Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kimi Ga Nozomu Eien

• Please log in to reply
33 replies to this topic

#16 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 19 September 2006 - 22:17

Είναι πραγματικά το anime που αγαπώ να ΜΙΣΩ. Και το μισώ θανάσιμα. Το ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε site όπως το Animenfo, δείχνει το επίπεδο των χρηστών.

Πραγματικά, βλέποντας το και βλέποντας τις εντυπώσεις πολλών αναρωτιέμαι γιατί βλέπει κανείς anime. Γιατί αν θέλει να ξεφύγει από τις ηλίθιες σαπουνόπερες της τηλεόρασης, το Kimi ga είναι απίστευτα λάθος διέξοδος. Δεν ήξερα πως μπορούσε να υπάρχει ένα anime τόσο σαπουνοπεροειδές, αλλά κι όμως, υπάρχει.

Γενικά: Ηλίθιοι, κενοί, χωρίς βάθος χαρακτήρες. Χαζό σενάριο, που προσπαθεί με το χαζό επίσης μελόδραμα και τις τόσο τραβηγμένες με μηδενικό ρεαλισμό καταστάσεις να κάνει αυτόν που το βλέπει να συγκινηθεί. Και το πετυχε με αρκετούς, απ'ότι φαίνεται. Α, επίσης, αδικαιολόγητο τέλος, αφού όλα έδειχναν ότι ο βλάκας-καημένος-loser πρωταγωνιστής θα διάλεγε την άλλη κοπέλα. Δεν προτείνεται, σε καμία περίπτωση. Έχω ακούσει κάποιους να λένε ότι προσεγγίζει αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, και δε μπορώ παρά να γελάω με τέτοια σχόλια.

Είμαι ίσως λίγο υπερβολικός, αλλά πραγματικά δεν αντέχω όλο το hype που δημιουργείται χωρίς λόγο και αιτία από τέτοιες χαζοσειρές. Είναι μια απλή σαπουνόπερα και τίποτα παραπάνω, και μάλλον εξυπηρετεί το σκοπό της. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ!

Α, να πω ότι θα βγει νέο Kimi Ga anime, που αν δεν κάνω λάθος θα εκτυλίσσεται σε ένα διαφορετικό timespace (whatever) όπου η
[spoiler:7c02d8a32b] Haruka δεν τραυματίστηκε/έπεσε σε κώμα ποτέ.[/spoiler:7c02d8a32b] Δηλαδή δε μας έφτανε η αρχική σειρά, θα έχουμε κι άλλο. Ελπίζω σε comedy :P

Θα συμβούλευα ο φανατισμός κατά των mainstream τάσεων να μην σε επηρεάζει τόσο πολύ. Δεν είπε κανείς ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο δημιούργημα της τέχνης κ όντως έχει στοιχεία από μία σαπουνόπερα του '60 (Dante-sensei :hehe: ).To θέμα είναι ότι σε ενοχλεί το ότι άτομα συγκινούνται από αυτό!
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#17 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 20 September 2006 - 21:59

Θα συμβούλευα ο φανατισμός κατά των mainstream τάσεων να μην σε επηρεάζει τόσο πολύ.

Δεν διακατέχομαι από 'φανατισμό' κατά των mainstream anime, απλά 'τυχαίνει' να μη μ'αρέσουν αρκετά απ'αυτά (π.χ. Last Exile, Bleach, Akira, Kimi ga) . Ή για να το θέσω αλλιώς, ναι, με ενοχλεί που όλοι μιλάνε για anime όπως το Naruto και δεν ενδιαφέρονται να ψαχτούν λίγο παραπάνω, αλλά ποτέ δε θα με σταματούσε από το να απολαύσω ένα anime το γεγονός ότι είναι mainstream. Ίσως φταίει ότι έχω μεγαλύτερες προσδοκίες από ένα τέτοιο anime και καταλήγω στο τέλος να απαγοητεύομαι.

Αλλά αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο anime, γιατί ούτως ή άλλως το Kimi ga ήταν από τα πρώτα anime που είδα (δεύτερο-τρίτο) και αμέσως δε μ'άρεσε. Τότε δε πιστεύω πως είχα ιδιαίτερη γνώση για το αντικείμενο, οπότε δε νομίζω να με επηρεάζει ο υποτιθέμενος 'φανατισμός' μου.

