Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:24

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:24
Στην αρχή είπα ok γιατί νόμιζα ότι το θέμα ήταν αν θα το μάθουμε μέρα ή νύχτα κάτι που δεν είναι και τόσο σημαντικό. Αλλά μετά κατάλαβα (ίσως κατάλαβα και λάθος) ότι ο Sponis εννοούσε ότι αν τον φάνε κάποιον νύχτα δεν θα μαθαίνουμε καθόλου αν είναι πολίτης ή επιθεωρητής, με το οποίο διαφωνώ...
Για ποιό πράγμα μιλάμε, μπερδεύτηκα Τ__Τ
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:26
ο Sponis εννοούσε ότι αν τον φάνε κάποιον νύχτα δεν θα μαθαίνουμε καθόλου αν είναι πολίτης ή επιθεωρητής
Εγώ με αυτό συμφωνώ . Αν πεθάνει νύχτα να μη μαθαίνουμε τίποτα . Και Babba ναι μπορεί να φύγει και ένοχος το βράδυ .
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:27
Αλλά μετά κατάλαβα (ίσως κατάλαβα και λάθος) ότι ο Sponis εννοούσε ότι αν τον φάνε κάποιον νύχτα δεν θα μαθαίνουμε καθόλου αν είναι πολίτης ή επιθεωρητής, με το οποίο διαφωνώ...
Αν εννοεί αυτό ο Sponis διαφωνώ και εγώ τότε. Θα ήθελα να τον ρωτήσω επίσης αν θα έχουμε καρτέλες με τις ψήφους του καθενός άνα γύρο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:29
Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο να συμβεί εκτός αν πάθουν ομαδική αμνησία
Όπα ναι sorry εννοούσα πολίτη ή επιθεωρητή

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:30
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:33
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:35
Πάντως προσωπικά είμαι της άποψης να φανερώνεται η ιδιότητα των δολοφονημένων επιθεωρητών, διότι διαφορετικά το έργο τους δυσκολεύει υπερβολικά (και αντιστοίχως, διευκολύνεται υπερβολικά το έργο των δολοφόνων).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:37
Απλώς εγώ έτσι παίζω κανονικά το Παλέρμο και έτσι έχω συνηθίσει . Λέω ότι έτσι το προτιμώ , αν η πλειοψηφία δε θέλει να παίξει έτσι κανένα πρόβλημα παίζουμε όπως λέτε .
Ναι αλλά στο irl παλέρμο διαβάζεις και τον άλλον γιατί τον βλέπεις μπροστά σου... Εδώ δεν έχουμε αυτό το πλεονέκτημα...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:53
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:57
Δεν έχουμε άλλους ρόλους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 06 Ιούνιος 2012 - 17:57
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:50
όποιος πεθαίνει μέρα ή νύχτα θα σας λέω τι ήταν...
το αθώος = πολίτης ισχύει
Τώρα για καρτέλες θα ήθελα ο καθένας από μόνος του να ψάχνει τι έχει γίνει
προσωπικά σαν παίκτης έχω ένα excel-όφυλλο που καταγράφω τις ψήφους των υπολοίπων καθώς κ ποιος άλλαξε ψήφο πότε...
καλό είναι να για ασχοληθείτε παραπάνω νομίζω
όταν ξαναξημερώνει απλά μπορώ να κάνω update τις λίστες με τους ζωντανούς παίκτες κ αυτούς που μας άφησαν χρόνους [ξέρετε, βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα κτλ.]
περιμένω ερώτηση ενός επιθεωρητή ακόμα και την ετυμηγορία των δολοφόνων...
Επίσης όταν πεθάνει κάποιος επιθεωρητής, ο άλλος μπορεί να μάθει τι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή... για να δώσουμε κ λίγο παιχνίδι στους επιθεωρητές...
σκέφτηκα κ κάτι άλλο για μελλοντική χρήση... ότι οι επιθεωρητές όντας λιγότεροι να μπορούν να ρωτάνε μία ερώτηση για δολοφόνο κ μία για επιθεωρητή... [στη δεύτερη η απάντηση είναι μόνο ΝΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ και ΟΧΙ ΑΛΛΟ ώστε να μπορεί να μάθει τι ακριβώς είναι ο άλλος
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:56
Προσωπικά αντι να αλλαζουμε τις ισορροπιες θα προτιμουσα να ειχαμε παλι vigilante και γιατρο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 06 Ιούνιος 2012 - 18:57
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:59
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 19:14
Επίσης όταν πεθάνει κάποιος επιθεωρητής, ο άλλος μπορεί να μάθει τι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή... για να δώσουμε κ λίγο παιχνίδι στους επιθεωρητές...
σκέφτηκα κ κάτι άλλο για μελλοντική χρήση... ότι οι επιθεωρητές όντας λιγότεροι να μπορούν να ρωτάνε μία ερώτηση για δολοφόνο κ μία για επιθεωρητή... [στη δεύτερη η απάντηση είναι μόνο ΝΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ και ΟΧΙ ΑΛΛΟ ώστε να μπορεί να μάθει τι ακριβώς είναι ο άλλος
Όχι και στα 2 από μένα . Οι δολοφόνοι θα βγουν άχρηστοι . Επίσης αυτά τα αποφασίζουμε από πριν , δε γίνεται να κάνουμε τέτοιες αλλαγές τώρα .