Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ας παίξουμε RISK - Forum Style

risk game war dice board game world domination pink glitter bishounen yaoi

• This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

#136 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 02 July 2012 - 19:45

ναι ισχύει και τελιώνω το γύρο μου
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#137 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 02 July 2012 - 19:55

-ΓΥΡΟΣ 3-

Ανακατατάξεις, ανατροπές και θύματα. Δύο παίκτες κρατούν ηπείρους στην αρχή του τρίτου γύρου, Τα ταμπουρωμένα Fandom Resorts και τα Ηνωμένα Μουσουλμανικά Έθνη ενώ η E.Σ.Σ.Α έχασε το bonus που είχε στη Ν. Αμερική. Οι υπόλοιποι παίχτες συνεχίζουν να είναι wild cards σε όλη την κατάσταση.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Posted Image

ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. E.Σ.Σ.Α 10
1. U.M.S 10

3. Fandom Resorts 8
4. Yaoiland 6
4. Johto Region 6
6. The Heartlands 2

ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1. E.Σ.Σ.Α 20
2. Fandom Resorts 16
3. U.M.S 15
4. Johto Region 13
5. The Heartlands 8
6. Yaoiland 7

GM: Παίζει o OdyMonaxos (Ε.Σ.Σ.Α) με 3 στρατιώτες και 2 κάρτες.

Edited by Black Kaiser, 02 July 2012 - 20:00.

#138 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 03 July 2012 - 10:56

Παίδες είμαι KO σήμερα. μπορείτε να περιμένετε μέχρι το βράδι ή αύριο;;

#139 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 July 2012 - 10:57

Αφού ποστάρεις που ποστάρεις τώρα , πόσταρε και το τι θα κάνεις . Δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά .

#140 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 July 2012 - 14:31

Αν και θα ήταν καλό να ποστάρεις τώρα που είμαστε και οι δυο online, φυσικά και μπορούμε να σε περιμένουμε μέχρι το βράδυ. Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα αν ένας παίκτης δεν μπορεί να παίξει μια μέρα, αρκεί -αν είναι δυνατόν- να ενημερώνει πιο πριν, όπως έκανε ο Ody τώρα και να μην "εξαφανίζεται". Forum game παίζουμε, είμαστε ελαστικοί στα ωράρια των παιχτών και δίνουμε και παρατάσεις.

Κάποια στιγμή αργότερα θα σας ποστάρω και πάλι τι παίζει με τις κάρτες αφού από τον επόμενο γύρο κάποιοι ή όλοι θα έχετε 3 και θα μπορείτε να τις ανταλλάξετε.

Λοιπόν, μιας που από τον επόμενο γύρο κάποιοι ή όλοι από εσάς θα έχουν 3 κάρτες και θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν με στρατιωτάκια, λίγα λόγια για το πως θα γίνεται αυτό.

Αρχικά, σκεφτόμουν να μπορεί ο κάθε παίχτης να τις εξαργυρώνει κάθε φορά που έρχεται η σειρά του. Δηλαδή να τοποθετεί τα στρατιωτάκια που κέρδισε από τις κάρτες μαζί με τα στρατιωτάκια που δικαιούται λογω περιοχών και ηπείρων. Μετά όμως σκέφτηκα πως τα bonus από τις κάρτες είναι αρκετά ως εξαιρετικά ισχυρά (6 και 14 στρατιωτάκια) και αυτό ευνοεί τους παίκτες που παίζουν στην αρχή. Σκεφτέιτε για παράδειγμα το σενάριο του να έχετε όλοι 5 κάρτες στον 6ο γύρο. Ο P.Z.W.Y.S που παίζει τελευταίος θα περίμενε να παίξουν πρώτα 5 παίκτες με 14 τουλάχιστον νέους στρατιώτες ο καθένας τους να αλωνίζουν τριγύρω. Μάλλον θα έχανε χωρίς καν να προλάβει να βάλει τους δικούς του στον χάρτη :P

Το πιο δίκαιο από όλα θα ήταν τα στραιτιωτάκια από κάρτες (και μόνο αυτά) να μπαίνουν όπως τα 13 πρώτα. Δηλαδή από παραπάνω από έναν παίκτες στην αρχή του γύρου, προτού παίξει ο πρώτος παίκτης και κρυφά, με pm. Ετσι υπάρχει η απόλυτη ισορροπία μεταξύ των παικτών αφού μετράει καθαρά μόνο ο αριθμός των καρτών που κατέχουν και όχι η σειρά με την οποία παίζουν. Όταν τελειώνει ένας ολόκληρος γύρος θα ρωτάω με pm παίκτη αν θέλει να εξαργυρώσει τις κάρτες του και αν ναι, σε ποιες περιοχές θέλει να βάλει τα στρατιωτάκια. Αυτό βάζει και το παιχνίδι της έκπληξης μέσα γιατί με την εξαργύρωση των καρτών, κανείς παίχτης δεν θα είναι σίγουρος για την ισορροπία δυνάμεων στο άνοιγμα ενός νέου γύρου. Επίσης, οι πρώτοι παίκτες αποκτούν και το πλεονέκτημα που είχαν οι τελευταίοι, δηλαδή να μην γνωρίζουν οι αντίπαλοι τους αν κρατάνε τις 3 κάρτες ή αν πηγαίνουν για 5 και επομένως να δρουν και εκείνοι ανάλογα.