Δεν είπε κανείς ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο δημιούργημα της τέχνης

Σύμφωνα με διάφορα sites και fan reviews, μάλλον το έχουν πει κάποιοι.

To θέμα είναι ότι σε ενοχλεί το ότι άτομα συγκινούνται από αυτό!

Huh? Για ποιον ακριβώς λόγο μπορεί να μ'ενοχλούσε αυτό; :mellow:

#18 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 20 September 2006 - 22:47

Χρησομοποίησες αρκετά καυστική γλώσσα(που στο κάτω κάτω αν δν σου αρέσει τόσο πολύ το KGNE leave it be ;)) γι'αυτό κ εγώ απάντησα με την λέξη ''φανατισμός''.
To ότι μιλάνε για π.χ.naruto δεν αναιρεί το ότι μπορούνε να μιλάνε κ για άλλα... Αν μιλάνε αποκλειστικά για τα trendy anime τότε ναι κ εγώ νευριάζω αρκέτα σε βαθμό που να μην ξανασυζητήσω για anime με τα άτομα αυτά. Μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα στα 45 λετπά Akira κ Last Exile δεν έχω δει για να σου πω (στα π.χ. σου αναφέρομαι)
Μην γενικεύεις το θέμα σε άλλα sites κ λοιπά εγώ μιλάω για το anime.gr.Δεν ξέρω τι κάνει ο κάθε πικραμένος(κ ΜΗ) otaku.

Πραγματικά, βλέποντας το και βλέποντας τις εντυπώσεις πολλών αναρωτιέμαι γιατί βλέπει κανείς anime. Γιατί αν θέλει να ξεφύγει από τις ηλίθιες σαπουνόπερες της τηλεόρασης, το Kimi ga είναι απίστευτα λάθος διέξοδος. Δεν ήξερα πως μπορούσε να υπάρχει ένα anime τόσο σαπουνοπεροειδές, αλλά κι όμως, υπάρχει

Είναι πραγματικά το anime που αγαπώ να ΜΙΣΩ. Και το μισώ θανάσιμα. Το ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε site όπως το Animenfo, δείχνει το επίπεδο των χρηστών.

Χαζό σενάριο, που προσπαθεί με το χαζό επίσης μελόδραμα και τις τόσο τραβηγμένες με μηδενικό ρεαλισμό καταστάσεις να κάνει αυτόν που το βλέπει να συγκινηθεί. Και το πετυχε με αρκετούς, απ'ότι φαίνεται.

Τα Quotes πιστεύω με καλύπτουν. Το συγκινούνται έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά. Το εννούσα με την ευρύτερη έννοια...
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

#19 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 21 September 2006 - 06:23

Χρησομοποίησες αρκετά καυστική γλώσσα(που στο κάτω κάτω αν δν σου αρέσει τόσο πολύ το KGNE leave it be) γι'αυτό κ εγώ απάντησα με την λέξη ''φανατισμός''.

Η μόνη σωστή χρήση της λέξης 'φανατισμός' που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για το post θα ήταν 'φανατισμός κατά του KimiNozo', αλλά και πάλι, απλά μίλησα υπερβολικά + έχω την κακή συνήθεια να μιλάω 'καυστικά' και ίσως υπερβολικά για να δώσω έμφαση στα λεγόμενα μου.

Μην γενικεύεις το θέμα σε άλλα sites κ λοιπά εγώ μιλάω για το anime.gr.Δεν ξέρω τι κάνει ο κάθε πικραμένος(κ ΜΗ) otaku.

Από το πρώτο post μου μιλούσα για τα 'άλλα sites'. Δε γενίκευσα τίποτα τώρα :mellow:

Το συγκινούνται έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά. Το εννούσα με την ευρύτερη έννοια...

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι 'συγκινούνται' άτομα, αλλά το ανελιππές hyping του συγκεκριμένου anime. Δεν έχω πρόβλημα με το ν'αρέσει σε άλλα άτομα το συγκεκριμένο anime αλλά δε μ'αρέσουν όλα τα "omgwtf best anime ever made" κ.ο.κ.

