Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#166 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 09 June 2012 - 00:02

Lord Varys
Posted Image

That is well played my Lord Βaelish

Δεν παύετε να είστε ένοχος και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο αυτό θα φάνει αύριο.Η ξαφνική σας επίσημη αθώωση για τον Alegro δεν φαίνεται σε κανένα ύποπτο ??Μου φαίνεται πως προσπαθείτε πολύ σκληρά για να βρείτε το επιθεωρητή με τα ποιηματάκια σας .Όσο για εσένα μικρό σκασμένο(Αrya) λες ότι πιστεύω τα λόγια ενός παιδιού ενώ δεν θα έπρεπε ?Τότε γιατί να πιστεύουμε σε οτιδήποτε λες από εδώ και πέρα και εσύ παιδί δεν είσαι?

#167 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2012 - 00:41

Τyrion Lannister

Posted Image
*slap a Joeffry*

O θάνατος της αδερφής μου Cercei στα χέρια του όχλου είναι πραγματικά μια θλιβερή κατάληξη μιας ακόμη πιο τραγικής ιστορίας. Μπορεί να μην ήμαστε τα πιο αγαπημένα αδέρφια αλλά παρόλαυτά ήταν οικογένειά μου. Οι υπεύθυνοι καλό είναι να έχουν κατά νου ότι οι Lannister πάντα ξεπληρώνουν τα χρέη τους. Θα σας πονέσω γι αυτό. Θα έρθει μία μέρα που θα νιωθετε ασφαλείς και ευτυχισμένοι και θα φροντίσω η χαρά σας να γίνει στάχτη μπροστά στα μάτια σας. Και τότε θα ξέρετε ότι το χρέος έχει ξεπληρωθεί.

Αλλά δεν είναι αυτό του παρόντος. Δεν πρόκειται να αποκλινω από τον στόχο μας που είναι να βρούμε τους πρωταρχικούς υπαίτιους γι αυτήν την κατάσταση. Λόρδε Varys όπως και μένα σου αρέσει το παιχνίδι και ξέρεις να το παίζεις. Μήπως όμως έφτασες πολύ μακρία αυτήν την φορά? Εϊμαι αρχάριος στην εγκληματολογία αλλά ο κλοιός γύρω σου φαίνεται να στενεύει επικίνδυνα. Αν έχεις κάτι να πεις για την υπεράσπισή σου προτείνω να το πεις τώρα.

Οι μισοί από εδώ μέσα θέλουν να κάψουν κάποιον, οι άλλοι μισοί να τον μαχαιρώσουν και επίσης να λιντζάρουν κόσμο. Γιατί όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι τόσο σαδιστικά @@? Αν τους αρέσει τόσο το φονικό χάθηκε να πηδιούνται μέχρι θανάτου or smth?

#168 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2012 - 00:58

Arya Stark

Posted Image

Πατέρα κάτσε φρόνιμα...Σαγαπάω, σε εκτιμάω αλλά τουλάχιστον εγώ απέδειξα την αθωότητα μου ενώ εσύ στρέφεσαι ενάντια στο ίδιο σου το παιδί...Θα σου δώσω μια ευκαιρία γιατί μάλλον σε χάλασε το κλίμα εδώ πέρα.

Lord Varys είχατε την ευκαιρία σας να αποδείξετε την αθωότητα σας και δεν το κάνατε...Ένας τόσο έξυπνος άντρας και να μην καταλάβει τα στοιχεία που τόσο γενναιόδωρα έδωσε ο Littlefinger...tsk tsk. Το ότι ακολουθήσατε ένα τυχαίο ρεύμα ήταν αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο και ότι εσείς με τα τόσα σας πουλάκια (εκτός από ένα) εμπιστευτήκατε έτσι απρόσκοπτα ένα παιδί. Σας είχα για πιο καχύποπτο, εσάς ειδικά...

Τώρα σε όσους με κατηγορούν, είναι είτε δολοφόνοι είτε αφελείς...

xbJ3b2w.jpeg

#169 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 09 June 2012 - 06:15

Sansa Stark
Posted Image
Όλα τα δάχτυλα δείχνουν προς το μέρος σας Λόρδε Varys και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι. Συνομοτήσετε και εσείς με τον Tangeryen ή δράτε απο μόνος σας και για προσωπικό σας όφελος?

Edit: χρωματάκια στα ονόματα και ορθογραφικά

Edited by mirana_neko, 09 June 2012 - 06:16.

