Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
337 replies to this topic

#136 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 14:39

Jellal Fernadez
Posted Image

Σε μέσες άκρες συμφωνώ με την δεύτερη του παράγραφο του κύριου Medicine Seller και τον Cadis etrama di raizel. Ο κύριος Akagi (skinner) δεν μπορέσε καν να παραθέσει επιχειρήματα σοβαρού ανθρώπου.

Aυτη η εμονη μου με τον L(Ryuzaki L) οπως αναφερετε δημιουργηθηκε οταν αποδειχθηκε οτι ο gilgamesh(redqueen) ηταν δολοφονος και το πρωτο πραγμα που ειπε ο gilgamesh(Redqueen) οταν αρκετοι κατηγορουσαν τον L "Aς ξεκινησουμε λοιπον … αφηνοντας στην ακρη προς το παρον τν κυριο L ,μιας κι τν κοβω να εχει jetlack ....".

Δηλαδή ενώ ψηφίσατε τον Okabe Rintarou επειδή τότε, σύμφωνα με εσάς:"προσπαθούσε να αποτρέψει την προσοχή μας στον δεύτερο σε ψήφους L(Ryuzaki)" τώρα, για κάποιον λόγο που μόνο εσείς γνωρίζετε, αποφασίζετε πως ο τελευταίος είναι δολοφόνος επίσης, για μια φράση του Gilgamesh; Μην μας δουλεύετε.

#137 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 15:15

Akagi
Posted Image

Ουτε το τελευταιο του ποτο δεν μπορει να πιει καποιος με την ησυχια του...τσ τσ τσ
Συμφωνα με το σκεπτικο σας Medicine Seller(Night Wizard Seal) γιατι ο Okabe Rintarou(cloud) απο την αρχη να κατηγορησει εμενα εναν συναδελφο του?
Αν αποδειχτω αθωος κυριε Medicine Seller τοτε συμφωνα με τα λεγομενα σας θα πρεπει να ψηφισετε τον detective L (Ryuzaki L) σωστα?
Jellal Fernadez(Black Kaiser) δεν προσπαθω να δουλεψω κανεναν απλα λεω τ γνωμη και αυτο που πιστευω και δεν προκειτε να την αλλαξω απλα μονο και μονο για να συμφωνησω μαζι σας θα την αλλαξω οταν πιστευω οτι πρεπει να κανω ετσι οπως εγινε με τον Okabe Rintarou(Cloud).
Kuroko Tetsuya(demonicMC) μην ρωτατε συνεχεια γιατι και γιατι σας εξηγησα τον λογο(λογικος η οχι ο καθενας το βλεπει οπως θελει).Δεν προκειτε να πω κατι διαφορετικο ουτε πιστευω οτι θα αλλαξω γνωμη γιατι εδω που φτασαμε,μεχρι να πεθανω δεν νομιζω να στραφουν καπου αλλου τα βλεματα ωστε να ανοιξουν νεες συζητησεις.
i wish the world was more ero and peaceful...

#138 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 15:23

Xerxes Break

Posted Image

Ωωωω Akagi(Skinner), αν πεθανεις και εισαι αθωος, ερχεται η σειρα μου. Ομως ειμαι βεβαιος οτι εισαι ενοχος και σε αυτο το συνεχες. Οσο για τους επιθεωρητες, ποτε δεν ξερεις αν δεν σε εχουν τσεκαρει ηδη. Ο θανατος σου θα εξηγηση πολλα και μαζι σου θα παρεις πολλους. Οσο για το κρασακι σου, κριμα εγω δεν πινω, ετσι αμα οταν πεθανω δεν θα ερθω να σου κανω παρεα. Χαχαχαχαχαχα!!!!

Με τη βοηθεια του Mad Hatter (του chain μου), μπορω να δω την αληθεια. Και θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση, γιατι δυστυχως δεν το αριστερο μου ματι δεν σε βλεπει. Που εισαι???

(Το edit για να αλλαξω εικονα, γιατι εβγαζε τη βλακεια με το x)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από John Crabs: 16 Ιούλιος 2012 - 15:45

#139 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 15:31

Miria Harvent

Posted Image

Heeeey, Isaaaac....

Η παρέα μας γίνεται όλο και πιο μικρή. Είναι σαν τις μουσικές καρέκλες. Αυτό σημαίνει ότι ως τώρα κερδίζουμε? Τέεεελειο.

Ο Akagi(Skinner) κατηγορεί τον κύριο επιθεωρητή L, άρα πρέπει να τον προσέχουμε, έτσι Isaac? Γιατί και το παιδάκι που σκοτώθηκε ήταν ντετέκτιβ και πήγε από δολοφόνο. Οι κανόνες του Knox το λένε άλλωστε ότι οι ντετέκτιβ δεν είναι δολοφόνοι. Άρα ο Akagi είναι πιο ύποπτος, σωστά?

15fkk04.jpg

#140 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 15:37

Οrihara Izaya
Posted Image

Μα κύριε Αkagi (Skinner) o Okabe σας κατηγόρησε, κι εξακολουθούσε να εμμένει σ' εσάς και μετά την ερώτηση του Δούκα Ίδρι ακριβώς για να σας προστατεύσει. Βλέποντας πως δε θα απέφευγε το θάνατο, σας κατηγορούσε για να πιστέψουμε οι υπόλοιποι ότι δεν είστε στην ίδια ομάδα, άρα να τη γλιτώσετε αργότερα. Καλή η μπλόφα, αλλά δεν πιάνει.

Πέρα απ' αυτά, 4 νεκροί σε μια νύχτα; Oi oi, τι στην ευχή γίνεται, I didn't sign up for this! Shizu-chan δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω, αλλά αρχίζεις και μου λείπεις... just kidding~! Slan σου έφεξε το κινητό. Καλή διασκέδαση~!

#141 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 15:38

Isaac Dian

Posted Image

What is it miriaaa?

Ο δεκαλογος,του knox εχει απολυτο δικιο miria!Αυτος ο Akagi επιμενει υπερβολικα πολυ στις κατηγοριες του στον ντετεκτιβ της παρεας μας?Μηπως ειναι επειδη δεν ειναι τοσο ψαγμενος οσο εμεις,η μηπως ειναι.......δοοολοφοοοονοοοοος*κουναει χερια πανω κατω*.

Καποια αλλη μερα θα σου πω μια σκοτεινη ιστορια για ενα δολοφονο.Προς το παρων εχουμε να ασχοληθουμε με αυτον και τους.....συνεργους του.Η μηπως δεν προσεξες οτι δεν ειναι ο μονος που επιμενει υπερβολικα στον αχτενιστο ντετεκτιβ.Πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 για να βγουμε ζωντανοι απο δω...

sc5bab.jpg

#142 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 16:47

Count of Monte Cristo

Posted Image

Πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς είδαμε τη λάθος κίνηση του Akagi Shigeru [skinner1991] να αλλάξει ψήφο προς τον δολοφόνο τη στιγμή που διαφαινόταν ότι θα φύγει. Εντελώς ερασιτεχνική κίνηση κ θεωρώ λόγος να ψάξει παραπάνω κάποιος τις κινήσεις του νεαρού...

Το κακό είναι ότι έχει σχηματιστεί από νωρίς ένα τρενάκι κατηγοριών εναντίον του και πιθανότατα πήραν μέρος κ αρκετοί [αν όχι όλοι] δολοφόνοι. Αν λοιπόν βγάλουμε άλλον έναν δολοφόνο σήμερα είναι καλό αλλά αυτός ο γύρος δεν προσέφερε κάτι άλλο. Άρα θα πρέπει το βράδυ να δουλέψουν διπλοβάρδια όσοι πρέπει...

Από εκεί κ πέρα να σημειώσω ότι η επιλογή των δολοφόνων να φύγει νύχτα o Oreki Houtarou [iristella] σημαίνει ότι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς κ θέλουν να βγάλουν τα δυνατά χαρτιά από την αρχή... Αυτό ίσως βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα αργότερα...

#143 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:10

Posted Image

Slan

Αααααχχχ, πόσο υπέροχα είναι όλα αυτά τα σκοτεινά συναισθήματα. Έχω νιώσει ό,τι έχετε νιώσει κι εσύ γλυκέ μου. Αυτό το μίσος, την οργή... Την απελπισία, την προσπάθεια για συγκάλυψη... Όπως κάθε άντρας, ήσουν πολύ βιαστικός, γλυκέ μου Akagi, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ρεύμα κατά του L... Αλλά είναι στη φύση κάθε γυναίκας να σε πειράζει, να σε ερεθίζει και να το απολαβάνει. Πες μου, ποιοι εκτός από τον L σου φαίνονται ύποπτοι;;

Γλυκέ μου Grell Sutcliff, γιατί με αγνοείς;; Δεν θα με αφήσεις να απολαύσω το πριόνι σου στη σάρκα μου;; Δεν θα απαντήσεις καν τις κατηγορίες από τον προηγούμενο γύρο;;

/ενώ εσείς ψήνεστε από τον καύσωνα, εγώ εδώ πάνω την έχω αρπάξει από χτες και έχω κάτι ωραίες ζαλάδες, ρίγη και τέτοια όμορφα. Πραγματικά μου βγήκε λίγο η πίστη για να βγει καλό το rp...