#20 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 21 September 2006 - 12:57

Η μόνη σωστή χρήση της λέξης 'φανατισμός' που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για το post θα ήταν 'φανατισμός κατά του KimiNozo', αλλά και πάλι, απλά μίλησα υπερβολικά + έχω την κακή συνήθεια να μιλάω 'καυστικά' και ίσως υπερβολικά για να δώσω έμφαση στα λεγόμενα μου.

Γενίκευσες εσύ ο ίδιος τη λέξη φανατισμός φαίρνοντας παραδείγματα

'τυχαίνει' να μη μ'αρέσουν αρκετά απ'αυτά (π.χ. Last Exile, Bleach, Akira, Kimi ga)

Από το πρώτο post μου μιλούσα για τα 'άλλα sites'. Δε γενίκευσα τίποτα τώρα :mellow:

Ε ναι, κ γω αυτό εννοώ να μην το γενικεύεις, υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα άτομα της Ελλάδας πόσο μάλλον μεταξύ ατόμων άλλων χωρών. Αξίζει να βλέπεις τι λένε αλλά να τους επικαλήσε ως επιχειρήματα που σε κάνουν να μισείς το KGNE, δείχνει αυτό που είπα στο αρχικό μου post.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι 'συγκινούνται' άτομα, αλλά το ανελιππές hyping του συγκεκριμένου anime. Δεν έχω πρόβλημα με το ν'αρέσει σε άλλα άτομα το συγκεκριμένο anime αλλά δε μ'αρέσουν όλα τα "omgwtf best anime ever made" κ.ο.κ.

Τέτοιου τύπου εκφράσεις χρησιμοποιούνται από άτομα που βαριούνται να αιτιολογούν αλλά κυρίως από άτομα που δεν εχουν την ωριμότητα να καταλάβουν τι τους αρέσει (αυτοί βλέπουν τα anime κτλ. με την ψυχολογία που είχα όταν ήμουν 6χρονών κ έβλεπα Samurai Pizza Cats)). Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό όπως είπες τότε δεν θα έκανα ούτε το αρχικό post, σε σχολίασα επειδή ενοχλήθηκα για αυτό το λόγο κ κυρίως από αυτό

Πραγματικά, βλέποντας το και βλέποντας τις εντυπώσεις πολλών αναρωτιέμαι γιατί βλέπει κανείς anime.Γιατί αν θέλει να ξεφύγει από τις ηλίθιες σαπουνόπερες της τηλεόρασης, το Kimi ga είναι απίστευτα λάθος διέξοδος. Δεν ήξερα πως μπορούσε να υπάρχει ένα anime τόσο σαπουνοπεροειδές, αλλά κι όμως, υπάρχει.

(επιτέλους ένα άτομο που δεν βαριέται να εξηγήσει την γνώμη του :happy2: )
way.

#21 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 21 September 2006 - 20:40

Πήγα να ποστάρω, και αφού έγραψα ένα post-σεντόνι, μου κόπηκε το ρεύμα. Ξαναπήγα να ποστάρω, ξανακόπηκε το ρεύμα. Τέλοσπαντων, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός στο πρώτο post μου, αλλά και πάλι, ό,τι είπα το εννοούσα.

Ε ναι, κ γω αυτό εννοώ να μην το γενικεύεις, υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα άτομα της Ελλάδας πόσο μάλλον μεταξύ ατόμων άλλων χωρών. Αξίζει να βλέπεις τι λένε αλλά να τους επικαλήσε ως επιχειρήματα που σε κάνουν να μισείς το KGNE, δείχνει αυτό που είπα στο αρχικό μου post.

Νομίζω ότι το 'μίσος' δε χρειάζεται 'επιχειρήματα' για να δημιουργηθεί. Από τη στιγμή μάλιστα που συχνάζω αρκετά σε ξένα forums...

Πραγματικά, βλέποντας το και βλέποντας τις εντυπώσεις πολλών αναρωτιέμαι γιατί βλέπει κανείς anime.Γιατί αν θέλει να ξεφύγει από τις ηλίθιες σαπουνόπερες της τηλεόρασης, το Kimi ga είναι απίστευτα λάθος διέξοδος. Δεν ήξερα πως μπορούσε να υπάρχει ένα anime τόσο σαπουνοπεροειδές, αλλά κι όμως, υπάρχει.

Σημείωση: Εδώ δε μιλάω γενικά για τα άτομα που τους άρεσε το KimiNozo αλλά γι'αυτούς που το βρήκαν το καλύτερο anime ever.

