Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#121 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 02:18

Λοιπόν επειδή εγω είμαι fan του εμπορικού αρχίζω να πρωτείνω.

Μου άρεσαν πάρα πόλυ οι τίτλοι που έδειχναν τουσ illuminati της marvel (Τοny Stark,Reed Richards,Black Bolt,Stephen Strange,Namor,Charles Xavier).

Μου άρεσει γιατί με αυτό τον τρόπο παλίες απλές και ιστορικές ιστορίες του marvel universe γίνονταί πιο σύνθετες (πχ το kree-skrull war)

Η πρώτη μάζωξη γίνεται στο New Avengers: Illuminati One-Shot και μετα στο mini-series New Avengers: Illuminati(1-5)

Το mini series ειδικά μου άρεσε για το σχέδιο Jim Cheung (GOD) και γιατί παρουσιάζει πως πέρνουν, κρυφά απο όλους τους άλλους , αποφάσεις για πράγματα και πρώσοπα όπως το infinity gauntlet και τον beyonder.

Posted Image

o.k κέρδισες την προσοχή μου :tensai::tensai:

πως μπορώ να μάθω περισσότερα γι αυτό;
υπάρχει στην θεσσαλονίκη;

#122 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 23:55

εγώ το αγόρασα απο comics cave σε Ηardcover δεν πιστεύω να έχει :bahhh:....πάντος πέρνα μια βόλτα απο εκεί να δείς. Αν δέν το βρείς ενημέρωσε με....

here is some more tease :ballumad:

Posted Image

Posted Image

και λίγο απο το one-shot
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#123 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 07:47

REVIVE! Revive this thread dammit!!!!!

Βγήκε επιτέλους το crossed: family values και το γράφει ο Laphram!! woohooo!! Το πρώτο τεύχος ξεκινάει πολύ καλά!
Ελπίζω η ταινία που συζητάνε να είναι καλή και όχι toned down...

Kαι μιας και λέω για ταινίες, εν όψη του επερχόμενου kick ass στα σινεμά, αν κάποιος δελεάζεται να διαβάσει το κόμικ...er..αφήστε το καλύτερα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 00:20

Kαι μιας και λέω για ταινίες, εν όψη του επερχόμενου kick ass στα σινεμά, αν κάποιος δελεάζεται να διαβάσει το κόμικ...er..αφήστε το καλύτερα

Εγώ δεν το βρήκα και τόσο άσχημο. Μάλλον το μόνο comic του Mark Millar που μ'έχει αρέσει πέρα από τα Ultimates (vol. 1 & 2). That said, ναι, είχε αρκετούς Milla-ισμούς & η ταινία φαίνεται καλύτερη, αλλά was pleasantly surprised enough.

Υ.Γ. On completely unrelated news, η Χ-23 αποκτάει δικό της solo ongoing τίτλου. ΥΟΟΗΟΟ!!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#125 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 07:24

Δεν ήταν ήδη ongoing αυτή;
Εγώ τον Millar δεν τον έχω σε υπόληψη, μόνο το chosen μου άρεσε που ήταν 3 τευχάκια αλλά πάλι στο τέλος βασιζόταν απλά στο shocking value αυτών που έγραφε παρά στο να δομήσει και να γράψει σωστά, και αυτός είναι ο λόγος που το kick-ass μου φαίνεται χάσιμο χρόνου, όπως και το wanted το οποίο μετά τη δυναμική αρχή του το παράτησα. Γενικά νομίζω ότι είναι πολύ overrated writer... ( εκτός από το unfunnies, αυτό τα έσπαγε παρόλο που έχει το ίδιο pattern με τα άλλα έργα του)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 25 Απρίλιος 2010 - 07:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 11:00

Δεν ήταν ήδη ongoing αυτή;
Εγώ τον Millar δεν τον έχω σε υπόληψη, μόνο το chosen μου άρεσε που ήταν 3 τευχάκια αλλά πάλι στο τέλος βασιζόταν απλά στο shocking value αυτών που έγραφε παρά στο να δομήσει και να γράψει σωστά, και αυτός είναι ο λόγος που το kick-ass μου φαίνεται χάσιμο χρόνου, όπως και το wanted το οποίο μετά τη δυναμική αρχή του το παράτησα. Γενικά νομίζω ότι είναι πολύ overrated writer... ( εκτός από το unfunnies, αυτό τα έσπαγε παρόλο που έχει το ίδιο pattern με τα άλλα έργα του)

Το Wanted είναι από τα πολύ λίγα βιβλία που άρχισα & απλά δε μπόρεσα να τελειώσω. Χάλια, χάλια, χάλια.