Νομίζω είναι απλό αλλά όποιος δεν το καταλαβαίνει μπορεί να ρωτήσει εδώ ή σε pm ή απλά να περιμένει και να το δει καθώς παίζουμε. ;)

Edited by Black Kaiser, 03 July 2012 - 14:36.

#141 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 03 July 2012 - 14:46

Δεν το πολυκατάλαβα.

Στο χάρτη και μετά την πρώτη επίθεση του πρώτου παίκτη δεν θα φανεί που έγιναν οι ενισχύσεις?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#142 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 July 2012 - 14:58

Δεν το πολυκατάλαβα.

Στο χάρτη και μετά την πρώτη επίθεση του πρώτου παίκτη δεν θα φανεί που έγιναν οι ενισχύσεις?

Ναι, θα φανούν με το ξεκίνημα ενός νέου γύρου, πριν κάνει την επίθεση του ο πρώτος παίκτης. Απλά οι άλλοι παίκτες θα έχουν και αυτοί ήδη τοποθετήσει τους στρατιώτες τους και δεν θα μπορούν να "εκμεταλλευτούν" το γεγονός πως παίζουν πιο μετά και βάλουν τα στρατιωτάκια τους με την γνώση του πως έχουν παίξει οι πρώτοι παίχτες. Αλλά το κύριο point είναι να μην έχει καποιος πλεονέκτημα να χρησιμοποιήσει τα στρατιωτάκια του από τις κάρτες κυριαρχώντας στον χάρτη ενώ οι άλλοι πάικτες δεν μπορούν να το κάνουν λόγω σειράς παιχνιδιού και μόνο. Ειδικά στην περίπτωση των 5 καρτών και του bonus των 14 στρατιωτών.

Δηλαδή παρότι και οι δύο πάικτες έχουν τον ίδιο αριθμό καρτών, ο ένας να προλάβει να φάει τον άλλο μόνο και μόνο επειδή έπαιξε πρώτος. Ειδικά με το +14. Αυτό θέλω να αποφύγω. Ρόλο πρέπει να παίζει ο αριθμός των καρτών, όχι η σειρά με την οποία παίζετε. Αλλά όλο το θέμα είναι ανοικτό. Αν διαφωνείτε πείτε το και το αλλάζουμε. Εσείς παίζετε εξάλλου. ;)

Edited by Black Kaiser, 03 July 2012 - 14:59.

#143 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 posts

Posted 03 July 2012 - 15:01

Οκεικ το έπιασα.Εγώ είμαι σύμφωνη.

#144 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 July 2012 - 15:04

Αφού κατάφερε και το κατάλαβ .... εχμ συμφωνεί και η ξανθι Τσουνάντε τότε συμφωνώ και γω .

#145 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 03 July 2012 - 15:09

αντε και γω μεσα.
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#146 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 July 2012 - 15:47

Ναι και εγώ συμφωνώ.

Επίσης αν τελικά ο Ody ποστάρει το βράδυ, επειδή δίνω αύριο και έδινα και σήμερα και είμαι λίγο σε zombie mode θα ποστάρω αύριο το απόγευμα. Ναι το ξέρω, θέλετε να με σφάξετε αλλά πραγματικά παιδιά είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης :P

Παρόλαυτα αν καταφέρω να ποστάρω νωρίτερα, θα το κάνω :)

xbJ3b2w.jpeg

#147 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 03 July 2012 - 15:52

καλά και εγώ συμφωνώ...

#148 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 posts

Posted 03 July 2012 - 15:56

Ναι και εγώ συμφωνώ.

Επίσης αν τελικά ο Ody ποστάρει το βράδυ, επειδή δίνω αύριο και έδινα και σήμερα και είμαι λίγο σε zombie mode θα ποστάρω αύριο το απόγευμα. Ναι το ξέρω, θέλετε να με σφάξετε αλλά πραγματικά παιδιά είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης :P

Παρόλαυτα αν καταφέρω να ποστάρω νωρίτερα, θα το κάνω :)

Τι λες καλέ, μην αγχώνεσαι, κοίτα να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και το παιχνίδι εδώ θα είναι, δεν πάει πουθενά.

#149 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 04 July 2012 - 09:41

Τοποθετώ 2 στρατιώτες στο Περού κι έναν στη Σιβηρία.

Επιτίθεμαι με 3 στρατιώτες από το Περού στη Βενεζουέλα.
Αν είναι δυνατό, μετά επιτίθεμαι με όλους τους στρατιώτες από τη Βενεζουέλα στην Κεντρική Αμερική.

Πιθανή αιτία θανάτου, ξεκοίλιασμα.

#150 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 July 2012 - 09:55

Η Ενωση εξαπέλυσε αντεπίθεση στη Βενεζουέλα με σκοπό την κατάκτηση της περιοχής, της ηπείρου αλλά και το καπάρωμα των καλύτερων θέσεων στα στάδια όπου διεξάγεται το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Μπάσκετ. Πήρε την περιοχή δίχως καμία απώλεια και έπειτα επιτέθηκε με φόρα στην Κεντρική Αμερική. Δυστυχώς για τον Μέγα Σύντροφο και την "Δημοκρατία" του, ο μοναδικός στρατιώτης των Fandom Resorts έπιασε "κότσο" τους δύο επιτιθέμενους συνάδελφους του. Την επόμενη μέρα, δύο πτώματα βρέθηκαν να επιπλέουν ξεκοιλιασμένα στη διώρυγα του Παναμά.

Χάρτης:
Spoiler:

GM: Ody συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi