Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 14:15
ησυχία στο κοιμητήριο παρακαλώ...
μυνήματα αλληλεγγύης κ υποστήριξης καθώς κ από αστυνόμους, δολοφόνους μέχρι αύριο Σάββατο στις 14.00
... let the massacre begin...
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 13:44
εχει μία παράταση λόγω εκλογών κ ότι κάποιοι μπορεί να μην είναι μπροστά σε PC την Κυριακή
ο Theodore

όσους "καθαρίσαμε" σε αυτό το γύρο παρακαλώ να προστεθούν στα καλά παιδάκια που έχουν βγει εκτός κ δε μιλάνε πλέον
ευχαριστώ
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 13:51
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 13:52
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 14:13
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 13:03
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 13:05
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 14:25
έλα να έρχονται τα μηνύματα...
Νεκροί, σιλάνς σιλ βου πλε
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2012 - 14:02
οι νεκροί μόκο, οι ζωντανοί postu postu
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2012 - 19:14

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2012 - 14:58
γνώμες, απόψεις, σχόλια εδώ...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2012 - 15:08
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2012 - 15:17

Επεράσαμε 'μορφα, όμορφα, όμορφα
επεράσαμ' έμορφα, όλοι μας παιδιά!
Ελπίζω να ενσάρκωσα με επιτυχία το ρόλο του δολοφόνου. Σε γενικές γραμμές πλάκα είχε, κάποιες φορές μου φάνηκε ότι η μέρα διαρκούσε πολύ με αποτέλεσμα να μην γράφεται τίποτα νέο αφού όσα ήταν να γραφτούν είχαν ήδη γραφτεί.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2012 - 15:19
~ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙ!~
Αρχικά a round of applause for Sponis!

Ωραίο το setting, ωραίοι οι κανόνες και ιδιοφυές το να κάνει τον Baratheon χαρακτήρα. Το να μας αφήσει λάσκα με μόνο ένα κανόνα αποδείχτηκε game-making rule. Όταν ανακοίνωσε ότι η Daenerys (χε-εγώ) πέθανε γιατί το στόμα της ήταν πολύ μικρό για να καταπιεί...εχμ..κάποια κομμάτια του αλόγου, πραγματικά κοίταγα την οθόνη σα χάνος και γέλαγα δυνατά. Το πιο αξιοσημείωτο όμως, ήταν η απίστευτη τυπικότητά του ως game master. Όλα στην ώρα τους, δεν διέφευγαν πληροφορίες και γενικά το παιχνίδι είχε σωστό pacing. Απόρροια αυτού ήταν και ότι δεν είχαμε παρά 2 αυτοκτονίες, σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου χάναμε κόσμο αβέρτα.. Δηλαδή οι 2 που είχαμε ~απ' ό,τι κατάλαβα, αν και οι δύο που αυτοκτόνησαν μάλλον θα τα πουν και μόνοι τους~ ήταν λόγω προστριβών με άλλους παίχτες και όχι επειδή είχε κάποιο θέμα το παιχνίδι.
Μετά ένα δεύτερο γύρο χειροκροτήματος για τον Black Kaiser.

Man τα ρισπέκτια μου. Όχι μόνο έφτιαξες ένα πραγματικά μοναδικό (και ανεπανάληπτο) παιχνίδι, αλλά ήσουν και ο πιο πιστός στο πνεύμα ων δολοπλοκιών του Game of Thrones. Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Kaiser έγραψε ένα ποιηματάκι, με κομμάτια από το pm των αθώων, επιτρέποντας έτσι σε 4-5 αθώους να βρεθούν μεταξύ τους (επιβεβαιωμένη legal κίνηση από τον game master μας ~ρωτήσαμε, δηλ η mono ρώτησε κ ο Sponis δε μας είπε τίποτα, άρα legal, right? ). [Osama-Kaiser βρέθηκαν μεταξύ τους από άσχετο τρόπο, χάρη στον επιθεωρητή Junpei, but this is his story to tell