#22 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 21 September 2006 - 21:45

Σημείωση: Εδώ δε μιλάω γενικά για τα άτομα που τους άρεσε το KimiNozo αλλά γι'αυτούς που το βρήκαν το καλύτερο anime ever.

Αυτό με κάλυψε :kakashithumbup:
Και σημείωση δεν είμαι εναντίον των ξένων forums αντιθέτως μάλιστα!
way.

#23 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 September 2006 - 22:56

το είδα και μάλιστε μέσα σε τρεις ημέρες... αυτό πάει να πει ότι τουλάχιστον προσωπικά με τράβηξε...

κάποιες στιγμές μου θύμισε Shuffle... To τέλος του μου έπεσε ολίγον τι βαρύ [καλά έχουμε δει και πιο heavy things...]

πιστεύω ότι σε κάτι τέτοιες σειρές παίζει αρκετό ρόλο σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι ο ίδιος όταν τα βλέπεις... Και από εκεί κρίνεις αν σου άρεσε ή όχι. Πιθανόν αν το "ζήσεις" να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από το απλά να το παρακολουθήσεις...

#24 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 28 September 2006 - 19:25

Συνφωνώ απόλυτα με αύτο:

πιστεύω ότι σε κάτι τέτοιες σειρές παίζει αρκετό ρόλο σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι ο ίδιος όταν τα βλέπεις... Και από εκεί κρίνεις αν σου άρεσε ή όχι. Πιθανόν αν το "ζήσεις" να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από το απλά να το παρακολουθήσεις...

Αλλά δεν μοίαζει με το Shuffle... είναι πολύ ποιό βαρύ και ποιό μπερδεμένο.

Τα περισότερα DRAMA/LOVE anime σε επιρεάζουν ανάλογα με την ψυχολογική σου κατάσταση την δεδομένη στιγμή. Επίσεις παίζει ρόλο πώς βλέπεις το anime... όλο μαζί, επισόδιο κάθε 2-3 μέρες, επισόδιο μια τον μήνα κτλπ.

#25 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 28 September 2006 - 22:22

Γνώμη μου ότι χάνεις πολύ από το anime αν το βλέπεις αραιά κ που. Εγώ το είδα σε μία μέρα όλο ;) . Αλλιώς είναι να έχεις στο μυαλό σου όλα τα γεγονότα κι αλλιώς να περνάνε ημέρες κ να ξεχνάς κάποια. ¶σε που ενδιάμεσα υπάρχει κ η πραγματική ζωή με τις υποχρεώσεις της...
way.

#26 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 October 2006 - 16:18

akrivws kai egw to eida se mia mera monokomata kai eniwsa ti paei na pei kimi ga :cry: respect

#27 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 13 October 2006 - 15:31

Αν με ρωτούσε κάποιος πως θα ήταν μια μεταφορά ελληνικής κλαψοταινίας σε anime, θα του έδειχνα το KGNE...απλά έλεος...κλισέ, υπερβολικό κλάμα που στο συγκεκριμένο απλά δε σε αγγίζει(τουλάχιστον εμένα) και σχετικά προβλέψιμο
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#28 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 13 October 2006 - 22:25

Ένα έχω να πω:
Το kgne είναι κορυφαίο.

#29 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 18 June 2007 - 12:39

Γνώμη μου ότι χάνεις πολύ από το anime αν το βλέπεις αραιά κ που. Εγώ το είδα σε μία μέρα όλο ;) . Αλλιώς είναι να έχεις στο μυαλό σου όλα τα γεγονότα κι αλλιώς να περνάνε ημέρες κ να ξεχνάς κάποια. ¶σε που ενδιάμεσα υπάρχει κ η πραγματική ζωή με τις υποχρεώσεις της...

Ακριβως! κ εγω μονοκοπανια το ειδα...για το ειδος του καλο ηταν,ειχε αρκετο κλαμα,μου την εσπασε σε μερικα σημεια αλλα δεν μπορω να πω πωσ δεν μου αρεσε...παντως δεν συνηθηζω να βλεπω τετοιου ειδους anime...

#30 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 February 2008 - 01:26

Το μοναδικο ανιμε που με εκανε να δακρυσω.Το μονο που ενιωσα οτι περασε ο πρωταγωνιστης.Κορυφη!