Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gravity Falls

comedy adventure mystery

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 20 June 2012 - 12:41

Μια σειρά εικοσάλεπτων επεισοδίων με κινούμενα σχέδια που μας έρχεται από το disney channel. Ο Dipper και η Mabel δυο αδέρφια, στέλνονται από τους γονείς τους στο παρακμιακό Gravity Falls.
Για κάποιο λόγο θεωρούν ότι είναι ένας καλός προορισμός για τις θερινές διακοπές των βλασταριών τους. Εκεί τους υποδέχεται ο θείος τους ο Stan.

Posted Image

Τσεκούρι στις τιμές των καυσίμων


Φυσικά δεν τους αφήνει να απολαύσουν τη φιλοξενία του χωρίς αντίτιμο, κι έτσι τους βάζει να δουλέψουν στο μαγαζί τουριστικών ειδών του.

Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία μας, σε μια πόλη που είναι ένα συνονθύλευμα των περισσότερων επεισοδίων του Supernatural. Οι φαινομενικά βαρετές διακοπές εύκολα μεταμορφώνονται σε επεισόδιο από τις Πύλες του Αγνώστου με πλάσματα όλων των ειδών να κάνουν την εμφάνισή τους.

Posted Image

Κάποιος (ξ)έχασε τα παπούτσια του


Το κλίμα ακροβατεί ανάμεσα στο χαλαρό μυστήριο, την ελαφρώς σκοτεινή ατμόσφαιρα, άνοστα αστειάκια εδώ κι εκεί και φυσικά αναφορές σε άλλα διάσημα έργα.

Posted Image

Είναι γλυκούλης και λίγο ζωηρός
είναι ένας τράγος, τράγος πονηρός,
έχει ένα μούσι [Πόπο ένα μούσι!]


Δεν είναι η σειρά που θα σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων αλλά ούτε και να τρομάξεις-συγκινηθείς. Κάτι σαν μέτριος καφές ας πούμε.

Posted Image

Κάτω από το ουράνιο τόξο έχει θησαυρούς


Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε ήδη, αν και η σειρά ξεκινά επίσημα στις 29 του μηνός.

Youtube Video

Ιστ(ι)οσελίδα

Edited by Nikos1451, 20 June 2012 - 12:43.


#2 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 191 posts

Posted 29 September 2013 - 01:15

0 replies? Shame on you all!

 

Η σειρά ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Η πρώτη σαιζόν ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, και θα πρέπει να περιμένουμε αργά το 2014 για νέα επεισόδια, αλλά να πάρει, αξίζει τόσο πολύ η πρώτη σαιζόν! Μιλάμε για πολύ γέλιο, αλλά και πολύ καλά μυστήρια και ιστορίες γεινκότερα.

 

Τα παιδάκια βρίσκουν ένα σωρό μυστήρια πράγματα, από φαντάσματα μέχρι ταξιδιώτες του χρόνου, και το πώς αντιμετωπίζουν το κάθε ένα από αυτά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αστείο!

 

Αν δεν την έχετε δει ακόμα, δείτε τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο! Κατά τη γνώμη μου πραγματικά αξίζει τουλάχιστον να της δώσετε μια ευκαιρία!

 

Youtube Video


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#3 Holy_Dice

Holy_Dice

    stay out ... of my territory ...

  • Members
  • 38 posts

Posted 12 January 2014 - 22:02

Λοιπόν ομολογώ πως την σειρά στην αρχή την περίμενα πολύ παιδιάστικη και δεν ειχα σκοπό να την δω αλλα άρχισα να την βλέπω σιγά σιγά στο disney xd  και προσωπικά μαρεσε παρα πολυ (οσο εχω δει μεχρι στιγμης τουλάχιστον ) το κλίμα της σειράς είναι εναλαφρο δεν σε βαραίνει ουτε με το μυστήριο ουτε με την κωμωδία .... Γενικός ειναι μια πολυ καλη σειρα (τουλάχιστον σε αυτό που θέλει να είναι είναι καλή" ξαναλέω όσο εχω δει " ) Για να μην πολυλογώ περνάει χαλαρά και ευχάριστα η ώρα σου με αυτήν .....
αα και ....:  

Youtube Video


Edited by Holy_Dice, 12 January 2014 - 22:05.

JkhE7UI.png




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, adventure, mystery