#144 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:28

Ryuzaki L
Posted Image
Akagi απο οτι φαινεται ειχα δικιο για σενα. Πολλοι με κατηγορησαν για εμμονη εναντιον σου και να που αποδεικνυεται κατα 96% πως συμμετειχες στη δολοφονια του Παππα. Βεβαια δεν είσαι ο μόνος που έκανε αυτή την κίνηση. Δεν είστε ο μόνος που άλλαξε την ψήφο του προς τη δολοφόνο όταν είδε πως θα πεθάνει. Κύριε Medicine Seller κάνατε ακριβώς την ίδια κίνηση. Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατι?

#145 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:44

Akagi

Posted Image

Ναι ειναι προφανως ερασιτεχνικη κινηση να κατηγορεις τους δολοφονους μα γιατι το εκανα αραγε?ναι ναι ξερω τι θα πειτε το εκανα για ξεκαρφωμα και εφοσον ειχε αποφασιστει εχω βαρεθει να το ακουω.
Ποτε δεν προσπαθησα να πεισω κανεναν για την ενοχη του detective L (Ryuzaki L) αρχικα τον ρωτησα τ γνωμη του για τους φονους,οπως εκανα αρχικα και στην Grell Sutcliff(keito)... αλλα ειναι καλυτερο να μιλανε οι αντιπροσωποι(αν εχει) του για αυτον...

Οσο για αυτο που ρωτας Slan(ody monaxos) πραγματικα δεν μπορω να πω καποιον αλλον,δεν μ εχει δωθει η ευκαιρια να σχηματισω καποια γνωμη εφοσον κατηγορουν ολοι(η σχεδον ολοι) εμενα,οποιον και να πω καποιος εξυπνος θα βρεθει και θα πει οτι τον κατηγορω επειδη με κατηγορησε...

Ω γεια σας κυριε detective μας τ κανετε?που χαθηκατε?
Πως ακριβως αποδειχτηκε οτι συμμετειχα στη δολοφονια του Παππα το οτι με κατηγορουν ολοι δεν σημαινει οτι εχω σκοτωσει καποιον μακαρι να ηταν ετσι τοτε σε καθε ψηφοφορια θα εβγαινε και ενας δολοφονος.Αν στο 4% (για σας) βγει οτι ειμαι αθωος ελπιζω να εχετε και αλλους υποπτους κατα νου σας.Οχι να πηγαινετε με την μαζα οπως κανουν ολοι(συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου στο προηγουμενο γυρο), αν και για να ειμαι ειλικρινης μονο εσας δεν επρεπε να κατηγορησω στο οτι πηγαινετε με την μαζα αφου εξαρχης με κατηγορησατε,τωρα αν ειναι σωστο το ενστικτο σας η οχι θα φανει οπως και το δικο μου.
Κριμα που δεν καναμε απο την αρχη εμεις τ συζητηση L(Ryuzaki L) ισως να ειχε εξελιχθει διαφορετικα η κατασταση και επιπλεον θα ειχε δωθει περιθωριο στο να γινουν και αλλες συζητησεις πραγματικα κριμα.

#146 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:51

Akagi
Posted Image

Kατι στο οποιο εχει δικιο ο count of Monte Cristo(Sponis) και ξεχασα να το αναφερω.Ναι φερθηκα ερασιτεχνικα αλλα οχι επειδη ψηφισα τον δολοφονο επειδη τραβηξα τα ματια πανω μου και χαλασα ετσι μια μερα που θα μπορουσαν να καρφωθουν καποιοι δολοφονοι και στο να διαπιστωσω αν τελικα ο detective L(ryuzaki L) ειναι οντως δολοφονος η απλα ειχα εμονη μαζι του.Για αυτο ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους αθωους.

#147 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 18:08

Friar Willibald
Posted Image

Grell Sutcliff

Αγαπητέ Friar Willibald(Kamui) καλός ο θεός σου, αλλά εμάς τους shinigami στέλνει να κάνουμε την βρομοδουλειά... Όσο για την Λειτουργία, δεν νομίζω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να την παρακολουθήσω.