#170 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2012 - 11:59

Eddard Stark

Posted Image

Απέδειξες την αθωότητά σου με ποιον τρόπο μικρή μου Arya (mono); Βοηθώντας τον Littlefinger (Black Kaizer) να σκοτώσει έναν αθώο στον πρώτο γύρο και ακολουθώντας τον πάλι τώρα; Το μόνο ελαφρυντικό που έχει ο λόρδος Baelish είναι ότι την πρώτη μέρα ήταν αυτός που άρχισε το ρεύμα και ήταν, συνεπώς, υπερβολικά προφανής. Εσύ από την άλλη, είσαι λιγότερο ύποπτη από αυτόν προς το παρόν, αλλά το ότι κάνεις μέχρι στιγμής το ίδιο λάθος, σε καθιστά ύποπτη. Νίωθω ποταπός που αναγκάζομαι να κατηγορήσω ένα παιδί, το ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδί, αλλά δεν μου τα λες καλά.

Είναι ειρωνικό, σχεδόν αστείο, το πως ο λόρδος Varys (ice_hime) γίνεται πάντα ο άνθρωπος κλειδί σε κάθε ιστορία, ακόμα και όταν τον κατηγορούν για φόνο και η ίδια του η ζωή κινδυνεύει. Είναι αθώος; Είναι ένοχος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον θάνατό του πολλά θα ξεκαθαρίσουν. Για αυτό δεν ψηφίζω τον Littlefinger (Black Kaizer) και ας τον θεωρώ πιο ένοχο από την κόρη μου. Γιατί με τον θάνατο του λόρδου Varys θα ξεκαθαρίσει η δικιά του η θέση, όπως και πολλών άλλων.....

#171 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 09 June 2012 - 12:09

Khal Drogo

Posted Image

Τοτε γιατι δεν ψηφιζεις τον Varys, μηπως συνεργαζεστε και προσπαθει ο ενας να καλυψει τον αλλον? Προσεχε Nedd Stark, γιατι θα εισαι ο επομενος αν οντως ο Varys ειναι ενοχος. Ο επομενος θανατος θα κρινει πολλα, ενοχος η οχι ο Varys, με το θανατο του θα μας αποκαλυψει καποιον απο τους δολοφονους. Να το θυμασαι αυτο Nedd Stark.

#172 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2012 - 12:29

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

Khal Drogo (John Crabs), δεν με ενδιαφέρει ούτε τι πιστεύεις εσύ, ούτε τι πιστεύει η αγέλη των παλαβών που κουβαλάς μαζί σου. Δεν έχω πιστεί ούτε για την ενοχή ούτε για την αθωότητα του λόρδου Varys (ice hime) ώστε να τον ψηφίσω και τέτοιες πρόχειρες αποφάσεις, σαν αυτήν που προτείνεις τώρα, ήταν που σκότωσαν και την βασίλισσα. Αν η μη ψήφος μου στον λόρδο Varys σημαίνει ότι είμαι ένοχος αν αποδειχτεί ένοχος, τότε ας γίνει έτσι. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώος και όταν το μάθετε και εσείς, σε όσους από εσάς τους νοιάζει τουλάχιστον, θα είναι πλέον αργά και οι μόνοι που θα κερδίσουν θα είναι οι υπεύθυνοι αυτής της ιστορίας.

Αντίθετα με τον Littlefinger (Black Kaizer) που θα τον θεωρώ ένοχο ότι και να αποδειχτεί ο λόρδος Varys. Γιατί και ένοχος να αποδειχτεί ο φαλακρός, θα ήταν η τέλεια κάλυψη για κάποιον σαν τον Littlefinger, ο οποίος θα αποτίναζε από πάνω του τις κατηγορίες για πάντα. Μαζί με τον Littlefinger και η κόρη μου, η Arya (mono), που φαίνεται ότι τον ακολουθεί σαν σκυλάκι.

Όπως είπα ο θανατός του λόρδου Varys θα αποκαλύψει πολλά. Οι μέρες του Littlefinger είναι μετρημένες και ας έχει ένα σωρό οπαδούς πλέον. Είχα κάνει το λάθος να τον εμπιστευτώ στην αρχή, αλλά δεν πρόκειται να το ξανακάνω.

#173 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 09 June 2012 - 12:37

Lord Baelish "Littlelittlefinger"

Posted Image

Πρέπει να είμαι ο πιο ύποπτος άνθρωπος που θα έχει γλιτώσει ψηφοφορία για την κρεμάλα του λόφου του Baelor ε, Άρχοντα Stark(Osama_Bin_Laden)?

