Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Ας παίξουμε RISK - Forum Style

risk game war dice board game world domination pink glitter bishounen yaoi

  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

#406 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 July 2012 - 18:05

@mono
.....Και Nerd. Και mono είναι περιβάλλον για ανάπτυξη προγραμμάτων σε C#..... Ελπίχω να τελειώνεται να παίζω και εγώ άντε τώωωωρα....

#407 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 July 2012 - 18:06

"Νίκες υπάρχουν! Νικάμε τον πόλεμο! Έχουμε ένα υπερόπλο το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε σύντομα! Πιστέψτε μας, ναι!" έγραψαν οι φυλλάδες προσκείμενες στα Fandom Resorts.
Η ένδοξη και γενναία νίκη των στρατιωτών των FR στην Ινδονησία και η ένωση της Ωκεανίας εορτάστηκε με παρελάσεις και μετάλλια σε δεκαπέντε στρατηγούς και δύο στρατιώτες. Ο πρωθυπουργός Fandom έβγαλε λόγο πως αυτή η νίκη θα μνημονεύεται αιώνια στα βιβλία της ιστορίας ως η απαρχή της μεγάλης αντεπίθεσης εναντίον των καταστρεπτικών -για το περιβάλλον- δυνάμεων της Yaoiland και SugarGlitter.

Χάρτης
Spoiler:


GM: Fandom συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

Edited by Black Kaiser, 16 July 2012 - 18:06.


#408 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 16 July 2012 - 18:07

Σταματάω .

#409 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 July 2012 - 18:19

-ΓΥΡΟΣ 13ος-


Φθάσαμε στον 13ο γύρο και τα πράγματα φαίνονται να έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά. Τα Fandom Resorts εγκλωβίστηκαν στην γωνία του χάρτη ενισχύοντας με όσους στρατιώτες τους έμειναν τα σύνορα τους. Η Yaoiland έχει κυριαρχήσει στον πλανήτη και βαδίζει προς την νίκη απτόητη και μένει να δούμε αν έχει να πει κάτι η SugarGlitter γι'αυτό. Επίσης το ξέρατε πως η Αυτοκράτειρα Mono είναι κακιά; Και μολύνει και το περιβάλλον με τα λάδια και τα μπάνια με γάλα και πέταλα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ


Posted Image

ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. Yaoiland 29
2. SugarGlitter 9
3. Fandom Resorts 4.

ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1. Yaoiland 31
2. Fandom Resorts 11
3. SugarGlitter 9

GM: Παίζει η Iristella (SugarGlitter) με 3+2=5 στρατιώτες και 2 κάρτες.

Άντε παιδιά, λίγο έμεινε :)

#410 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 July 2012 - 18:28

pc_magas μην σπαμμάρεις το παιχνίδι. Δείξαμε ανοχή σε ένα δύο post αλλά την εξαντλείς. Όταν τελειώσει το παιχνίδι και ξεκινήσει νέος γύρος θα ανακοινωθεί.
**********************************************************************************************************************************************************

Από εκεί και πέρα είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη από την τροπή που πήρε το παιχνίδι. Τα αδελφάτα Yaoiland και Sugarglitter έχουν επικρατήσει παρά τις κακουχίες και την αρνητική προπαγάνδα από τον τύπο. Δεν ξέρω για ποια καταστροφή του περιβάλλοντος μιλάτε. Ο πληθυσμός των ροζ φλαμίνγκος έχει αυξηθεί δραματικά από εκεί που ήταν προς εξαφάνιση.

Τοποθετώ πέντε fabulous στρατιώτες στο West Afrika και από εκεί πάω σε Congo, E Africa, Magadascar, S. Africa.

Δεν κάνουμε πόλεμο, απλά κοιτάμε τα αξιοθέατα *winks winks*.

To Coup de grace στα Fandom resorts αφήνω να το δώσει η Aυτοκράτειρα mono για να διατηρήσουμε την παράδοση.