Και ναι, συμφωνώ, πολύ υπερτιμημένος. Έχω την υποψία ότι το επίτηδες schocking που γράφει ίσως (πέρα του controversy που δημιουργεί, κάτι που πάντα αυξάνει τις πωλήσεις & όχι μόνο στα comics, όπου δες Civil War) ίσως να είναι catchy με τους πιο casual αναγνώστες, που θα διαβάσουν 2 - 3 πράγματα (αντί για τους τόνους που διαβάζουμε εσύ & εγώ).

Υ.Γ. Επί του παρόντος είναι η X-23 στο X-Force. Είχε & 2 minis & το πρόσφατο single-issue, αλλά όχι αποκλειστικό ongoing.
----

#127 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 14:54

Θα ήθελα κάπου εδώ να δηλώσω μεγάλος Φαν του Dylan Dog, ενός Ιταλικού Κόμικ του Tiziano Sklavi, που μας δείχνει τις περιπέτειες ενός ντετέκτιβ του υπερφυσικού. Αυτό που μου αρέσει είναι που ο πρωταγωνιστής είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, πρώης αστυνομικός, πρώην αλκοολικός, με μικρό εισόδημα και πολύ γκομενιάρης. Βοηθό του έχει τον θεότρελο πρώην κωμικό Γκρούτσο, έναν σωσία του Γκραούτσο των αδερφών Μαρξ. Στην Ελλάδα εκδόθηκαν παλιότερα 8 τεύχη από την ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ, και πλέον εκδίδονται μαζί με το Dampyr από τις εκδόσεις Jemma Press. Μέχρι τώρα, από την τελευταία, έχουν εκδοθεί 4 τεύχη.

Spoiler:

Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά φαντάζομαι πως έχουν αναφερθεί τα Bone, The Walking Dead, Watchmen και Sin City.

Ένα άλλο κόμικ που θα ήθελα να αναφέρω, είναι το Druuna του Paolo Eleuteri Serpieri. Πέρα του ερωτικού στοιχείου, μου αρέσουν πολύ οι ψυχεδελικές ιστορίες του, αλλά και η απόκοσμη ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Και, φυσικά, τα καταπληκτικά σχέδια. Δυστυχώς, καθώς πρόκειται κυρίως για ερωτικό κόμικ, δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω εικόνες...

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#128 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 15:16

το ξέρω για τα mini-series γιατί τα έπαιρνα, nice πάντως είναι από τις αγαπημένες μου

εντωμεταξύ αυτό το "ποντάρω τα πάντα στο να σε σοκάρω" δεν είναι πάντα κακό όταν συνοδεύεται και από άλλα πράγματα (όπως με ennis & ellis) αλλά το παιδί μας δεν το κατέχει!!!

διάβασα και το καινούργιο demo, <3 becky cloonan!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 20:39

το ξέρω για τα mini-series γιατί τα έπαιρνα, nice πάντως είναι από τις αγαπημένες μου

Και δικιά μου. Φαίνεται? ;)

εντωμεταξύ αυτό το "ποντάρω τα πάντα στο να σε σοκάρω" δεν είναι πάντα κακό όταν συνοδεύεται και από άλλα πράγματα (όπως με ennis & ellis) αλλά το παιδί μας δεν το κατέχει!!!

So true, so true.

Το αστείο είναι ότι πριν γίνει μεγάλη φίρμα, όταν ακόμη γνωστός σαν ο protege του Morrison (είναι & οι 2 Σκοτσέζοι άλλωστε), & αναγκάζονταν να γράφει όχι όπως το θέλει ο ίδιος, όλα αυτά τα shocking, ήταν actually καλύτερος. Δες το run του στο Flash.

