Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Eλληνική ή Ξένη μουσική;

• Please log in to reply
135 replies to this topic

Poll: ελληνική ή ξένη μουσική? (284 member(s) have cast votes)

ελληνική ή ξένη μουσική?

1. ελληνική (8 votes [2.79%] - View)

Percentage of vote: 2.79%

2. ξένη (98 votes [34.15%] - View)

Percentage of vote: 34.15%

Vote Guests cannot vote

#106 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 May 2008 - 13:43

Ενταξει λογικο ειναι να αρεσει σε περισσοτερους η ξένη μουσική γιατί στο κατω κατω της γραφης ειναι και πιο εμπορικη!!!! Γιατι εμπορικη δεν ειναι μονο η Βισση και η Βανδη αλλα και ενα σωρο αλλοι ξενοι "καλλιτεχνες"....
Και ισως η πιο εμπορικη μουσικη να ειναι και η μεταλ που πολλοι υποστηριζεται τοσο δυνατα με την δικαιολογια οτι δεν ακουτε εμπορικες χαζομαρες!!!
Παντως και εγω ξενη μουσικη ακουω και κυριως μεταλ....
Αλλα εγω τουλαχιστον ειμαι ωραιος!!!!!
:hero::hero::hero::hero::hero::hero::hero::hero:

Tι είναι αυτό ρε Σπύρε??Ότι η metal είναι εμπορευματοποιημένη είναι σίγουρο...Αλλά άμα ψάχνεις για μη εμπορευματοποιημένη μουσική πρέπει:α)να φας τη ζωή σου στο Myspace,b)να ξέρεις προσωπικά τους δημιουργούς και γ)να είσαι κι εσύ στα μουσικά "κυκλώματα"
Άσε που για να μιλάμε για μη εμπορευματοποιημένη μουσική θα μιλάμε η για μουσική παλαιοτέρων εποχών ή για μουσική pending to be commercialized ή για bad music στην τελική(η καλή μουσική νρίσκει τον τρόπο να βρεθεί στην επιφάνεια)

Υ.Σ. Μη με βρισετε επειδη γραφω πως ειμαι ωραιος! Ειναι κατι σαν το dattebayo του naruto!!!
:canthelp:

Το μαθες το μάθημά σου ε??:hahaha::hahaha:
Posted Image

#107 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 13:43

Leon δεν πιστευω πως ειμαι προκατειλημμενος.....καθε αλλο....ειμαι ανοιχτος να ακουσω οτιδιποτε μου βαλει καποιος,αναγνωριζω οτι υπαρχουν καλα τραγουδια σε ολα τα ειδη μουσικης και κιριως.....εχω ακουσει ρε....θελοντας και μη καποιος ακουει,λιγο ραδιοφωνο να βαλει,τι παιζετε γενικοτερα.....το παραδειγμα που εφερα λεει πολλα...δηλαδη το οτι ξερω τα περισσοτερα τραγουδια πυ ακουει ο μεσος νεαρος ελληνας ενο στην δικη του περιπτωση δεν ξερει που παν τα τρια στις δικες μου προτιμησεις παρολο (που δεν νομιξω να ειναι και τοσο κουλες).Ποιος ειναι ο προκατειλημμενος τωρα??Που παω να βαλω κατι και μεσα στα πρωτα 3-4 secs πεταν το ακουστικο......

προφανος εισαι ψαγμενος λατρης της ελληνικης μουσικης...και καλα κανεις....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#108 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 May 2008 - 13:49

δηλαδη το οτι ξερω τα περισσοτερα τραγουδια πυ ακουει ο μεσος νεαρος ελληνας ενο στην δικη του περιπτωση δεν ξερει που παν τα τρια στις δικες μου προτιμησεις παρολο (που δεν νομιξω να ειναι και τοσο κουλες).Ποιος ειναι ο προκατειλημμενος τωρα??Που παω να βαλω κατι και μεσα στα πρωτα 3-4 secs πεταν το ακουστικο......

=

Αχχχχ...Τι τραβάμε εμείς οι μουσικοί(ή και γενικοί) παρίες ε??
Απελπισία όντως η "θεμιτή" για το νεοέλλληνα μουσική.Τώρα όμως τι καθόμαστε και συζητάμε για τον μουσικό αποκλεισμό μας!?!Εδώ είμαστε σε anime forum!Και αυτό που εννοώ είναι ότι για το νεοέλληνα είμαστε geeks που βλέπουν μικυ μαου(ούτε καν τελικό σίγμα:hahaha::hahaha:)...Ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα.Άμα ακούς μέταλ ντάξ του π***τη οι μεταλλάδες υπάρχουν!Βλέπεις anime?!?:df13952b:geeeeeeeeeeeeeeeek:df13952b:geeeeeeeeeeeeeeeek