Αν ήμουν εσείς θα υποψιαζόμουν το εαυτό μου αν μετά την νύχτα έμενα ζωντανός ενώ ο άρχοντας Varys ήταν πράγματι δολοφόνος. Θα έβγαινα ποτέ τόσο φανερά, έπειτα από τον λιθοβολισμό ενός αθώου ατόμου που εγώ ξεκίνησα για να κατηγορίσω έναν αθώο; Όχι, θα κατηγορούσα έναν δολοφόνο για να ρίξω στάχτη στα μάτια. Δεν σας φάνηκε ψεύτικη όλη αυτή η τσακωμάρα και το πόσο γρήγορα άλλαξε το όλο σκηνικό τάχα μου επειδή απλά είπα κάποια άσχετα λόγια; Αν ήμουν εσείς θα υποψιαζόμουν πως όλο αυτό το σκηνικό θα ήταν στημένο ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των απλών αθώων αλλού. Και μάλιστα το γεγονός πως σας τα λέω όλα αυτά στην ουσία με κανει ακόμα πιο ύποπτο αφού επικαλούμαι τη λογική του "ποτέ ένας δολοφόνος δεν θα αποκάλυπτε έτσι το σχέδιο του". Άρα ναι είμαι ύποπτος όσο δεν πάει και αν τελικά μείνω ζωντανός την νύχτα -αφού αν σύμφωνα με τα λεγόμενα μου είμαι σίγουρα αθώος και αθώωσα και άτομα με σιγουριά αρα θα πρέπει να πέθανω ως ο πιο πιθανός "επιθεωρητής"- και ο Lord Varys(Ice_hime) είναι δολοφόνος, μάλλον ναι, τότε δεν θα έχω κανένα επιχείρημα υπέρ μου. Αλλά τι να κάνουμε, ρίσκα είναι αυτά ;)

^ Kάποιοι επιπλέετε πολύ φανερά πάντως.

#174 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2012 - 13:06

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

Αν κάνω τόσο μεγάλο λάθος γιατί κουράζετε να απαντήσετε στις κατηγορίες ενός απλοϊκού που έχει λάθος λογική; Αν ο λόρδος Varys (ice_hime) είναι ένοχος και βγάλω την νύχτα ζωντανός τότε ψηφίστε με και σκοτώστε με. Σας υπόσχομαι ότι μόνο οι δολοφόνοι θα κερδίσουν από αυτό. Σας κατηγορώ γιατί είστε υπερβολικά έξυπνος λόρδε Baelish (Black Kaizer). Ναι, είστε ικανός να βγείτε μπροστά, να γίνετε τόσο προφανής που να σας θεωρήσουν αθώο. Είστε παραπάνω απο ικανός. Αλλά θα παίξω το παιχνίδι σας λόρδε Baelish και ας μου κοστίσει. Τόση ώρα παίζουμε, ας παίξουμε λίγο παραπάνω. Ψηφίζω και εγώ λόρδο Varys (ice hime). Αν είναι ένοχος και μείνω ζωντανός την νύχτα είστε ελεύθεροι να με κάνετε "αύριο" ό,τι θέλετε. Δεν θα έχω καμιά δικαιολογία για τις πράξεις μου και κανένα τρόπο να δικαιολογήσω την αθωότητά μου.

Μικρή μου Arya (mono), δεν σε έχω ξεχάσει. Θα τα πούμε αργότερα.

edit: είχα ξεχάσει τα χρώματα σε κάποια σημεία

Edited by Osama Bin Laden, 09 June 2012 - 13:08.

#175 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 June 2012 - 13:23

Bronn

Lord Varys

That is well played my Lord Βaelish

Δεν παύετε να είστε ένοχος και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο αυτό θα φάνει αύριο.Η ξαφνική σας επίσημη αθώωση για τον Alegro δεν φαίνεται σε κανένα ύποπτο ??Μου φαίνεται πως προσπαθείτε πολύ σκληρά για να βρείτε το επιθεωρητή με τα ποιηματάκια σας .Όσο για εσένα μικρό σκασμένο(Αrya) λες ότι πιστεύω τα λόγια ενός παιδιού ενώ δεν θα έπρεπε ?Τότε γιατί να πιστεύουμε σε οτιδήποτε λες από εδώ και πέρα και εσύ παιδί δεν είσαι?

Duuude... Your own flesh & blood?
:kakaka:

Posted Image

Κοιτα προς τον Tyrion (iri)

Tην παλευεις με τη λαρδομπαλα τον Lord varys; Τον φτανεις με την ασπιδα η να του ριξω καμια τρικλοποδια;

stasou%2520mygdala.jpg

#176 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 June 2012 - 15:06

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]
Η νύχτα πέφτει σιγά σιγά, θα έλεγα ότι είναι σοφό να αποχωρήσετε στα διαμερίσματά σας...
Και ελπίζω να έχετε προνοήσει για να έχετε μία ήρεμη βραδιά...

