Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Maiden Rose (Hyakujitsu No Bara)

18 Restricted Angst Yaoi Bishounen Josei Military Sexual Abuse Violence OVA

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 July 2012 - 15:31

~Maiden Rose~

百日の薔薇


Δημοσιευμένη  εικόνα

Άλλη μια σειρά, που το AniDB χαρακτηρίζει 18+
(Αν και δεν θα την έλεγα για τόσο πολύ ισχύουν όλα τα μπλα μπλα για τις 18+ σειρές)

Και επίσης δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το Rozen Maiden


Genres: Yaoi, Romance

Date: 29.5.2009


Πλοκή

Κατ'αρχάς βρισκόμαστε στον Δεύτερο Παγκόσμιο και όλα αρχίζουν όταν ο Taki Reizen ξανασυναντά τον Klaus Von Wolfstadt στην Luckenwalde Military Academy, o οποίος είχε έρθει γιατί είχε λάβει εντολές να βοηθήσει και να επιτηρεί τον Taki. Δεν ήταν όμως μια απλή επανένωση.

Παλαιότερα όμως, το 1918, ο Taki είχε ξανασυναντηθεί με τον Klaus όταν αυτός και η οικογένεια του είχαν επισκεφτεί την
Άπω Ανατολή, για να παρευρεθούν στην τελετή ενθρόνισης.
Εκεί λοιπόν, καθώς ο Klaus περιπλανιόταν χαμένος στους κήπους, συνάντησε για πρώτη φορά τον , μικρό τότε Taki, o οποίος του ζήτησε να τον βοηθήσει να μαζέψει λουλούδια για να φτιάξει ένα στεφάνι. Ο Klaus δέχτηκε και ξαφνικά, καθώς μαζεύαν μαζί λουλούδια, τον ρώτησε αμα ήθελε να αφοσιωθεί σε αυτόν και να γίνει ιππότης του.

Μετά από αρκετά χρόνια όταν είχε ξεσπάσει ο δεύτερος παγκόσμιος, ξανασυναντήθηκαν, για τους λόγους που είπα από πάνω.
Όταν η Eurote έσπασε την συνθήκη που είχε συνάψει με την Δυτική Συμμαχία, ο Taki διατάχτηκε να επιστρέψει πίσω στην χώρα του. Ο Klaus δεν άντεξε και "έσπασε" λέγοντας πως θα έρθει στο δωμάτιό του θέλει-δε θέλει.
~

Με λίγα λόγια, έχουμε ένα πλατυκέφαλο bishounen να βιάζει ένα μαυρομάλλικο bishounen με τεράστιες βλεφαρίδες.

Σκηνοθετεί ο Takagi Hidefumi, το Series composition το αναλαμβάνει η Enatsu Yuki (η ψυχή που έκανε το series composition και στο Tight Rope) και το Original Work είναι της Inariya Fusanosuke.

Στην φωνή του Taki είναι ο Chiba Suzumu και στου Klaus ο Inoue Kazuhiko.

Spoiler: Trailer 18+


Link δεν μπορώ να βάλω για ευνόητους λόγους.


Δημοσιευμένη  εικόνα


AniDB|ANN


Edited by Keito, 05 July 2012 - 13:55.


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 July 2012 - 15:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχω να πω ότι ο Taki στο omake ήταν το πιο γλυκό και γούτσου γούτσου πλάσμα το οποίο υπάρχει σε anime. Τα omake του maiden rose αξίζουν ειδική παρουσίαση από μόνα τους.

Γενικα αν και δεν είμαι φαν του εξαναγκασμού, το συγκεκριμένο ήταν εξαιρετικά well produced για τα δεδομένα του χώρου. Και μια σχετικά solid υπόθεση φαινόταν να είχε (για τα δεδομένα του είδους δηλαδή μην φανταστείτε κανά αριστούργημα) και ωραίο animation και μουσική και αν και είχε fanservice δεν κατέληγε να γίνει χυδαίο. Αν μη τι άλλο μου δημιουργησε μεγάλη περιέργεια για το mangaa το οποίο όμως περιμένω να ολοκληρωθεί για να το ξεκινήσω.



#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 July 2012 - 18:43

Αυτή η σειρά είναι το μοναδικό yaoi που με πόνεσε.
Παίζει όμως να είναι το πιο ρεαλιστικό yaoi anime που έχω δει.

Τα chibi omake ήταν πολύ αστεία αλλά εντελώς εκτός κλίματος με την υπόλοιπη σειρά, σε σημείο που να είναι τόσο αλλόκοτα που να μην μπορώ να γελάσω.

Posted Image


#4 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 04 July 2012 - 21:05

Από τα πρώτα OVAs που πέτυχα όταν μπήκα στο BL fandom και ταυτόχρονα από τις λίγες BLmanga-to-anime μεταφορές που με ικανοποίησαν ως απόδοση... Η subtle μουσική επένδυση ταιριάζει με τη γενική ατμόσφαιρα και οι seiyuu έκαναν πολύ καλή δουλεία με τους χαρακτήρες~

Ίσως να είμαι και λίγο biased γιατί λατρεύω το manga αλλά πιστεύω ότι το γεγονός αυτό με κάνει και πιο αυστηρό κριτή. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά πάντως είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι απογοητευτικό (με την καμία όμως) και αξίζει το χρόνο του οποιοδήποτε fangirl/fanboy του είδους!

Edited by LuluChan92, 04 July 2012 - 21:08.




Also tagged with one or more of these keywords: 18 Restricted, Angst, Yaoi, Bishounen, Josei, Military, Sexual Abuse, Violence, OVA