Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

New Evangelion
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 20:44
οταν βγει η ταινια με fansubs θα την τσεκαρω ισως μου αρεσει
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 06:39
Συμφωνώ. Ειδικά το συγκεκριμένο anime ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.
Όσο για το Rebuild ανυπομονώ να δω όλες τις ταινίες αλλά περισσότερο την τέταρτη που θα έχει και alternate ending. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει ο Anno στο μυαλό του.
Same here. Βασικά θα ήτανε τέλειο να κάνανε remake τα επεισόδια 25-26

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 13:55
Βασικά το remake αυτών των επεισοδίων ήταν το End of Evangelion σε material μορφή ας πούμε. Αυτό που εύχομαι είναι το "καινούριο" τέλος να μην είναι τόσο αμφιλεγόμενο. Αλλά αυτό πάει πακέτο με το Eva σωστά?Same here. Βασικά θα ήτανε τέλειο να κάνανε remake τα επεισόδια 25-26

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 16:03
Βασικά το remake αυτών των επεισοδίων ήταν το End of Evangelion σε material μορφή ας πούμε. Αυτό που εύχομαι είναι το "καινούριο" τέλος να μην είναι τόσο αμφιλεγόμενο. Αλλά αυτό πάει πακέτο με το Eva σωστά?
Εννούσα ακριβείς μεταφορά απλά με.......animation

Όντως αμφιλεγόμενο και Evangelion πάνε πάντα μαζί xD ακόμα και σ'αυτή την ταινία ήδη οι γνώμες διίστανται (αν και όχι και τόσο πολύ) Απλά ελπίζω να είναι το ίδιο καλό με τα προηγούμενα η και καλύτερο, γιατί όχι και ας λένε

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 17:03
Και εγώ το εύχομαι. Δε μ'αρέσει γενικά να είμαι προκατειλημμένη και να προδικάζω νέα projects χωρίς πρώτα να τα έχω δει, γιατί μια γενική ματιά online και το Rebuild έχει φάει κράξιμο απο τους και καλά classic Eva fans που δεν δέχονται να "αγγιχτεί το masterpiece. Λες και το "παλιό" evangelion θα χάσει την αξία του.Απλά ελπίζω να είναι το ίδιο καλό με τα προηγούμενα η και καλύτερο, γιατί όχι και ας λένε
Είναι βέβαια φανερό πως ένας απο τους κύριους λόγους για το remake είναι τα λεφτά.--πωπω surprise!!--
Αλλά επειδή μιλάμε για τον Anno, πιστεύω πως θα είναι αρκετά αξιόλογο και γιατί όχι ίσως και καλύτερο. Αν και 26 επεισόδια και 2 ταινίες δε μπορούν εκ των πραγμάτων και της διάρκειας χρόνου τους να συγκριθόυν με τις νέες 4 ταινίες.--έχει να πέσει κόψιμο και πολύ editing--
Τελοσπάντων για να δούμε. Ένα πάντως είναι σίγουρο, πως το επίπεδο του animation είναι κλάσεις μπροστά απο το original οπότε είναι και αυτό bonus. Λογικό.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 05:25
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 09:04

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 14:07
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 14:41
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:15
Μεχρι 2009 end νομίζω.και ποτε λενε να ολοκληρωσουν και τις 4 ταινιες???αν ξερει κανεις???
Και yes, το Limited Edition looks so awesome!

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:54
Μεχρι 2009 end νομίζω.
Και yes, το Limited Edition looks so awesome!
Όντως αλλά προφανώς δεν θα χει english subs, οπότε

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 19:03

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 19:10
Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι,ετσι δεν λενε?...Κ εγω αναμενω αυτες τις ταινιες πως+πως!!!!!!Ελπιζω ο Anno να μην εχει παρει τα ψυχοφαρμακα του(παλι
) κ να δουμε κατι ανταξιο της σειρας..Κ τουλαχιστον ενα ending που αυτη τη φορα θα μας αφησει 2 φορες λαλακες...Αν μη τι αλλο σιγουρα το animation θα'ναι καλυτερο κ γι'αυτο το λογο ελπιζω οι μαχες να ειναι επικες κ να μην επικεντρωθει στα "ψυχολογικα" του καθε χαρακτηρα μονο...Για να δουμε,για να δουμε....
:uhh:Get real, we 're talking about NGE here.
Ελπιζω να μας ξεπληρωσει ο Anno τα χρεωστουμενα απο τα eps 25-26. And there will be great rejoicing.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 20:15
True,true.......:uhh:Get real, we 're talking about NGE here.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=O39nax7XvjQ&feature=related[/YOUTUBE]
ψυχολογικα ftw.....

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 20:59