Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Magi - Labyrinth of Magic
Posted 08 October 2012 - 22:12
Posted 08 October 2012 - 22:23
Αν και η χρήση του "πιολεπτόςπεθαίνεις χαρακτήρας που χλαπακιάζει τον αγλέουρα" με χάλασε λιγάκι γιατί έχω βαρεθεί να το βλέπω πια. Θα μπορούσε να γίνει κωμικό χωρίς αυτό το στοιχείο.
Αλλά όντως η seiyuu του Αλαντίν με χαλάει αφάνταστα πολύ. Περισσότερο για moe κοριτσάκι μοιάζει που 'πε και ο Πρίγκιπας... Του Αλί Μπαμπά μ'αρέσει όμως.
Posted 08 October 2012 - 22:41
Spoiler:
δεν είναι μικρό αλλα μεγάλο δε το λες, αν δεν είχαν σκοπό αν το σταματήσουν θα το φτάναμε σχετικά γρήγορα...κρίμα όπως αν έχουν σκοπο να πάνε μέχιρ 8ο τόμο, θέλω κιαλο...μακαρί να βγάλουυν και τα υπόλοιπα και να μη το απρατήσουν εκεί >.< αλλα εεεεχουμε καιρο μεχρι τότε. Τώρα για τη πρώτη σκηνη δε θα με χάλαγε να τη ρίχνανε ως flashback, δε το αποκλείω, πολύ πιθανό και να γίνει, ελπίζω να μη το πετάξουνε σε κανα άκιρο σημείο μόνο (αν το κάνουν έτσι).
Χάρηκα όμως μαζί με το 1το επ. βγάλανε μεταφρασμένα αλλα 5chapter μάζεμένα και χάρηκα τη ζωή μου

Edited by GhostPrince, 08 October 2012 - 22:44.
Posted 09 October 2012 - 16:00
Εμενα το πρώτο ep μου άρεσε παρα πολύ και φαίνεται να έχει παρα πολύ potential να γίνει ακόμα καλύτερο. Ήδη είμαι περίεργος σχεδόν για τα πάντα και θέλω να μάθε περισσότερα. Για τον Αλαντίν, για τον Ali Babba, για την κοκκινομάλλα σκλάβα, για τα dungeons τα Ginies etc etc. Ο Ali Babba μου άρεσε πολύ (μου θυμίζει μικρό Gilgamesh). Μουσική, σχέδιο animation και αυτά καλά. Η voice actor του Αλαντίν με μπέρδεψε πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κοριτσάκι ξέρω γω...
Anyways γενικές εντυπώσεις πολύ καλές περιμένω το νέο ep!!!!
Posted 12 October 2012 - 13:03
Το μονο σχολιο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι οτι το πρωτο επισοδειο ειχε αρκετη πλακα
καθως και η WTF σκηνη στο τελος.
Posted 12 October 2012 - 17:52

http://myanimelist.net/profile/ceribro
''never regret for the choices you made''
Posted 14 October 2012 - 22:01
Posted 14 October 2012 - 23:44
Οσο αφορα τωρα τις ερωτησεις σου Niko. Δεν εχω διαβασει το manga, αλλα απο οτι καταλαβα απο το ανιμε και την περιληψη του.
Posted 16 October 2012 - 16:40
Posted 16 October 2012 - 20:10
Οι παγιδες του πυργου, οι χαρακτηρες και οτι εκαναν σε αυτο το επισοδειο, ηταν αρκετα καλα δομημενα. Βεβαια ειναι νωρις να κρινουμε τη σειρα ως σειρα και να ψαχνουμε προβληματα. Ειδικα η συγκεκριμενη σειρα, απο οτι εχω καταλαβει θα διαρκεσει πανω απο 2 season, οποτε εχουμε χρονο στη διαθεση μας για κρισεις επικρισεις.

Posted 16 October 2012 - 20:23
Την ροζομάλλα εξακολουθώ να μη την χωνεύω καθόλου.
Posted 16 October 2012 - 20:59
Posted 16 October 2012 - 21:07
Also tagged with one or more of these keywords: Shounen, Fantasy, Adventure, Fall 2012, TVseries
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Jun 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →