Viserys Targaryen
^ Whaaaat??! Really dude?? Μήπως ήπιες πολύ ή μήπως το παράκανες με τις "γκόμενες" και δεν το.. σηκώνει ο οργανισμός σου??
Τολμά κιόλας το απόβρασμα της κοινωνίας να προσβάλλει την τιμή και το καμάρι των Targaryen.. Ας γελάσουμε..Aaanyway, για γύρνα λίγο στα πρακτικά γιατί με το ένστικτο μάλλον δεν το χεις. Πραγματικά έκανες την πιο ανυποστατη κατηγορία που θα μπορούσες σε αυτή τη φάση! Γιατί αν προσέξεις πάνω κάτω μέχρι τώρα δεν διαφέρουμε και πολύ σε αυτά που έχουμε πει
(αν εξαιρέσεις τους δύο πρώτους γύρους που δεν έβγαζες άκρη γενικότερα). Αν αυτό με κάνει επικίνδυνο, τότε θα έπρεπε να είσαι κι εσύ εξίσου επικίνδυνος. Κι ο δολοφόνος είναι ένας.. Να σου θυμίσω ότι μέχρι χτες, αν εγώ και ο αγροίκος δεν στρέφαμε τις κατηγορίες προς τον τρίχα, ένας παραπάνω δολοφόνος θα ήταν ανάμεσα μας, αφού οι περισσότεροι κατηγορούσαν την ξιπασμένη ιέρεια.
Απορώ πως έβγαλες τον
joffrey αθώο 100% ενώ για την
melissandre έχεις αμφιβολίες.. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι θα μας πει το μυξιάρικο κι ας τον βγάζει καθαρό ο
Stark..
Στην αρχή με προβλημάτισαν και οι κατηγορίες σου προς την
Ygritte, αλλά άμα το καλοσκεφτείς, it makes sense in a way.. Δεν ξέρω, μπορεί και να παραλογίζομαι. Όμως όσο λιγοστεύουμε, αρχίζω να βλέπω συνομωσίες και παγίδες παντού. Το θέμα είναι ότι έχουμε ένα δολοφόνο, αλλά ζεύγη ατόμων με παρόμοια συμπεριφορά. Οποιος το έψαξε θα έχει μάλλον καταλάβει τι εννοώ.
Πάντως αν ο
Stark βγήκε και είπε όσα είπε και αποδειχθούν ψευδή, προφανώς και δεν έχει κανένα όφελος... Αν και δεν μ' αρέσει το πόσο εύκολα στρεφόμαστε εναντίον του
Hodor, θα τον πιστέψω προς το παρόν.