Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Juuichi Bun no Ichi

shounen sports slice of life romance

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 July 2012 - 11:35

Posted Image



O Andou Sora, βλέπει τον εαυτό του να μην έχει άλλα περιθώρια βελτίωσης στο ποδόσφαιρο, καθώς το μικρό του ύψος τον φέρνει σε μειονεκτική θέση απέναντι σε ψηλότερους παίκτες, και το όνομα που είχε φτιάξει ως τότε σαν άσσος της ομάδας να αρχίζει να ξεθωριάζει. Πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει πια νόημα να κυνηγήσει το όνειρό του, αποφασίζει να αφοσιωθεί στη μελέτη ώσπου συναντάει την Wakamiya Shiki, μια νεαρή εκπρόσωπο της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών της Ιαπωνίας η οποία του θυμίζει πως με τη θέληση μπορεί να καταφέρει αυτό που θέλει.

Ο Sora αποφασίζει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και να στοχεύει στο μέλλον να γίνει επαγγελματίας παίκτης, γι' αυτό προσπαθεί να συγκεντρώσει νέα μέλη για την ομάδα. Κι εκεί το manga αρχίζει να χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση. Ο πρωταγωνιστής γίνεται ο συνδετικών κρίκος μεταξύ των υπόλοιπων χαρακτήρων και η ιστορία αντί για να ακολουθεί τους παίκτες στην πορεία τους στο πρωτάθλημα, εξιστορεί τα γεγονότα και τους λόγους που τους έφεραν στην ομάδα και στη θέση που βρίσκονται κάνοντας την ιστορία να κλίνει δραματικά προς το slice-of-life κομμάτι του.

Στην Ιαπωνία έχουν εκδοθεί 3 volumes ενώ το scalation βρίσκεται στην αρχή του δεύτερου.

Read Online||Direct Download


Genres: Shounen, Sports, Slice of life, Romance

ySss0UF.jpg


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 August 2014 - 20:38

Online reading από Batoto. Ξεκίνησα πριν λίγο να το διαβάζω και φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ελπίζω μόνο να προχωρήσει το scanlation.



#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 28 August 2014 - 07:25

Μακαρι! Την ανοιξη βγηκε και η. live-action ταινιαωη οποια δεν εχω τσεκαρει αν εχει κυκλοφορησει ακομα, μηπως τη δει κανενας μεταφραστης και πιασει παλι το manga.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: shounen, sports, slice of life, romance