Το ακόμα πιο γαμάτο είναι ότι την ίδια μέρα που πόσταρε το ποίημα, το pm των αθώων διέρρευσε στους δολοφόνους, οπότε πάλι υπήρχε δολοπλοκία και αβεβαιότητα. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ήμασταν σίγουροι για μερικούς αθώους, ήταν ο ΕΠΙΚΟΣ μας επιθεωρητής Junpei, ο οποίος είχε αθωώσει Osama, Kaiser, Hanzo, mono, Otsu-san & Joffrey.
Την Ice_Hime την ψηφίσαμε γιατί ήταν η 2η ύποπτη μετά τον Kaiser.
Την Iristella την είχαμε καταλάβει γιατί δεν πόσταρε συχνά όπως πέρσι.
Τον Nikos1451 τον καταλάβαμε γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι έπαιζε επίτηδες σα δολοφόνος και μιας και ο Kalamaris ήταν αθώος (όπως κατάλαβα πολύ αργά από κάποια pms μαζί του) ήταν ο επόμενος στόχος.
Η μόνη δολοφόνος που βρήκαμε 100% χάρη στον επιθεωρητή ήταν η mirana_neko. Την υποψιαζόμασταν από την αρχή (καθώς κάποιος stalker την είχε δει να στέλνει pm την ίδια ώρα με την ice_hime κ υπέθεσε ότι συνεννοούνταν). Σε κάποια στιγμή όμως, στέλνει μέρος από το pm των αθώων στον επιβεβαιωμένα αθώο Kaiser. Τότε δεν ξέραμε για τη διαρροή του pm.Ευτυχώς είχαμε ήδη αρχίσει να γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί και όταν ο Junpei μας είπε ότι είναι ένοχη, δεν είχαμε πια κανέναν ενδοιασμό.
Τον Tragic Prince τον κατάλαβε ουσιαστικά μόνος του ο Kamui. Αν δεν ήταν αυτός νομίζω ότι θα είχε φύγει ο Crabs και το παιχνίδι δε θα είχε τελειώσει ακόμα. Also πάλι καλά που με ψόφησαν τότε οι δολοφόνοι, γιατί πραγματικά πίστευα ότι ο Crabs είναι ο τελευταίος δολοφόνος και σκόπευα να πιέσω προς τα 'κει. XD
Ξέρω ότι με τη ΓΑΜΑΤΙΑ του Kaiser το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για τους δολοφόνους. Οφείλω όμως να σας πω αγαπητοί δολοφόνοι, ότι έπρεπε να φτιάξετε καλύτερο σχέδιο. Από τη στιγμή που είχατε το pm των αθώων λίγες ώρες μετά το ποστ του Kaiser θα μπορούσατε να μας είχατε πείσει ότι είστε αθώοι και να μας ξεσκίσετε.
Όπως και να έχει, αυτό ήταν one of a kind παιχνίδι. Μπορεί το ποιηματάκι να το έκανε να κυλήσει πιο γρήγορα, αλλά πραγματικά ήταν η πιο ευχάριστη πουστιά εντός κανόνων που έχει κάνει ποτέ κάποιος παίχτης. Δε με ένοιαξε το αν τελείωσε πιο γρήγορα, τόσο πολύ τα έσπασε. Black Kaiser σε ευχαριστώ για ένα αξέχαστο παιχνίδι.
Γενικά θέλω να πω μπράβο σε όλους σας. Δε νομίζω ότι έχω περάσει καλύτερα σε φορουμιακό Παλέρμο. Έξτρα μπράβο σε όσους τηρήσαμε τον ένα και μοναδικό κανόνα ~οι ψόφιοι μόκο~ [τον οποίο μόλις έμαθα ότι κανιβάλισαν ένας αθώος, ίσως ένας δολοφόνος ~νοτ σουρ αμπάουτ δατ ουάν~ και ο 1ος επιθεωρητής, αλλά ας είναι τέτοια πάντα γίνονται. :D ]
Το μόνο που δε μου άρεσε, ήταν ότι άκουσα ότι ο 1ος επιθεωρητής παρενέβη τον κανόνα μόνο και μόνο για να σαμποτάρει το παιχνίδι των υπολοίπων αθώων ενώ ήταν ήδη νεκρός. Τέτοιες συμπεριφορές τύπου "εγώ ξέρω καλύτερα|εγώ εξισορροπώ το παιχνίδι" δεν τις θεωρώ σωστές. Μάλλον δε λειτούργησε τελικά αυτή η τσατσιά, αλλά δε νομίζω ότι το θέμα είναι αυτό. Μπατ μέιμπι ιτ ιζ τζαστ μι.
Για το roleplay, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους. Πάλι από τα πιο διασκεδαστικά Παλέρμα (λολ) που έχω παίξει στο φόρουμ. Κάποια πιο συγκεκριμένα σχόλια για μερικούς από εσάς:
Hanzo δυσκολεύτηκες με τον Hotpie αλλά εγώ γέλαγα με κάθε ποστ σου. Fun rp was fun.
Tragic Prince ~ααααχ βαχχχ~ τρομερή η ιδέα του να πάρεις τον Hodor.
Fandom πραγματικά γέλαγα δυνατά με κάποιες ατάκες σου.
Mono οι διάλογοί σου με την Sansa (misana_neko) ήταν όλα τα λεφτά!! ["όχι σαν το τσόκαρο την αδερφή μου που όλο κεντάει κεντάει...Τι κεντάς πια..." ΛΙΩΝΩ!]
Kamui ήσουν ίδιος ο Jaqen. Επικό.
Otsuu-san & John Crabs γούσταρα πολύ το roleplay μαζί σας μιας και λόγω χαρακτήρων μου δίνατε και αφορμές να λέω τις δικές μου βλακείες.
BoredForLife, δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι εικόνες που έβαζες, αλλά έπαιξες τέλεια τον αντιπαθητικό Τζόφρι. Kudos!
Junpei κόντεψα να πάθω συγκοπή με κάποιες από τις εικόνες που έβαλες!! Νόου μέρσι φορ ας ολντ λέηντιζ εεε;!
ice_hime AWESOME Varys. Τα ρισπέκτια μου και σε εσένα και στις βεντάλιες σου!
Kalamaris "the night is dark and full of terrors"! Πολύ καλό το rp σου. Ακόμα ισχύει η προσφορά μου αν θες να γίνεις δούλα μου.

OdyMonaxos δεν ήξερες καν το χαρακτήρα που είχες και τον έπαιζες τέλεια. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
Redqueen: Χίλια σόρι που μετά τα μαθήματα για Cercei roleplay (xD) ήμουν με αυτούς που σε βγάλαμε πρώτη!