Gottit?
Posted Image

#109 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 14:09

Αχχχχ...Τι τραβάμε εμείς οι μουσικοί(ή και γενικοί) παρίες ε??
Απελπισία όντως η "θεμιτή" για το νεοέλλληνα μουσική.Τώρα όμως τι καθόμαστε και συζητάμε για τον μουσικό αποκλεισμό μας!?!Εδώ είμαστε σε anime forum!Και αυτό που εννοώ είναι ότι για το νεοέλληνα είμαστε geeks που βλέπουν μικυ μαου(ούτε καν τελικό σίγμα:hahaha::hahaha:)...Ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα.Άμα ακούς μέταλ ντάξ του π***τη οι μεταλλάδες υπάρχουν!Βλέπεις anime?!?:df13952b:geeeeeeeeeeeeeeeek:df13952b:geeeeeeeeeeeeeeeek

Gottit?

Και τα 2 μαζι ομως?

fatal combo indeed.......:deadga6:

(καλα με το μικι μαου πραγματικα ελιωσα.....θυμηθηκα τη γιαγια μου ρεεε)
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#110 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 04:29

Offtopic :P

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μπουζούκια είναι γεμάτα?
Και γιατί ο μέσος Έλληνας αλλά και ο μέσος πολίτης μιας οποιασδήποτε ''εξελιγμένης'' ντεμεκ κοινωνίας δεν την ψάχνει γενικώς?Και όχι μόνο στην μουσική του...αλλά και στο φαγητό ,στην διασκέδαση και γενικά στον τρόπο ζωής του...
Γνώμη μου είναι πως δεν έχει χρόνο ρε παιδιά...χρόνο να κουράσει το ταλαιπωρημένο του μυαλό που απο την πολύ πίεση των σύγχρονων ψεύτικων αναγκών δεν προλαβαίνει να κλάσει...
Αυτό το ύπουλο πλασάρισμα άχρηστων αναγκών που γίνεται από τα μέσα,χρειάζεται κάποιο φίλτρο παιδείας και στοιχειώδης κριτικής σκέψης που αν δεν το έχεις πολύ απλά σταματάς να σκέφτεσαι...Γι'αυτό και το εύκολο σκυλοελαφρολαϊκοποπ έχει τόση πέραση...Όπως και οι ταινίες blockbuster και το fastfood κτλ(όχι πως αυτά είναι σκουπίδια και δεν μας χρειάζονται)απλά για οτιδήποτε άλλο απαιτείτε χρόνος περισυλλογής και συζήτησης ...να το φιλοσοφήσεις το θέμα βρε αδερφέ....και εμείς δεν έχουμε καιρό για τέτοια ανούσια πράγματα...Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω δουλειά για να έχω λεφτά να ψωνίσω κι άλλα πράγματα που δεν μου χρειάζονται...
:stubborn:
Posted Image
You cannot travel the path until you have become the path itself

#111 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 19 May 2008 - 10:27

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:57.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#112 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 12:56

Νομίζω ότι αρκέτοι ψάχνονται, αλλά συνήθως δε θέλουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Ελληνική μουσική δεν είναι μόνο τα εμπορικά τραγούδια που προβάλλονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για κάτι εναλλακτικό.

Εγώ είμαι φίλος της Ιαπωνικής μουσικής, γιατί αρκετά συγκροτήματα δε διστάζουν να καινοτομούν.

Δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες μουσικοί υστερούν σε κάτι από τους ξένους. Απλά φταίει η νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων.

Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου σαν απάντηση στον απο-πάνω γιατί άλλα λέω και άλλα λες...Εγώ πχ λέω οτι η ακρίβεια μαστίζει την κοινωνία και εσύ μου απαντάς πως φέτος το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ζέστη...Απλά βαριέμαι να απαντήσω όχι όμως πως διαφωνώ εντελώς με αυτό που γράφεις..Αν και χώρος υπάρχει και εναλλακτικό υπάρχει ΄στην Ελλάδα το θέμα δεν είναι αυτο.
:wis:
Posted Image

#113 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 May 2008 - 13:08

Offtopic :P

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μπουζούκια είναι γεμάτα?
Και γιατί ο μέσος Έλληνας αλλά και ο μέσος πολίτης μιας οποιασδήποτε ''εξελιγμένης'' ντεμεκ κοινωνίας δεν την ψάχνει γενικώς?Και όχι μόνο στην μουσική του...αλλά και στο φαγητό ,στην διασκέδαση και γενικά στον τρόπο ζωής του...
Γνώμη μου είναι πως δεν έχει χρόνο ρε παιδιά...χρόνο να κουράσει το ταλαιπωρημένο του μυαλό που απο την πολύ πίεση των σύγχρονων ψεύτικων αναγκών δεν προλαβαίνει να κλάσει...
Αυτό το ύπουλο πλασάρισμα άχρηστων αναγκών που γίνεται από τα μέσα,χρειάζεται κάποιο φίλτρο παιδείας και στοιχειώδης κριτικής σκέψης που αν δεν το έχεις πολύ απλά σταματάς να σκέφτεσαι...Γι'αυτό και το εύκολο σκυλοελαφρολαϊκοποπ έχει τόση πέραση...Όπως και οι ταινίες blockbuster και το fastfood κτλ(όχι πως αυτά είναι σκουπίδια και δεν μας χρειάζονται)απλά για οτιδήποτε άλλο απαιτείτε χρόνος περισυλλογής και συζήτησης ...να το φιλοσοφήσεις το θέμα βρε αδερφέ....και εμείς δεν έχουμε καιρό για τέτοια ανούσια πράγματα...Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω δουλειά για να έχω λεφτά να ψωνίσω κι άλλα πράγματα που δεν μου χρειάζονται...
:stubborn:

Δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι η έλλειψη χρόνου...Γιατί όπως και να το κάνουμε,ως φοιτητές (όσοι είμαστε ή υπήρξαμε κάποτε τελοσπάντων)έχουμε περάσει όλοι μια περίοδο της ζωής μας στην οποία θα μπορούσαμε να καθόμαστε κάτω από μια κερασιά και να περιμένουμε τα κεράσια να πέσουν:hahaha:.
Πιστεύω λοιπόν ότι το τελευταίο που είπες είναι η πιο ακριβής περιγραφή της κατάστασης(πάω να δουλέψω για να πάρω και άλλα πράματα που δεν χρειάζομαι-χεχεχε καλωσήρθατε στη μισθωτή σκλαβειά:orly:).Και δεν είναι ο χρόνος αλλά ηπροβολή του mainstream και όχι των εναλλακτικών του...(απέφυγα να βάλω χαρακτηρισμό στο εναλλακτικών γιατί στην τελική να μην καταλήγουμε να παίρνουμε την εναλλακτική οδό επειδή είναι cool&delinquent αλλά επειδή όπως λέει και η amstel "έτσι μας αρέσει!!!"_
Posted Image

#114 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 19 May 2008 - 13:13

βγηκατε λιγο off topic για ειναι ιδεα μου??
Χριστο συνεχισε το στο http://www.anime.gr/forums/%CC%EF%F5%F3%E9%EA%DE/1890-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E3%E9%E1-%F4%E7-%EC%EF%F5%F3%E9%EA%DE.html
μην ακουσεις και τιποτα....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#115 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 19 May 2008 - 13:24

χαλαρα ξενη μουσικη οτιδιποτε μπορο να ακουσο σε ξενω αλλα σε ελληνικο τιποτες !
Posted Image
Spoiler:

#116 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 14:39

.
Πιστεύω λοιπόν ότι το τελευταίο που είπες είναι η πιο ακριβής περιγραφή της κατάστασης(πάω να δουλέψω για να πάρω και άλλα πράματα που δεν χρειάζομαι-χεχεχε καλωσήρθατε στη μισθωτή σκλαβειά:orly:).Και δεν είναι _

Ιδιαίτερα το τελευταίο ήταν καθαρό χιούμορ αν είναι να αναγάγουμε τό όλο offtopic θέμα φιλοσοφικά καλύτερα να πάμε για κανα καφέ γιατί θα πάρει πολύ ...και θα καταλάβεις και τι εννοώ...
Posted Image

#117 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 22 May 2008 - 16:00

Η ελληνική είναι η καλύτερη..Θα μας φάει η ξενομανία παιδεία!!!!Ελληνική δεν είναι μόνο η Βανδή κτλ. αλλά και άλλη μεγάλοι τραγουδιστές:wis:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#118 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 22 May 2008 - 17:18

Απο ελληνικη ακουω μονο Κατελη και Ταμπακη:P

#119 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 22 May 2008 - 17:42

Εγώ μόνο ξένα και μόνο Metal και Rock. Ακούω οτιδήποτε μου βάλει κάποιος να ακούσω (δεν λέω βλακείες του στυλ "δεν ειναι Metal = βλακεία) αλλά επειδή έχω ακούσει απ' όλα τα είδη, ξέρω πως δε θα μου αρέσει κάτι άλλο. Η κλασσική είναι ίσως το καλύτερο που μπορώ να ακούσω γιατί μου αρέσουν πολύ Metal συγκροτήματα με κλασσική μουσική μέσα, όπως Haggard. Τα ελληνικά Rock τραγούδια δε ξέρω γιατί δε μου αρέσουν. Μου φαίνονται όλα αρκετά ίδια στο στυλ τους (όχι ότι είναι κακό, αλλά αυτο το στύλ δε μου αρέσει).

#120 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:32

OMG :oo:!!! 93% ξενη μουσικι? Σε μενα γιατι μου αρσουν και τα 2?:wis:
Posted Image