#177 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 09 June 2012 - 15:26

Καθώς η νύχτα πέφτει οι φιλοξενούμενοι παίρνουν το δρόμο προς τα δωμάτια τους...

Ο Lord Varys [ice_hime] ακούει ένα <τουίτ τουίτ> από ένα σκοτεινό μέρος του διαδρόμου...
Αμέσως σκέφτεται ότι θα είναι ένα από τα "πουλάκια" του που θα του έχει νέα..
Όπως πηγαίνει προς τα εκεί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να πατεντάρει αυτό το σύντομο τρόπο επικοινωνίας...
Και τότε του ήρθε κατακέφαλα...
Ένα τσεκούρι ΝΑΑΑΑΑ με το συμπάθιο...

από το ΚΡΑΑΑΟΥ που έκανε η κεφάλα του όχι κ τόσο συμπαθή τελικά ευνούχου έτρεξε κόσμος να δει τι συνέβη...

Μερικοί φαινόντουσαν σοκαρισμένοι αλλά ο βασιλιάς Robert Baratheon δε μπορούσε να κρύψει ένα μικρό χαμόγελο ικανοποίησης...

"Καλά του κάνατε του δολοφόνου", είπε...

... let the massacre begin...
Posted Image

#178 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 June 2012 - 14:54

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Καλημέρες σε όλους...
Άλλη μία νύχτα πέρασε και οι καλεσμένοι συνεχώς λιγοστεύουν...

Ο Lord Baelish "Littlelittlefinger" [Black Kaiser] πήγε να το παίξει ποιητής χθες αλλά δεν του βγήκε σε καλό...
Στο δωμάτιο του είχαν γράψει με το αίμα του στον τοίχο

" Ένα ποιηματάκι την ημέρα
και τον μικροδάχτυλο η νύχτα κάνει πέρα "

Στην πρωινή συνάθροιση δεν πήρε μέρος και ο Lancel Lannister [Odymonaxos]. Πιθανότατα δε μπορούσε να μαζέψει τα κομμάτια του από την εξωτερική πλευρά των τειχών...
Βούτηξε στο κενό να αυτοκτονήσει και τώρα έγινε σαν graffiti μπροστά την πύλη της Λάσπης...

Δύο αθώοι λιγότεροι... Αναμένεται μεγάλη μέρα...

#179 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 10 June 2012 - 14:59

Ζωντανοί FC

01.Anelis | Daenerys Targaryen
02.Iristella | Tyrion Lannister
04.Mono | Arya Stark
06.Fandom | Khal Alegro
07.WildMonkey | Jamie Lannister
09.LordLeon | Bronn
11.TheTragicPrince | Hodor
12.Junpei | Jon Snow
13.Hanzo | Hot Pie
14.Kalamaris | Lady Melisandre
15.Osama Bin Laden | Eddard Stark
16.BoredForLife | Joffrey Baratheon
18.MayaChan | Ygritte
19.Nikos1451 | Τρίχας Κορακοζώητος
20.John Crabs | Khal Drogo
21.Kamui | Jaqen Hgar
22.Theodore:D| Catelyn Stark
23.OtsuuChan| Viserys Targaryen
24.MiranaNeko | Sansa Stark

Πεθαμένοι Utd.

03.BlackKaiser | Littlefinger | Πολίτης

05.IceHime | Lord Varys | Δολοφόνος

08.OdyMonaxos | Lancel Lannister | Πολιτης

10.Babba | Derek Halligan | Επιθεωρητής

17.redqueen | Cersei Lannister | Πολίτης

Μπλε - παίζουν ακόμα | Κόκκινο - έχουν αποχωρήσει | Πράσινο - ρόλος

Η μέρα ξεκινάει και τελειώνει την Τρίτη στις 16,00.

... let the massacre begin...
Posted Image

#180 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2012 - 15:11

Danerys sad Targaryen

Posted Image

Μαζί με τον Varys (ice_hime) μας έφυγε και ο Littlefinger (Black_Kaiser). Το βασίλειο δεν έχει πλέον άλλους ξακουσμένους δολοπλόκους.....

Ή μήπως έχει, νάνε Tyrion Lannister (iristella)??!!

Όπως ξέραμε ότι ο πρώτος ήταν ένοχος, ξέραμε και ότι ο δεύτερος ήταν αθώος. Όσοι δεν είστε ένοχοι θα με ακολουθήσετε.

Posted Image