#411 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 July 2012 - 18:42

H αγαπητή σε όλους μας συμμαχία της Yaoiland και SugarGlitter, τα κράτη που εκφράζουν το πολιτισμό, την αγάπη, την ελπίδα, την ομορφιά και πάνω από όλα τη συγχώρεση (ιδιαίτερα δημοσιογράφων ε που ξέρετε τη δουλειά τους κάνουν, ένα μικρό μισθούλι βγάζουν...), συνεχίζουν την προσπάθεια τους να μας σώσουν από την πανίσχυρη και διαβολική αυτοκρατορία του Fandom (ρωτήστε στο Siam τι τράβηξαν για αυτόν τον αλήτη).

Προς το παρόν, η SugarGlitter παρέλαβε την Αφρική, σύμφωνα με το άρθρο 69 στα πρακτικά της συμφωνίας και ξεκινάει την κατάκτηση της. Δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει αφού δύο στρατιώτες της τα βρήκαν σκούρα στην ζούγκλα αλλά δεν πειράζει! Η Πανέμορφη μας Μεγάλη Συντροφισσα της SugarGlitter σύντομα θα ολοκληρώσει το έργο της.Της έχουμε όλοι εμπιστοσύνη, έτσι δεν είναι;

Χάρτης.
Spoiler:


GM: Η Iristella τελειώνει τον γύρο της αυτόματα αφού δεν υπάρχει άλλη κίνηση που μπορεί να κάνει.
Παίζει η Mono (Yaoiland) με 9+5+5=19 στρατιώτες και 2 κάρτες.

Magadascar,


Damn, και εγώ έτσι την έλεγα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι :P

Edited by Black Kaiser, 16 July 2012 - 18:44.


#412 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 July 2012 - 20:46

H Αυτοκράτειρα Mono παρακαλεί να τη συγχωρέσετε για τη μακρά απουσία της αλλά είχε πάει σε ένα ράντσο για διαλογισμό ~goughrehabgough~ για να καλμάρουν λίγο τα νεύρα. Η κατάκτηση του κόσμου έφαγε λίγο από την ψυχή της. Τελικά τα πάντα έχουν ένα τίμημα...

Τοποθετώ όλα μου τα γυμνά bishounen στην Κίνα και επιτίθεμαι διαδοχικά Siam, Indonesia, New Guinea, E.Australia, W.Australia και αν μείνει κανείς μετακίνηση πίσω στο Σιάμ.

Καθώς η Αυτοκράτειρα απομακρύνεται από το χάρτη που γίνεται ολοένα και πιο ροζ την πιάνει μία μελαγχολία για όλους όσους κατέστρεψε για να το πετύχει αυτό και πέφτει με τα μούτρα σε ένα κουτί με φρέσκα ντόνατ με σοκολάτα.

xbJ3b2w.jpeg


#413 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 17 July 2012 - 22:14

^Εννοείς στην Ινδονησία υποθέτω? Στο Siam δεν γίνεται, γιατί είναι δύο βήματα μακριά.



Η ψηλή Αυτοκράτειρα Mono έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο μεγαλόκαρδη είναι, νιώθοντας απύθμενη θλίψη και τύψεις για την μοίρα των αντιπάλων της. Με πραγματικό πόνο καρδιάς διέταξε την στρατιά της να επιτεθεί και να καταλάβει το τελευταίο προπύργιο των Fandom Resorts: Την Ωκεανία. (Επίσης, το περιοδικό άλλαξε διεύθυνση και γραμμή αφού ο προηγούμενος εκδότης είχε ένα τροχαίο ατύχημα με ένα μαχαίρι.)

Πήρε το Σιάμ και έπειτα έκανε απόβαση στην Indonesia όπου ο τελευταίος στρατός των Fandom Resorts την περίμενε για ένα τελευταίο και ηρωικό last standing. Πολέμησαν γενναία αλλά τα bishonen επικράτησαν και πέρασαν στην Νέα Γουινέα και έπειτα στην Αυστραλία καθαρίζοντας κάθε αντίσταση και στέλνοντας τον Sexy ConquERROR Πρωθυπουργό Fandom στον αιώνιο ύπνο του :P

Χάρτης

Posted Image

O Παίχτης Fandom είναι εκτός παιχνιδιού.



