Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Comics - Γενική συζήτηση
#256
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 19:19
Τα πάντα όλα σε τέλεια πχιότητα.
#257
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 20:01
#259
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 18:25
#260
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 23:02

Αληθεια εχει ακουσει κανεις τιποτα για το free reading Monday or whatever, στο σαιτ της Μαρβελ? Ολο ξεχναω να το κοιταξω.
#261
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:05
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
American Vampire= LOVE
X'ED OUT: Καλά εντάξει κύριε Burns είστε θεότητα!
Little Lit: EPIC, EPIC, EPIC
Lint: Cris Ware, αν δεν ήσουν ψυχοπαθής θα ήθελα να γεννήσω τα παιδιά σου.
I Kill Giants: Το ξεφύλλισα λιγάκι και φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα παραγγείλει όμως, έμπνευση της στιγμής;
Finger Prints: Μου άρεσε περισσότερο απ' ότι περίμενα!
I zombie: Έχε χάρη που μου αρέσουν τα ζόμπια και σε αγοράζω ακόμα χαζοκόμικ.
The last unicorn: Ok i guess, αλλά το βιβλίο ήταν καλύτερο.
Dawn (new oneshot): Έχω αδυναμία σε αυτή τη χαρακτήρα και στον δημιουργό της. Μια από τα ίδια με eyecandy art. Θα ζήσω.
Grimm's Fairytales: Guilty pleasure comic. 'nuff said!

A very Zombie Christmass: zooooooooooombies <3
Abyss: Το καινούργιο κομιξάκι (αυτοέκδοση πάλι) του Έλληνα Bagel (που είχε κάνει το φανζινοειδές Top Score). Υπέροχο. Μακάρι να έκανε περισσότερα ο Βαγγέλης γιατί πραγματικά έχει δυνατότητες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 11:12
#262
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:34
Το X'ED Out παίζει να είναι ότι πιο χαζό διάβασα για φέτος και το Lint το παράτησα.Πόσο θα ήθελα να τον δείρω κάποια στιγμή τον Chris Ware.Θα έρθει φέτος στο comicdom. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει λίγο χρόνο και για μένα μετά τα signings.
Το I,Zombie είναι καλό ,αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.Αν σου αρέσει ο Allred πάντως (που παίζει να μην έχει εξελιχθεί ποτέ το σχέδιο του) θα σου αρέσει κι αυτό.
Το Άι κιλλ τζάιαντς είναι καλό.Δεν ήταν έμπνευση της στιγμής.Θα σου αρέσει.Είμαι σίγουρος.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#263
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:37
Πρέπει κάποτε να μάθεις να διαβάζεις και πχιοτiκά κόμικςς ρεεε!!Το X'ED Out παίζει να είναι ότι πιο χαζό διάβασα για φέτος και το Lint το παράτησα.Πόσο θα ήθελα να τον δείρω κάποια στιγμή τον Chris Ware.Θα έρθει φέτος στο comicdom. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει λίγο χρόνο και για μένα μετά τα signings.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 11:49
#264
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:43
Βασικά και τον Clowes θέλω να δείρω εδώ που τα λέμε.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#265
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:49
Μα ρε συ δεν είναι ακαταλαβίστικο.
Το Jimmy Corrigan πάντως ήταν πολύ εύκολο σε σχέση με τα άλλα έργα του.
(Και ο Χάνεκε που σου αρέσει, ανάλογες ταινίες κάνει...)
Γούστα είναι αυτά, δεν επιμένω παραπάνω, αλλά οι τύποι δεν τα κάνουν τυχαία αυτά.
Κ εμένα ο Clowes μου την είχε σπάσει αρχικά, αλλά μετά από 3 tpbs του άρχισα να τον καταλαβαίνω και να τον απολαμβάνω.
Wilson FTW!
#266
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 12:17
Kαμία σχέση.Ο Χάνεκε πάντα θέλει κάτι να πει.Κάτι σοβαρό.Περισσότερο στο Lynch μοιάζουν αυτοί που μου ανέφερες.Αυτός όντως δεν έχει τίποτα να πει.(Και ο Χάνεκε που σου αρέσει, ανάλογες ταινίες κάνει...)
Εμένα γιατί μου φαίνονται τυχαία; Δηλαδή δεν μπορώ να βρω καμία λογική σύνδεση στα κόμικ τους.Και έχω διαβάσει αρκετά.Γούστα είναι αυτά, δεν επιμένω παραπάνω, αλλά οι τύποι δεν τα κάνουν τυχαία αυτά.
Κ εμένα ο Clowes μου την είχε σπάσει αρχικά, αλλά μετά από 3 tpbs του άρχισα να τον καταλαβαίνω και να τον απολαμβάνω.
Wilson FTW!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#267
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 12:20
Ε προφανώς δεν είναι του στυλ σου ρε συ, ακόμα και αν κάτι είναι καλό δεν σημαίνει ότι πάντα σου ταιριάζει.
Τώρα τι θα κάνουμε, θα σου λέω ότι έχουν κάτι να πουν κ εσύ ότι δεν έχουν τίποτα να πουν;
Θα το κουράσουμε νομίζω. XD
#268
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 16:45
American Vampire= LOVE
Το διαβάζω ongoing & το ευχαριστιέμαι ταμάλα!
Το κομμάτι του Snyder ήταν καλύτερο από του King, amusingly, αλλά ο 2ος μας άφησε πλέον. Ελπίζω οι πωλήσεις να φάνε ξαφνικά φούντο λόγο αυτού. Και ο Snyder γράφει πλέον & το Detective Comics (με το Dick σαν Batman), οπότε nice.
Fan του Rafael Albuquerque απ'όταν τον πρωτοείδα στο Blue Beetle (το οποίο, άμα σας αρέσουν οι πιο light-hearted superheroes είναι i) φοβερό & ii) πλέον canceled...).
Προσωπικά φαίνεται να είμαι κάπου ανάμεσα στους δυο σας: από την μία δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ιδιαίτερα "τι θέλει να πει ο ποιητής", από την άλλη i still found it a nice read & θέλω να δω & τη συνέχεια (ειδικά μπας & βοηθήσει με το θέμα του τι παίζει).X'ED OUT: Καλά εντάξει κύριε Burns είστε θεότητα!
Αλλά ναι, ρε, zade, δε θα το χαρακτήριζα καθόλου ως comic που θα σου άρεζε, χεχ.

Ενδεχομένως να στο είχα προτείνει εγώ? Κάτι θυμάμαι...I Kill Giants: Το ξεφύλλισα λιγάκι και φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα παραγγείλει όμως, έμπνευση της στιγμής;
Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!
Προσθέστε με & εμένα στο: ευχάριστο αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο, με τον Allred να είναι το main draw.I zombie: Έχε χάρη που μου αρέσουν τα ζόμπια και σε αγοράζω ακόμα χαζοκόμικ.
Για τον οποίο, ναι, & εγώ σκεφτόμουν την άλλη μέρα ότι το σχέδιο του έχει παραμείνει πολύ ίδιο, αλλά δεν είναι ακριβώς ότι το χρειάζεται, χαχα!
Πολύ guilty!Grimm's Fairytales: Guilty pleasure comic. 'nuff said!

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
#269
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 18:20
Γιατί ρε θεωρείς ότι δεν είναι το κόμικ που θα μου άρεσε ; Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα; Ότι είμαι του άμυαλου ξύλου; Παρόλο που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας δεν είναι σωστό.Θα στα εξηγήσω από κοντά στο comicdom.Προσωπικά φαίνεται να είμαι κάπου ανάμεσα στους δυο σας: από την μία δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ιδιαίτερα "τι θέλει να πει ο ποιητής", από την άλλη i still found it a nice read & θέλω να δω & τη συνέχεια (ειδικά μπας & βοηθήσει με το θέμα του τι παίζει).
Αλλά ναι, ρε, zade, δε θα το χαρακτήριζα καθόλου ως comic που θα σου άρεζε, χεχ.Καλύτερα να πούμε να βάλουν bodyguards γύρω από τον άνθρωπο όταν έρθει!
Eπίσης, τον Ware θα τον δείρω όσους bodyguards και να βάλουν.Δηλαδή ας φάω και μερικές.Και μόνο η χαρά του να δείρεις τον Chris Ware αξίζει το ξύλο.

Έχω την giant edition στο συγκεκριμένο.Απολαυστικότατο.Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!
Εν αντιθέσει με αυτό, που απλά δε διαβάζεται.Πολύ guilty!
Απόψεις... Whatevah. Άμα θες πάντως ρε συ Anelis εξήγα μου κι εμένα τι κατάλαβες στο Χ'Ed Out μήπως όντως έχει νόημα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#270
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 22:17
Γιατί ρε θεωρείς ότι δεν είναι το κόμικ που θα μου άρεσε ; Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα; Ότι είμαι του άμυαλου ξύλου; Παρόλο που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας δεν είναι σωστό.Θα στα εξηγήσω από κοντά στο comicdom.
Ωχ καλέ, μη βαράς. Δεν ήθελα να προσβάλω.

Απλώς, & μπορεί να κάνω μέγα λάθος, δε μου έχεις δώσει & ιδιαίτερα την εντύπωση πως σου αρέσουν πιο trippy, σουρεάλ, &, if i might say, artsy (δεν το χρησιμοποιώ εδώ σαν καλό ή κακό όρο, άλλα ουδέτερο), αντί για πιο gritty stuff.
In any case, σαφώς & θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στο Comicdom.

Eπίσης, τον Ware θα τον δείρω όσους bodyguards και να βάλουν.Δηλαδή ας φάω και μερικές.Και μόνο η χαρά του να δείρεις τον Chris Ware αξίζει το ξύλο.
Χαχα.
Εν αντιθέσει με αυτό, που απλά δε διαβάζεται.
Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά η κοπέλα είπε πως είναι guilty pleasure.
Εμένα μου φτάνει να κοιτάω απλώς τα εξώφυλλα κάθε φορά.

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.