διάβασα και το καινούργιο demo, <3 becky cloonan!!

To Demo απλά τα σπάει. Εννοείς αυτό με τα post-its?

Υ.Γ. Έχω ακούσει διάφορα για το Dylan Dog αλλά ποτέ δεν κάθισα να διαβάσω καθόλου...
----

#130 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 21:18

lol
really? Υπήρχε εποχή που ήταν καλός; Θα το κοιτάξω να δω, μου φαίνεται πολύ περίεργο..

Ποιά post-it, το 3ο τεύχος λες? Από την καινούργια σειρά έχουν βγει μόνο τα 2 πρώτα, σε αυτά αναφερόμουν, αν και αυτό πρέπει να βγαίνει όπου να 'ναι.
Dylan dog παιδιά είναι ατελείωτο (όταν ήμουν Ιταλία είχα δει τομάκι με τριψήφιο αριθμό και δεν το πίστευα!) Δεν νομίζω να άντεχα να διαβάσω όλο αυτό τον όγκο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 22:05

lol
really? Υπήρχε εποχή που ήταν καλός; Θα το κοιτάξω να δω, μου φαίνεται πολύ περίεργο..

Μη νομίζεις ότι, π.χ. το Flash του που ανέφερα ήταν στα επίπεδα Mark Waid ή Geoff Johns. Απλά solid enough & πιο palatable από τα κλασσικά του.

Ποιά post-it, το 3ο τεύχος λες? Από την καινούργια σειρά έχουν βγει μόνο τα 2 πρώτα, σε αυτά αναφερόμουν, αν και αυτό πρέπει να βγαίνει όπου να 'ναι.

Ναι, το #3 εννοώ. Αν και το #2 *μπρρρ* :blurah5:
----

#132 mpakos

mpakos

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 16:19

Εγώ είδα την ταινία Kick-Ass και μου άρεσε πολύ.Αντίθετα με άλλες Αμερικανιές.Είναι έξυπνη και διαφορετική με καυστικό χιούμορ.

#133 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 16:59

οkaay.... άσχετα με το ότι διαφωνώ, εδώ είναι το θρεντ για τα comic και όχι για adaptations τους σε ταινίες
ίσως να άνοιγες νέο θρεντ; :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 20:30

Το Wanted είναι από τα πολύ λίγα βιβλία που άρχισα & απλά δε μπόρεσα να τελειώσω. Χάλια, χάλια, χάλια.

Και ναι, συμφωνώ, πολύ υπερτιμημένος. Έχω την υποψία ότι το επίτηδες schocking που γράφει ίσως (πέρα του controversy που δημιουργεί, κάτι που πάντα αυξάνει τις πωλήσεις & όχι μόνο στα comics, όπου δες Civil War) ίσως να είναι catchy με τους πιο casual αναγνώστες, που θα διαβάσουν 2 - 3 πράγματα (αντί για τους τόνους που διαβάζουμε εσύ & εγώ).

Υ.Γ. Επί του παρόντος είναι η X-23 στο X-Force. Είχε & 2 minis & το πρόσφατο single-issue, αλλά όχι αποκλειστικό ongoing.

« Να αποκαλούμε κομικόφιλός ή όχι , ιδού η απορία»

Posted Image

Εμένα μου άρεσε το Wanted . Ισχύει ότι δεν συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο με το που ξεκίνησε αλλά , μιας και όταν το διάβασα και δεν είχα δει κάτι παρόμοιο εντυπωσιάστηκα , δεν με απογοήτευσε . Το τέλος
Spoiler:
δεν μου πολυάρεσε αλλά όχι τραγικά πράγματα .

Το ξέρω ότι ανήκω στη πρώτη κατηγορία αλλά ήθελα να υπάρξει ένας , έστω και ελάχιστης βαρύτητας σε σχέση με πολλούς άλλους , καλός λόγος :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 10:22

Me wants to read this:

Spoiler:

Ειναι τοσο δυσκολο να βγαλω μια ακρη στα DC/Marvel συμπαντα που γινεται ενοχλητικο. Ελπιζω να καταφερω να τελειωσω το Trinity.