-Tέλος 13ου γύρου-

Άλλοι δύο γύροι μέχρι το τέλος και οι δύο κυρίες που έχουν στο παιχνίδι να στείλουν παρακαλώ αν θέλουν (ή όχι) να εξαργυρώσουν τις 3 κάρτες τους.

Φίλε Fandom, thanks για την συμμετoχή και για την πλάκα που σπάσαμε στις συζητήσεις μας για το παιχνίδι. :P

#414 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 July 2012 - 22:37

Στο Σιάμ είπε η αυτοκράτειρα του Yaoi, όχι στην Ινδονησία

Edit. My call.

Edited by OdyMonaxos, 17 July 2012 - 22:42.


#415 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 17 July 2012 - 22:39

Και αν διαβάζατε τους κανόνες θα βλέπατε ότι δε γίνεται να πηδήξετε χώρες .

#416 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 July 2012 - 22:46

Ναι καταλάθος το είπα, η κούραση με έχει καταβάλει Τ__Τ

xbJ3b2w.jpeg


#417 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 17 July 2012 - 22:49

Ωιμε, ο κοσμος καταστρεφεται. Τρεξτε να σωθητε, γεμισαμε γυμνα Bishounen. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

(πραγματικα θελω να μαθω πως καταφερε ο fandom να χασει ενα κερδισμενο παιχνιδι). Καλη συνεχεια στις δυο που απομειναν.

#418 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 July 2012 - 23:11

Ε προφανώς δεν ήταν και τόσο κερδισμένο XD

xbJ3b2w.jpeg


#419 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 17 July 2012 - 23:21

Βασικα αφου πηρε στην αρχη την Αυστραλια, ειχε πλεονεκτημα, διοτι μεχρι να παρει καποιος Ηπειρο, εχει στανταρακι 5 στρατιωτες σε καθε γυρο. Και απ'οσο θυμαμαι εσυ mono ειχες χαμενη θεση στην αρχη, αφου ειχες λιγες περιοχες και ησουν κοντα σε υπερδυναμεις. Εγω αν ημουν στη θεση του, θα παραταγα το Siam για λιγο και θα κοιτουσα να καταστρεψω εσενα που ησουν αδυναμη και ταυτοχρονα (αν το πετυχαινα) να επαιρνα και τη Νοτια Αμερικη.

Επισης κατι αλλο που θελω να σχολιασω (αν και το χω συζητησει και με τον Ody πριν το παρατησει), ειναι πως εχασε τη Venezuela. Πραγματικα ηταν απιστευτο. Η καλυτερη στρατηγικη (για μενα τουλαχιστον) ειναι οτι αν καποιος παρει μια Ηπειρο, για να την κρατισει πρεπει να βαλει τουλαχιστον 10 στρατιωτες σε territory που αποτελει περασμα και δεν βρισκεται στην Ηπειρο του.
π.χ.

Αν καποιος κατεχει τη Νοτια Αμερικη, πρεπει να βαλει 10 στρατιωτες στην Western Afrika και 10 στρατιωτες στη Central America. Και κατεχει ετσι την Ηπειρο, αφου οι γειτωνες του δεν μπορουν να του επιτεθουν ευκολα. Και σε καθε γυρο μοιραζει τους στρατιωτες του σε αυτα και προσπαθει να παρει μια περιοχη για να παρει καρτα. Πραγματικα, αυτο που ειδα σε αυτο το Risk, ηταν μια διεθνης συμμαχια, αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω.

#420 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 July 2012 - 00:31

Βλέπω sugar glitter vs Yaioland να σφάζονται............ Πωωωω αποκτά ενδιαφέρον. (και ποιο κοντά η ώρα όπου θα παίξω...... ;) ) sugar μάλλον η yaoiland θα σου έρθει από Ουκρανία.......

Edited by pc_magas, 18 July 2012 - 00:33.




Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi