Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Eλληνική ή Ξένη μουσική;
Posted 27 April 2008 - 10:45

Posted 27 April 2008 - 22:20

Posted 28 April 2008 - 11:04

Posted 29 April 2008 - 10:37
Δεν εχω χασει συναυλια τους στο Ροδον...
από το 1992 και μετά πήγα σχεδόν σε όλες... παίζει να έχουμε κοπανηθεί κάπου μαζί...
Posted 29 April 2008 - 14:25
από το 1992 και μετά πήγα σχεδόν σε όλες... παίζει να έχουμε κοπανηθεί κάπου μαζί...
Στανταρ....Αλλα εγω μαλλον δεν θα σου εκανα εντυπωση
(ειμαι+ημουνα αδυνατουλης),αλλα σιγουρα θα σε εχει βαρεσει ο anniki!!
Ειδικα αν ησουνα κ μπροστα-μπροστα..
Ομως δυστυχως δεν παιζει να ξαναπαιξουν...Βεβαια ποτε μη λες ποτε,αλλα :

Posted 30 April 2008 - 00:18
η ελληνικη μουσικη απλα μου αιμοραγη τα αυτια

Posted 30 April 2008 - 00:34

Ο Σκαλκώτας για παράδειγμα έγραψε ολόκληρα κονσέρτα δένοντας την παράδοσή μας με τη δυτική μουσική.
YouTube - nikos skalkotas - greek dance (ipirotikos) audio
YouTube - nikos skalkotas - greek dance (peloponnisiakos) audio
Και έχουμε για τους πιο συναισθηματικούς και έναν Χατζιδάκι
YouTube - ΞšΞŸΞΤΕΣΑ ΕΣΤΕΡΧΑΖΥ - (Countess Esterhazy) ΞœΞ¬Ξ½ΞΏΟ‚ Χατζιδάκις
και έναν Θεοδωράκη για τους πιο πολιτικοποιημένους...
Και η ρεμπέτικη μουσική μας έχει αξιόλογο ήχο κλπ κλπ. Για άλλη μια φορά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.

Posted 16 May 2008 - 00:34
Ελληνικη μουσικη δεν υπαρχει !! ζητω το ΜΕΤΑΛ !!! xD
η ελληνικη μουσικη απλα μου αιμοραγη τα αυτια
Save your mind...listen to metal....
Όσο για την Ελληνική μουσική...δεν πιστεύω ότι Ελληνική μουσική είναι αυτό που προβάλεται από την TV και παράγεται από διάφορα talent shows...υπάρχει και καλή ελληνική μουσική...όχι του γούστου μου,αλλά μουσική που αξίζει να λέγεται ΜΟΥΣΙΚΗ.
Posted 16 May 2008 - 00:41
Ελληνικη 6
(και αυτοι που εβαλαν ελληνικη πιστευω το μετανιωσαν

Επισης συμφωνω μ'αυτο που λεει ο Manbearpig...
Τελος,τρεχατε να ακουσετε λιγο One Step Closer και Crawling και τελειωστε με In the End:head:
Posted 16 May 2008 - 01:00
Posted 16 May 2008 - 01:09
Τώρα θα μου πείτε τι σκατά συνδιασμός είναι αυτός και εγώ θα απαντήσω ΚΑΛΟΣ.
Και επίσης σωστή η himawarinosekai που ανέφερε ρεμπέτικο!Πες τα nee-san!!

Posted 16 May 2008 - 11:11
Και ισως η πιο εμπορικη μουσικη να ειναι και η μεταλ που πολλοι υποστηριζεται τοσο δυνατα με την δικαιολογια οτι δεν ακουτε εμπορικες χαζομαρες!!!
Παντως και εγω ξενη μουσικη ακουω και κυριως μεταλ....
Αλλα εγω τουλαχιστον ειμαι ωραιος!!!!!

Υ.Σ. Μη με βρισετε επειδη γραφω πως ειμαι ωραιος! Ειναι κατι σαν το dattebayo του naruto!!!

Posted 16 May 2008 - 11:47
ψηφισα το αυτονοητο.....οχι πως στην ελλαδα δεν υπαρχουν μπαντες με ταλεντο(septic flesh,nightrage,firewind)αλλα ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με αυτες του εξωτερικου και οτι προσπαθειες κανουν παλι στο εξωτερικο αναγνωριζονται.....εδω επικρατει αγνοια,μαζικοποιηση και προκαταληψη...
Αγνοια γιατι οταν εδω προσπαθεις να εξηγησεις τι μουσικι ακους και ενω εχεις πειστει οτι ο αλος καταλαβε.....ψαχνει λιγα λεπτα απορημενος το mp3 σου....και σε ρωταει "καλα ρε που ειναι το the trooper,number of the beast,fear of the dark και οι guns n roses? metal δεν ακους?......ε και ξενερωνεις τη ζωη σου....το να του εξηγησεις μαλλον χασιμο χρονου ειναι....
Μαζικοποιηση γιατι τσεκαροντας το mp3 του μεσου νεαρου ελληνα συνειδητοπειεις οτι ολα τα τραγουδια τα ξερεις.....οχι ομως επειδη σαρεσουνε .......αλλα επειδη εισαι αναγκασμενος να τα μαθεις/φας στη μαπα απο τηλεοραση,ραδιωφωνο κλπ κλπ......
Προκαταληψη γιατι οταν μερικοι καταλαβουνε τι μουσικι ακους....και οταν βλεπεις πως γινεται μια συζητηση περι μουσικης και πλησιαζεις να δεις τι παιζει....συνειδητοπειεις οτι μιλαγανε για το καινουριο της μαντονα και οταν πας να ανοιξεις το στομα σου σε κοβουνε και λενε "σκασε ρε εσυ ακους μαλακιες/τερατα/τους lordi(lol μεχρι και αυτο εχω ακουσει.....δεν ακουω lordy εννοειτε....)καταλαβαινεις πως χανεις τον χρονο σου και την κανεις πριν αρχισουν να τραγοuδανε timberlake.......
εχω αδικο?

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 16 May 2008 - 13:28
Ναιεχω αδικο?

μαζί σου.....εδω επικρατει αγνοια,μαζικοποιηση και προκαταληψη...

Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο της ελληνικής μουσικής, αλλά της μουσικής όλου του κόσμουΑγνοια γιατι οταν εδω προσπαθεις να εξηγησεις τι μουσικι ακους και ενω εχεις πειστει οτι ο αλος καταλαβε.....ψαχνει λιγα λεπτα απορημενος το mp3 σου....και σε ρωταει "καλα ρε που ειναι το the trooper,number of the beast,fear of the dark και οι guns n roses? metal δεν ακους?......ε και ξενερωνεις τη ζωη σου....το να του εξηγησεις μαλλον χασιμο χρονου ειναι....
Μαζικοποιηση γιατι τσεκαροντας το mp3 του μεσου νεαρου ελληνα συνειδητοπειεις οτι ολα τα τραγουδια τα ξερεις.....οχι ομως επειδη σαρεσουνε .......αλλα επειδη εισαι αναγκασμενος να τα μαθεις/φας στη μαπα απο τηλεοραση,ραδιωφωνο κλπ κλπ......

Και μόνο απ' αυτά πο λες φαίνεται πως και συ είσαι προκατειλημένος. (και πάλι no offence) Ελληνική μουσική δεν είναι μόνο αυτά που σου πετάν απ' την TV και το ράδιοΠροκαταληψη
Για την ιστορία να πω(αν και πιστεύω κατάλαβες) πως ψήφισα ελληνική.