δειτε

''And when he had opened the seventh seal, there was silence in heaven about the space of half an hour''

Posted 04 May 2007 - 13:45
Posted 04 May 2007 - 14:25

Posted 04 May 2007 - 21:53
Dead Poets Society: Δεν παίζει να έχω κλάψει περισσότερο σε έργο. Πολλοί το κατηγορούν λέγοντας ότι είναι holywood αλλά εγώ δε βρίσκω και πολύ holywood μέσα του. Είναι μια ιστορία που με άγγιξε όσο λίγες.
Amelie: Η καλύτερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου. Όσοι δεν την έχουν δει, απλά να την δουν. Δε θα το συζητήσω παραπέρα.
American Beauty: Ανάμεικτα συναισθήματα. Ως σύνολο πολύ καλή ταινία, αλλά δεν είχε κάνει που να με άγγιξε ιδιαίτερα, παρά τη θεματολογία της που με ενδιαφέρει.
Fight Club: Disturbing. Και εδώ ανάμεικτα συναισθήματα. Έχουμε μια φανταστική αρχή που με είχε καθηλώσει στην οθόνη, αλλά κάπου στη μέση νομίζω πως έχασε τον ρυθμό και η ανατροπή μου φάνηκε κάπως περίεργη, αν και μ'άρεσε. Το τέλος πάντως ήταν φανταστικό.
Τα παιδιά της χορωδίας: Πολύ ωραία και συναισθηματική ταινιούλα, που θυμίζει σε μερικά σημεία το Dead Poets Society αλλά είναι πιο πολύ μια πιο "ανάλαφρη" έκδοση του και γαλλική.
Forrest Gump: Μια ολόκληρη ζωή σε μια ταινία. Ήμουν σίγουρος ότι θα μ'αρέσει, και πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
The Graduate: Σχετικά παλιά ταινία που όμως στα μάτια μου έμοιαζε πολύ πιο σύγχρονη από τις περισσότερες ταινίες που παίζονται αυτή τη στιγμή στο cinema. Πολύ καλή, πραγματικά.
Requiem for a Dream: Πραγματικά, από τις λίγες ταινίες που δεν ένιωσα τίποτα. Ήμουν προετοιμασμένος για την "κατάθλιψη", αλλά η ταινία δε μου άφησε τίποτα. Μερικά σκηνοθετικά τεχνάσματα ήταν πολύ πετυχημένα και η ταινία ήταν όπως έπρεπε, αλλά ήταν πολύ χύμα για το γούστο μου. Δηλαδή, δεν βρήκα κάποιο ιδιαίτερο νόημα εκτός από το προφανές (τα ναρκωτικά κάνουν κακό, DAAA).
The Fountain: Κοιμήθηκα στο τέλος της 1η ώρας αλλά μετά από ένα διάλειμμα κατάφερα να την ολοκληρώσω. Αξιόλογη, αλλά κάπου έχανε. Δεν ξέρω, μου φάνηκε σαν να προσπαθούσε ο Aronofsky να δημιουργήσει ένα επικό έργο τεράστιας εμβέλειας και τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν προλαβαίνει ν'αρχίσει και τελειώνει.
Posted 06 May 2007 - 13:37
Requiem for a Dream: Πραγματικά, από τις λίγες ταινίες που δεν ένιωσα τίποτα. Ήμουν προετοιμασμένος για την "κατάθλιψη", αλλά η ταινία δε μου άφησε τίποτα. Μερικά σκηνοθετικά τεχνάσματα ήταν πολύ πετυχημένα και η ταινία ήταν όπως έπρεπε, αλλά ήταν πολύ χύμα για το γούστο μου. Δηλαδή, δεν βρήκα κάποιο ιδιαίτερο νόημα εκτός από το προφανές (τα ναρκωτικά κάνουν κακό, DAAA)
Ε τοτε απλα δεν καταλαβες το νοημα... το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τα ναρκωτικα ισως ειναι απο την λιγες ταινιες που ο σκοπος της δεν ειναι τα ναρκωτικα απλα τα χρησιμοποιει λογο του συμβολιζουν το γρηγορο κερδος, την μεγαλη ζωη και την εφορια αλλα και την καταστροφη στο τελος... ειναι ακριβως αυτο που θελει να δειξει η ταινια το λεει και ο τιτλος requiem για ενα ονειρο... δηλαδη ολα εκεινα τα πραγματα που χρησιμοποιουμε τα οποια μας καταστρεφουν με σκοπο ενα απιαστο ονειρο (τα λεφτα, την μεγαλη ζωη, ακομα και την εμφανιση μας στην τηλεοραση) δειχνοντας οτι τελικα ακομα κ να το πιασεις το "ονειρο" στην ουσια ειναι ασημαντο και σε σχεση με αυτα που εχασες προσπαθοντας, αλλα κ οτι τελικα δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου απλα σε εχουν κανει να πιστευεις οτι ειναι αυτος... στην ουσια κατακρινει το Αμερικανικο Ονειρο
Αν πολυ trendy σαν ταινια πλεον εμενα μου αρεσε

<3 Μρ Αγιου-Μανια