Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ας παίξουμε RISK - Forum Style

risk game war dice board game world domination pink glitter bishounen yaoi

• This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

#421 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 18 July 2012 - 12:52

(και ποιο κοντά η ώρα όπου θα παίξω...... ;) )

Αυτο το περιμενω και γω, ετοιμαστειται γιατι θα κατευω απο την Ανταρκτικη με τους πιγκουινους μου να σας κατακτησω. (ακου σε κει, να μου δωσετε την Ανταρκτικη, ενα λλαθος εκανα πανω στη χαρα μου :( ).

#422 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 18 July 2012 - 13:43

συγλονιστικη μαχη γυναικων προβλεπεται! καλη επιτυχια κοριτσια! α ερωτηση: για το επομενο παιχνιδι υπαρχει καμια θεση γιατι το ψηνω αγρια εχω καιρο να παιξω risk!

#423 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 July 2012 - 16:39

Eπίσης μπορείτε να περιμένετε να τελειώσει το παιχνίδι πριν σχολιάσετε ε? To ψήνετε? :D

#424 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 18 July 2012 - 18:43

^Ακριβώς, παίδες. Θα έχουμε όσο χρόνο θέλουμε για αναλύσεις και απόψεις μόλις τελειώσει το παιχνίδι. Υπομονή please. :)

-ΓΥΡΟΣ 14ος-

Έπειτα από ατέλειωτες μάχες και σφαγές, οι δύο τελευταίες υπερδυνάμεις που έμειναν είναι η Yaoiland και η SugarGlitter με την πρώτη να έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα αλλά την δεύτερη έτοιμη κάνει την αντίπαλο της να ματώσει προτού πάρει την νίκη. Οι δύο μπαρουτοκαπνισμένες ηγέτιδες των δύο αυτών αυτοκρατοριών στάθηκαν η μια απέναντι από την άλλη έτοιμες να δώσουν έναν τελευταίο χορό πάνω στα λείψανα των νεκρών αντιπάλων τους.

"Ώστε είσαι μικρότερη απο εμένα ε;" ρώτησε η Αυτοκράτειρα Mono.
"Ναι. Κατά πέντε μήνες", της απάντησε η Μεγάλη Συντρόφισσα Ιριστέλλα. "Το έγραψαν και τα περιοδικά, παλιο-γριέτσω"
"Ψεύτρα!" ούρλιαξε η πρώτη και πέταξε στην αντίπαλο της ένα κρανίο που φορούσε ένα γυαλιστερό σαρίκι. Το κρανίο χτύπησε πάνω στο πτώμα της αιώρας και κατέληξε στο έδαφος.
"Θα ανησυχούσα μόνο αν δεν σημάδευες εμένα", έκανε η ειρωνικά η Βασίλισσας της Ζάχαρης και του Glitter. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει την πρόταση της αφού η αντίπαλος της της έδωσε μια κουτουλιά "στεμματιά" έτσι όπως στεκόταν τέσσερα μέτρα μακριά της και της επιτέθηκε προτού καν προλάβουμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη αριθμητική αφαίρεση. :P

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. Yaoiland 31
2. SugarGlitter 11

ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1. Yaoiland 45
2. SugarGlitter 17

GM: Παίζει η Iristella (SugarGlitter) με 4+2=6 στρατιώτες και 0 κάρτες.

#425 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 July 2012 - 18:54

Νομίζω ήρθε η στιγμή να βάλουμε τα bishonen μας να αναμετρηθούνε... Η ιστορία θα μας δικαιώσει.

Τοποθετώ 6 W. Afrika. Mε τους 7 από Venezouela κάνω attack Central America. Και από Western Africa πάω West Europe.

#426 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 18 July 2012 - 19:17

Η Μεγάλη Συντρόφισσα ξεκίνησε την εισβολή της με στόχο να κόψει τα bonus των στρατιωτών της αντιπάλου της. Τα bishonen της επιτέθηκαν στα αντίπαλα bishonen στην Κεντρική Αμερική και κατάφεραν να τα πάρουν χάνοντας το 1/3 των δυνάμεων τους. Αντίθετα, τα στρατεύματα της SugarGlitter προέλασαν ως το Παρίσι δίχως καμία αντίσταση αφού τα 3 bishonen που κρατούσαν την περιοχή για χάρη της Yaoiland ήταν πολύ ερωτοχτυπημένα για να πολεμήσουν.

Έτσι, με αυτήν την εξαιρετική κίνηση, η SugarGlitter στέρησε σε έναν γύρο, δέκα ολόκληρα bishonen από την αντίπαλο της. Δέκα ολόκληρα bishonen που αντιστοιχούν σε ένα μπάνιο σε γάλα πασπαλισμένο με ροδοπέταλα. Θα το ανεχτεί αυτό η Αυτοκράτειρα της Yaoiland?

Χάρτης
Spoiler:

GM: Iristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

Edited by Black Kaiser, 18 July 2012 - 19:17.

#427 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 July 2012 - 19:28

- Τους επαναφέρω W. Africa και κλείνω το γύρο μου

#428 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 18 July 2012 - 19:40

Χάρτης

Δημοσιευμένη  εικόνα

GM: Παίζει η Mono (Yaoiland) με 10+2=12 στρατιώτες και 0 κάρτες.

#429 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 July 2012 - 08:01

H Αυτοκράτειρα Mono πίνει τον καφέ της με γεύση τσιχλόφουσκα και διαβάζει την παλιοφυλλάδα που της έφεραν πάνω σε ένα διαμαντένιο δίσκο ~ροζ φυσικά~

"Για να δούμε τί λέει πάλι αυτός ο δημοσιογραφίσκος ~ΤΙ! ΠΟΤΕ ΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ?~ Εντάξει και η υπομονή έχει τα όρια της! Φέρτε μου το κεφαλι του στο διαμαντένιο δίσκο!"

Η πάντα φιλεύσπλαχνη Αυτοκράτειρα ετοιμάζει την επίθεση της καθλως φαντασιώνεται τα βασανιστήρια στα οποία μπορεί να υποβάλει τον παλιοψεύταρο και ένα χαμόγελο φωτίζει το πανέμορφο πρόσωπο της...

Τοποθετώ 5 γυμνά bishounen στην Ουκρανία,2 S.Europe και 5 Ν. Europe.
Επίθεση με όλους από Ουκρανία Μέση Ανατολή και Ινδία και από N. Europe W. Europe.
Μετακίνηση όσους μείνουν από Ινδία σε Μέση Ανατολή και τελειώνω το γύρο μου.

xbJ3b2w.jpeg

#430 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 13:40

Ε με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένες. Έπρεπε να βάλω λίγη ένταση για τις πωλήσεις. Βλέπω όμως την τιμωρία μου σας στα καινούρια tags και τα παραπλανητικά thread από κάτω. :P

Όπως πρώτοι μεταδώσαμε, η Αυτοκράτειρα Μono ξεκίνησε την σφοδρή και άκρως εκδικητική της επίθεση ("Δεν θα την συγχωρέσω ποτέ που μου έκλεψε 10 ολόκληρα bishonen, το παλιο-τσόκαρο!" ούρλιαξε μανιασμένα, σύμφωνα πάντα με εξακριβωμένες πληροφορίες. Αυτό φάνηκε και από τις πράξεις της. Επιτέθηκε σε δύο μέτωπα, το πρώτο στην Δυτική Ευρώπη παίρνοντας την πίσω από την μισητό της εχθρό ενώ η στρατιά της στην Ουκρανία ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Ασίας, και τοποθετήθηκε στην προφανώς απειλητική θέση της Μέσης Ανατολής. Τρεις στρατιές τώρα ζώνουν την Αφρική και είναι έτοιμες να σπείρουν την εκδίκηση της τρελής Αυτοκράτειρας. Είμαστε όμως σίγουροι πως η μεγάλη της αντίζηλος (ερωτική κιόλας αν πιστέψουμε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες) της ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι.

Στην σελίδα 32 διαβάστε το αφιέρωμα: "Τότε φίλες. Τώρα σκύλες."