Δε ξέρω τι μου λες, το μόνο σίγουρο είναι οτι ο μόνος καλός θεός είναι αυτός που εφήβρε το αλκοόλ.
*drinks*
Είπα επίσης οτι σε είδα να μπαίνεις στο ιερό και να παρακολουθείς την προετιμασία της λειτουργίας αλλά ίσως...μπορεί και να μη το είπα ακριβώς έτσι τελικά...

Όλοι εσείς δαιμόνοι είστε, αλλά και κάτι σκοταδικοί νεανίες όπως ο Akagi και ο L είναι φανερό πως έχουν καρδιές άνευ χώρου για αγάπη...

O6rrvsU.jpg

#148 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 18:13

Pino

Posted Image

Η Pino διασκεδάζει εδώ. Αλλά άνθρωποι πεθαίνουν· δεν ξέρω τι είναι ο θάνατος ακριβώς... μόνο ότι κλείνουν τα μάτια και παύουν οι αναπνοές;

Κύριε Akagi... πρόσωπο σαν αμύγδαλο, χαχα. Η Pino υποπτεύεται όποιον είναι διαφορετικός γιατί ξέρει πώς είναι να είσαι διαφορετικός...

*αποκοπή ονόματος από λίστα Αγνώστων*
*τοποθέτηση του ονόματος στην λίστα Υπόπτων*

#149 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 18:24

Sarutobi Ayame

Posted Image

Akagi-san (Skinner) σας ταιριάζει περισσότερο το Mahjong παρά η διπλωματία.Τουλάχιστον όταν ασχολείστε με το αγαπημένο σας παιχνίδι πετάτε που και που καμιά καλή ατάκα ενώ τώρα...έχετε πελαγώσει.Επίσης αν θυμάμαι καλά, η πρώτη σας επιλογή για να αναζήτηση δολοφόνου ήταν ο/η κύριος/κυρία - whatever is that thing - Grell Sutcliff(Keito) και όχι ο κύριος Ryouzaki L.Παρ'όλα αυτά με την νέα μέρα πέσατε με τα μούτρα στον δεύτερο.Γιατί έτσι?Μήπως...προσευχηθήκατε το βράδυ στον Άγιο Φανούριο να σας φανερώσει κάποιον ένοχο?Ανοιχτείτε μας και μην απολογείστε.Ανάλογα την απάντηση, ίσως πιούμε κανά κρασάκι μαζί...

Αγαπητέ Medicine Seller (NWS) σας έδωσα και άλλη τροφή για σκέψη.Με τα τελευταία λόγια του κύριου Akagi (Skinner) έχω πέσει σε μεγάλο δίλημμα και o Ryouzaki L δηλώνει σχέδον σίγουρος για την ενοχή του Akagi (Skinner).96 % είναι σχεδόν απόλυτη σιγουριά, δεν συμφωνείτε?

Οrihara Izaya (DaimondsofBlood) μου κινήσατε πολύ το ενδιαφέρον...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#150 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 18:56

Akagi
Posted Image

Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι καλος διπλωματης κυρια sarutobi(tsunade-sama).ναι θυμαστε πολυ καλα ποια ηταν η πρωτη μου ψηφος congratulations!!!θελετε ενα κουλουρακι?
Τη νεα μερα επεσα με τα μουτρα(η τουλ ετσι φανηκε) στον L(Ryuzaki L) μας επειδη ειχα την καλοσυνη να απανταω στις ερωτησεις που καναν αλλοι για τον detective μας.Οποτε περισσοτερο φαινοταν η δικη μου ψηφος, πρωτου προλαβει να φανει καποιου αλλου και επειδη αυτο δεν αρεσει στοχοποιηθηκα.
Αληθεια ειδατε πουθενα να απολογουμε για κατι?μονο στο οτι σπαταλησα μια μερα μονο σε αυτο απολογηθηκα.Τωρα αν θεωρειτε απολογια το οτι προσπαθουσα να σας εξηγησω για ποιο λογο ψηφιζα το detective οκ δεν εχω να πω κατι σ αυτο.
Ναι το 96% ειναι σχεδον απολυτη σιγουρια και ελπιζω να εχει το θαρος να αντιμετωπισει το λαθος του.
Οπως και να εχει πλεον δεν με ενδιαφερει ξερω οτι θα δικαιωθω οταν πεθανω αν και μπορει ακομα να με κατηγορειτε επειδη σπαταλησα αδικα το χρονο σας.
Τωρα για το κρασακι αφηστε το καλυτερα θα στεναχωρηθει ο gin-san σας και δεν το θελω ετσι κ αλλιως προτιμω να το πιω μονος μου.