Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Shinobi Life

action drama fantasy shoujo supernatural series completed

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 11 July 2012 - 22:49

~ Shinobi Life ~


Posted ImageJust another typical shoujo ? :yawn2:

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό όταν ξεκίνησα να διαβάζω τη συγκεκριμένη σειρά .

Μετά από 10 volumes μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι από άποψη πλοκής βρίσκεται στην κορυφή της shoujo κατηγορίας , με μόνο ανταγωνιστή το επίσης πρωτότυπο Dengeki Daisy . :riiight:

Ας ρίξουμε όμως πρώτα μια ματιά στην πλοκή :


Η Beni , ένα δυναμικό και επίμονο κορίτσι έχει μοναδικό σκοπό να ντροπιάσει και να διασύρει τον πατέρα της και χρησιμοποιεί κάθε δυνατό τρόπο για να το πετύχει , ακόμη και αν πρέπει να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο . Ο Kagetora ( ελληνιστί σκοτεινή τίγρης ) , είναι ένας ninja από το παρελθόν ο οποίος κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό και ορκίζεται να προστατεύσει την Beni , η οποία είναι ολόιδια η πριγκίπισσα που είχε υπό την προστασία του ο Kagetora στο παρελθόν . Κάπως έτσι αρχίζουν οι περιπέτειες τους ...Μοιάζει με τυπική shoujo πλοκή , με λίγη πρωτοτυπία , όμως μην κρίνεται ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του !

Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα , οι χαρακτήρες έχουν βάθος , παρελθόν , μαθαίνουν από τα λάθη τους και έχουν δική τους προσωπικότητα .

Το φοβερό όμως που συμβαίνει στο manga αυτό και που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως ο author δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί την ιδέα του time slip και να μεταπηδά από παρόν σε παρελθόν ξανά και ξανά !


Για όσους έχουν ασχοληθεί λίγο περισσότερο με το time travel , έχω εντοπίσει κάποιες ομοιότητες με το grandfather paradox .

Το σχέδιο μαρτυράει το shoujo είδος του manga σε αρκετά σημεία , χωρίς όμως να γίνεται κουραστικό .

Βέβαια κάποια shoujo tropes υπάρχουν , αλλά όχι στο βαθμό που να γίνονται ενοχλητικά .

Επίσης το κοινωνικό χάσμα μεταξύ παρόντος και της εποχής των ninja παρουσιάζεται πολύ καλά .


Well then , lets see some characters !!! :blingeye2:


Beni

Posted Image

Kagetora

Posted Image

Beni's father

Posted Image
Το manga είναι complete ( 13 volumes ) από τα οποία έχουν μεταφραστεί τα 10 ( 51 chapters ) . Μεταφράζουν οι Shinobi's LIfe Fan Community !
Tags : Action , Drama , Fantasy , Romance , Shoujo , Supernatural

Read : Batoto

Download : Mangatraders ( χρειάζεται account )

Info : BakaUpdates
*funny moment*

Posted Image


we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

 


#2 Utaku

Utaku

    Tuturuu!!!

  • Members
  • 166 posts

Posted 26 January 2013 - 23:49

Μόλις το τελείωσα κι εγώ... :ninja:
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τις 3 πρώτες σειρές του πρώτου post...Στο πρώτο volume μου φαινόταν βαρετό ακόμα και χαζό σε κάποιες φάσεις...αλλά όσο το διάβαζα μου κινούσε το ενδιαφέρον και τελικα άρχιζε να μου αρέσει όλο και περισσότερο!!! Έφαγα κόλλημα σε σημείο να ξεκινάω να διαβάσω 1 chapter και να διαβάζω ολόκληρα volumes :P
Επίσης δεν ξέρω αν το τέλος ήταν προφανές για κάποιους αλλά προσωπικά δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη της ιστορίας...Είχα κάτι σενάρια στο μυαλό μου αλλά όσο περνουσαν τα chapters δεν έπεφτα μέσα σχεδόν ποτέ!!! (καλύτερα βέβαια) Τα γεγονότα της ιστορίας συνδέονται άψογα μεταξύ τους και έρχονται να δικαιολογήσουν ή και να εξηγήσουν τα προηγούμενα!!!
Εν τέλει, λάτρεψα το manga με τη βαθμολογία μου ανάμεσα στο 9 και στο 10!!! (Ενώ στην αρχή πήγαινε με το ζόρι στο 7)

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!
Also tagged with one or more of these keywords: action, drama, fantasy, shoujo, supernatural, series, completed