Χάρτης

Δημοσιευμένη  εικόνα

-ΤΕΛΟΣ 14ου ΓΥΡΟΥ-

Σε λίγο: Ο τελευταίος γύρος και μετά το finale. :)

#431 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 17:02

-ΓΥΡΟΣ 15ος-

Έπειτα από πολέμους, αιματοχυσίες και σφαγές, φθάσαμε στον τελευταίο γύρο. Η Yaoiland κατέχει 3 ηπείρους και 32 παριοχές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την νίκη. Για να δούμε όμως πόσες περιοχές μπορεί η SugarGlitter να της κλέψει προτού συμβεί αυτό. Είπαμε, είναι αιώνιες εχθροί και αντίζηλοι στα πάντα, δεν θα αφήσει η Μεγάλη Συντρόφισσα την αντίπαλο της να πάρει την νίκη προτού σφάξει κάμποσα από τα bishonen της πρώτα.

Νομίζω πως από τις συζητήσεις του περιοδικού με τις παραπάνω ηγέτιδες προκύπτει το βαθύ μίσος που τρέφει η μία από την άλλη. Για να μην μας λένε και ψεύτες:
Ντοκουμέντο 1
Ντοκουμέντο 2

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. Yaoiland 32
2. SugarGlitter 10

ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1. Yaoiland 51
2. SugarGlitter 18

GM: Παίζει η Iristella (SugarGlitter) με 3+2=5 στρατιώτες και 1 κάρτα.

#432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2012 - 17:43

Αίσχος ντροπή και όνειδος. Αυτές οι συνομιλίες ποτέ δεν υπήρξαν. Με την αυτοκράτειρα monο έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και πίναμε μαζί χτες τσάι παίζοντας κρίκετ με flamingos και αποκεφαλίζοντας δημοσιογράφους που κάνουν ανάλογες πλαστογραφίες και ψευδείς δηλώσεις.

Και αν στέλνω τα bishonen μου από εδώ και από εκεί αυτό είναι για να δούνε τα αξιοθέατα. Κανένα bishonen δεν βλάφτηκε κατά την διάρκεια των ταξιδιών. Για ποιούς θανάτους μιλάς; Άντε το πολύ πολύ καμιά υπερκόπωση από τα πολλά parties με τα bishonen της yaoiland.

Και λέγοντας αυτά Θα βάλω ένα bishonen στο Congo να πάει South Africa. Kαι άλλα 4 να πάνε Central America και από εκεί όλα μαζί Eu states, Quebec, Greenland, Iceland, Scadinavia, Ukrania, Ural.

#433 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 18:15

Και όμως τα ντοκουμέντα είναι εκεί, 100% αληθινά δίχως να χρησιμοποιηθεί καθόλου photoshop. Επιπλέον, αυτό το τσάι meeting αφού δεν το γράψαμε εμείς, δεν έγινε ποτέ. Και αν έγινε, αίσχος που βουλώνετε στόματα δημοσιογράφων και κάνετε λογοκρισία. Ντροπή σας. Αλλά μην φοβάστε, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.

Και για του λόγου το αληθές, η Μεγάλη Συντρόφισσα Iristella διέταξε τους άνδρες της μια τελευταία επίθεση στις κτήσεις της Yaoiland στην Αμερική. Νίκησαν παντού μέχρι και την Ουκρανία όπου ξέμειναν από στρατιώτες και η επίθεση σταμάτησε εκεί. Μάλλον η SugarGlitter θα έπρεπε να είχε διαλέξει να πάει από την Αλάσκα αν ήθελε να κόψει το bonus της Ασίας στην Yaoiland :P Επιπλέον, με την νίκη της στην Νότια Αφρική, η SugarGlitter έβαψε μπλε ολόκληρη την Αφρική.

Χάρτης
Spoiler:

GM: Ιristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

Edited by Black Kaiser, 19 July 2012 - 18:20.

#434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2012 - 19:00

Αυτό που θα λάμψει πέρα από την αλήθεια, θα είσαι εσύ καλυμμένος με glitter παγέτα και πούπουλα από την κορφή ως τα νύχια ως άλλη Jill Masterson. :P

Aπό εκεί και πέρα όχι δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο I am good. XD

#435 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 19:03

Heh :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

GM: Παίζει η -ήδη νικήτρια- Mono (Yaoiland) με 8+2+7=17 στρατιώτες και 1 κάρτα.

Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi