Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]


  • This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#1 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 June 2012 - 15:05

The Game of Thrones


Γενικοί Κανόνες :

Spoiler:
.


Ρόλοι :

Spoiler:



Πρέπει να ξέρετε ότι:

- Οι Επιθεωρητές δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους τρείς "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
- Οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοιχτοί [PM, SMS, FB, Skype, tweeter, whateva]. Μόνη έγκυρη πηγή πληροφορίας είναι ο GM. Από εκεί κ πέρα πιστέψτε ότι νομίζετε. Πάντως παλιότερα έχω δει ακόμα κ κομπίνα με photoshopped screenshot από GM, οπότε το νου σας.
- Σε κάθε ποστ θα γράφετε το όνομα του χαρακτήρα σας με ΜΠΛΕ χρώμα πάνω πάνω.
- Κάθε ποστ από τη στιγμή που θα μοιραστούν οι ρόλοι και θα δωθεί το Οκ από τον GM θα έχει ψήφο με Κόκκινο χρώμα
- Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εκτός παιχνιδιού όσον αφορά προτάσεις παρατηρήσεις κλπ, το κάνει στο topic γενικής συζήτησης τους παιχνιδιού ώστε να μην εμποδίζει τη ροή στο παρόν τόπικ.
- Ο αφηγητής γράφει πότε είναι μέρα και πότε νύχτα. Ο κάθε γύρος δεν είναι ανάγκη να κρατάει μια κανονική μέρα. Θα ξεκινήσουμε με τον κάθε γύρο να κρατάει ~2 κανονικές μέρες, και μετά ανάλογα με το πως θα πάει το πράμα, κανονίζουμε καταλλήλως. Όποτε ο Αφηγητής λέει πως είναι μέρα ψηφίζετε, όταν λέει πως είναι νύχτα περιμένει ΠΜ από τους αντίστοιχους ρόλους.
- Το παιχνίδι θέλει συμμετοχή. Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε με τουλάχιστον ~2 post ανά ημέρα, ας μην πάρετε μέρος. Άτομα που δεν παίρνουν μέρος θα κινδυνεύουν να "εκτελεστούν", ακόμα και αν δεν έχουν ψηφιστεί, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.
- Αποφύγετε τα μονόσειρα ποστ απλά για να μείνετε στο παιχνίδι...

#2 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 June 2012 - 14:40

Posted Image


Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Βλέπω ότι ο κόσμος πήρε το κάλεσμα του Βασιλιά του κ προσήλθε στο King's Landing. Σίγουρα πολλοί θα αναρωτιέστε τι σας θέλω όλους μαζί μαζεμένους. Όσο να'ναι είστε μια αρκετά ετερόκλητη παρέα...

Από τη μία η αγαπημένη γυναίκα Cercei [redqueen] και ο γιος μου Joffrey [BoredForLife].
Από κοντά τους και οι υπόλοιποι των Lannisters, Tyrion [Iristella], Jamie [Wild Monkey] και Lancel [OdyMonaxos].

Από τον Βορρά μας έρχονται οι Starks με τον Άρχοντα Eddard [Osama Bin Laden] με την σύζυγο του Catelyn [Theodore :D]. Βλέπω φέραν μαζί τους κ τις δύο κόρες τους Sansa [mirana_neko] και Arya [mono] καθώς κ το μπάσταρδο του φίλου μου, τον Jon Snow [Junpei].

Από τα Ανατολικά μας έρχονται τα αδέρφια Targaryen, Daeneris [Anelis] και Viserys [Otsuu-chan] μαζί με τους αλογατάρηδες Khal Drogo [John Crabs] και Khal Alegro [Fandom].

Και τέλος είτε από την πόλη είτε από εδώ γύρω θα δείτε τον Littlefinger [Black Kaiser], τον Lord Varys [Ice_Hime], τον Bronn [Lord Leon], τον Derek Halligan [Babba], τον Hodor [the Tragic Prince], τον Hot Pie [Hanzo], την Lady Melisandre [Kalamaris], την Ygritte [Maya-chan], τον Τρίχα Κορακοζώητο [Nikos 1451] και τον Jaqen H'gar [Kamui].

O σκοπός που είστε όλοι εδώ είναι ότι κάποιοι από εσάς ήταν αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Χεριού John Arryn με σκοπό να φέρουν την αναταραχή στο Βασίλειο...
Τώρα είστε "παγιδευμένοι" στο παλάτι μου κ ενδιάμεσα σας υπάρχουν δύο πιστοί μου φίλοι που θα ψάξουν να βρουν τι έχει συμβεί...
Όποιος άλλος είναι πιστός σε μένα μπορεί να βοηθήσει το έργο τους κ να βρούμε ποιοι θέλουν το κακό του Westeros...

#3 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 June 2012 - 14:44

Arya Stark

Μπαμπά, μπαμπά ο Joffrey μου τράβηξε τις κοτσίδες!

xbJ3b2w.jpeg


#4 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2012 - 14:49

Eddard Stark

Posted Image

Τι του έκανες πάλι Arya και αναγκάστηκε να σου τραβήξει τις κοτσίδες; Δεν σου είπα να είσαι φρόνιμη όσο θα είμαστε στο King Landing;

Edited by Osama Bin Laden, 03 June 2012 - 14:56.


#5 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 June 2012 - 15:00

Arya Stark

Μα μα μα! Με κορόιδευε και με έλεγε άσχημη και εγώ απλά του είπα ότι είναι βλάκας και ίσως τον απείλησα λίγο ότι θα αφήσω το "σκυλάκι" μου να του φάει τη μούρη ίσως!

Μπαμπά δεν μου αρέσει καθόλου εδώ που ήρθαμε, θέλω να πάμε πίσω στο Winterfell. Όλοι εδώ είναι μυστήριοι και νομίζω ότι κάτι κρύβουν...

xbJ3b2w.jpeg


#6 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 03 June 2012 - 15:08

Τρίχας Κορακοζώητος

Εγώ να μαζέψω προμήθειες ήρθα στο νότο. Δεν ξέρω πώς ανακατεύτηκα σε αυτήν την μπλεγμένη κατάσταση.

#7 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2012 - 15:10

Eddard Stark

Posted Image


Άκου μικρή μου, ούτε εγώ νιώθω άνετα στην πρωτεύουσα και θα προτιμούσα να ήμασταν στον βορρά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιος πολύ αγαπητός σε εμένα και στον βασιλιά πέθανε και ο Robert μας χρειάζεται για να διευλευκάνει τον φόνο του.

Κάνε λίγη υπομονή, παίξε με το σκυλάκι σου και κράτα το ήρεμο, αγνόησε τον πρίγπηπα Joffrey και αν σε ξαναενοχλήσει έλα αμέσως να μου το πεις. Σε λίγο θα έρθει και η μαμά μαζί με τον Jon και την Sansa, οπότε κάνε λίγη υπομονη και ίσως να έχω μια έκπληξη για εσένα το απόγευμα.

#8 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 03 June 2012 - 15:12

Catelyn Stark

Μην σκοτίζεις τον πατέρα σου με περιττά πράγματα, Arya. Φέρσου με φρόνυση· σου τράβηξε τα μαλλιά; Ξεριζωσέ του μια τούφα.

#9 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2012 - 15:15

Eddard Stark

Catelyn, τι είναι αυτά που λες στο παιδί; Δεν έχουμε έρθει εδώ για διακοπές, φέρ'σου αντίστοιχα της θέσης σου. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

#10 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 June 2012 - 15:17

Petyr Baelish "Littlefinger"

Άρχοντα Stark, Cat, καλως ήλθατε στο King's Landing, την πιο εντυπωσιακή από κάθε άποψη, πόλη του Westeros. Είμαστε λιγο πιο ζεστά και βρώμικα εδώ σε σχέση με τον Βορρά η αλήθεια είναι, αλλά η πόλη είναι σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Είναι ένα πολύ ωραίο και μεγάλο μέρος, με πελώριες κουρτίνες και μικρές κλειδαρότρυπες.

Αγαπητή μου Cat, πως ήταν το ταξίδι σας; Θα ήθελα να σου προσφέρω μια υπηρέτρια από το Λυς η οποία ξέρει το καλύτερο μασάζ δυτικά της Essos. Φυσικά δεν την πήρα γι'αυτό, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα σε ενδιέφερε το πραγματικό της επάγγελμα.

#11 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 03 June 2012 - 15:20

Catelyn Stark

Πρέπει να μάθει να παίρνει πρωτοβουλίες Eddard. Δεν θα είμαι ούτε εγώ, ούτε εσύ πάντα εδώ να λύνουμε τις διαφορές τους. Πιστεύω η κατάσταση αυτή είναι ένα καλό παράδειγμα για να δείξουμε όλοι λίγη υπευθυνότητα.
Θα πορευθώ εις τα βάθη του κάστρου τώρα, πρέπει να ανασυγκροτηθώ.

#12 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 June 2012 - 15:25

Petyr Baelish Littlefinger

Αχ πόσο μου αρέσει που με αγνοείς Cat μου. Μου θύμισες τα παιδικά μας χρόνια, στο Riverrun :lovulovu:

#13 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 03 June 2012 - 15:25

Catelyn Stark

Ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σου Littlefinger. Το ταξίδι ήταν ως επί το πλείστον βαρετό αλλά τα τοπία που συνάντησα ήταν αρκετά ιδιαίτερα. Έχεις δίκιο, η πόλη αυτή έχει μια ζωντάνια που δεν συναντάει κανεις στο Βορρά.
Κάλεσε την κοπέλα στο δωμάτιό μου, όπου αποσύρομαι τώρα. Ελπίζω να απαλύνει τους πόνους που τυραννάνε το κορμί μου, γιατί οι πόνοι της ψυχής θέλουν άλλη γιατρειά.

Edited by Theodore :D, 03 June 2012 - 15:26.


#14 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 03 June 2012 - 15:26

Jon Snow

Όσο καθόμαστε εδώ,γυρεύοντας τον δολοφόνο ενός ανθρώπου,χιλιάδες Wildings παραμονεύουν στο σκότος του Βορρά,έτοιμοι να επιτεθούν στο Τείχος και να θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη σ'ολόκληρο το Westeros,
Πατέρα επέτρεψε μου,να γυρίσω στην Night's Watch,όπου ανήκω πραγματικά.

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#15 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2012 - 15:30

Eddard Stark

Ναι Catelyn, αλλά τώρα δεν είναι ούτε η ώρα ούτε το μέρος για να το λύσουμε αυτό. Έχει δολοφονηθεί κάποιος και με το να προκαλούμε και άλλες διαμάχες στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα δεν βοηθάει κανένα. Πήγαινε τώρα, θα μιλήσουμε αργότερα ιδιαιτέρως.

Λόρδε Baelish, συγγνώμη που αναγκαστήκατε να το δείτε αυτό. Πώς είναι η κατάσταση στην πρωτεύουσα μετά την δολοφονία του Jon Arryn; Κάποιος με την δικιά σας επιρροή σίγουρα θα έχει ακούσει κάτι, έτσι δεν είναι;

Jon, δεν πας στο wall να δεις αν έρχομαι, λέω εγώ; Μην ανησυχείς. Μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία κανόνισα να πας με τον θείο σου στον βορρά και να γίνεις μέλος της Night's Watch.

Edited by Osama Bin Laden, 03 June 2012 - 15:31.