Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#256 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 19:19

δεμονοιδ.κομ

Τα πάντα όλα σε τέλεια πχιότητα.

#257 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 20:01

Ίσως να το έχω αναφέρει ξανά, όμως δεν βαριέσαι. Komiks-Live.com, αν ψάχνεις κάτι, κατά 90% θα το βρεις εκεί μέσα (εκτός από Marvel & Image εκδόσεις που απαγορεύονται).

E5VV38U.jpg

#258 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 17:39

Μεταξύ των 2 παραπάνω & του Longbox αν κάτι δε μπορώ να το βρω εκεί απλά σημαίνει πως δεν έχει γίνει scanned ακόμη.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#259 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 18:25

Αποκτήσαμε υποφόρουμ, για τα κόμικ ή έχω παραισθήσεις;

#260 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 23:02

Αυτο το Heroic Age Avengers εχει αρχισει να με ενοχλει. Πολυ. Δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα μεχρι τωρα σε αυτα τα 6 τευχη. Ακυρωθηκαν ολα αυτα που εγιναν, ενταξει, και...?

:hmmm:<--- Καπως ετσι ημουν αφου τελειωσα το προσφατο τευχος. Και, δεν ξερω, αλλα προσεξε κανεις την τελευταια σελιδα? Τι ξεκαρφωτο πραγμα ηταν αυτο? Απο το τεραστιο επεξεργασμενο καρε σε μια σελιδα που εμοιαζε να εχει βγει απο το παρελθον...

Αληθεια εχει ακουσει κανεις τιποτα για το free reading Monday or whatever, στο σαιτ της Μαρβελ? Ολο ξεχναω να το κοιταξω.

#261 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:05

Έκανα επιτέλους το πολυπόθητο raid στα κομιξάδικα της Αθήνας που συνεχώς ανέβαλα, και είμαι ευτυχισμένη!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
American Vampire= LOVE
X'ED OUT: Καλά εντάξει κύριε Burns είστε θεότητα!
Little Lit: EPIC, EPIC, EPIC
Lint: Cris Ware, αν δεν ήσουν ψυχοπαθής θα ήθελα να γεννήσω τα παιδιά σου.
I Kill Giants: Το ξεφύλλισα λιγάκι και φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα παραγγείλει όμως, έμπνευση της στιγμής;
Finger Prints: Μου άρεσε περισσότερο απ' ότι περίμενα!
I zombie: Έχε χάρη που μου αρέσουν τα ζόμπια και σε αγοράζω ακόμα χαζοκόμικ.
The last unicorn: Ok i guess, αλλά το βιβλίο ήταν καλύτερο.
Dawn (new oneshot): Έχω αδυναμία σε αυτή τη χαρακτήρα και στον δημιουργό της. Μια από τα ίδια με eyecandy art. Θα ζήσω.
Grimm's Fairytales: Guilty pleasure comic. 'nuff said! :D
A very Zombie Christmass: zooooooooooombies <3
Abyss: Το καινούργιο κομιξάκι (αυτοέκδοση πάλι) του Έλληνα Bagel (που είχε κάνει το φανζινοειδές Top Score). Υπέροχο. Μακάρι να έκανε περισσότερα ο Βαγγέλης γιατί πραγματικά έχει δυνατότητες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 11:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:34

Το Αμέρικαν Βαμπιρι είναι όντως πολύ καλό. Δηλαδή το διαβάζω και το απολαμβάνω κιόλας εγώ που αντιπαθώ τα βαμπίρια.

Το X'ED Out παίζει να είναι ότι πιο χαζό διάβασα για φέτος και το Lint το παράτησα.Πόσο θα ήθελα να τον δείρω κάποια στιγμή τον Chris Ware.Θα έρθει φέτος στο comicdom. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει λίγο χρόνο και για μένα μετά τα signings.

Το I,Zombie είναι καλό ,αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.Αν σου αρέσει ο Allred πάντως (που παίζει να μην έχει εξελιχθεί ποτέ το σχέδιο του) θα σου αρέσει κι αυτό.

Το Άι κιλλ τζάιαντς είναι καλό.Δεν ήταν έμπνευση της στιγμής.Θα σου αρέσει.Είμαι σίγουρος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#263 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:37

Το X'ED Out παίζει να είναι ότι πιο χαζό διάβασα για φέτος και το Lint το παράτησα.Πόσο θα ήθελα να τον δείρω κάποια στιγμή τον Chris Ware.Θα έρθει φέτος στο comicdom. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει λίγο χρόνο και για μένα μετά τα signings.

Πρέπει κάποτε να μάθεις να διαβάζεις και πχιοτiκά κόμικςς ρεεε!!
:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 11:49

Δημοσιευμένη  εικόνα

#264 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:43

Aπό πότε ρε συ το «γράφω ότι ακαταλαβίστικη παπαριά θέλω και είμαι γαμάτος γιατί κανένας δεν τολμάει να πει τι πιστεύει για το έργο μου» έγινε ποιοτικό κόμικ; Γιατί ειδικά ο Ware αυτό κάνει.Μονίμως.

Βασικά και τον Clowes θέλω να δείρω εδώ που τα λέμε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 11:49

Χαχαχαχαχαχα
Μα ρε συ δεν είναι ακαταλαβίστικο.

Το Jimmy Corrigan πάντως ήταν πολύ εύκολο σε σχέση με τα άλλα έργα του.
(Και ο Χάνεκε που σου αρέσει, ανάλογες ταινίες κάνει...)

Γούστα είναι αυτά, δεν επιμένω παραπάνω, αλλά οι τύποι δεν τα κάνουν τυχαία αυτά.
Κ εμένα ο Clowes μου την είχε σπάσει αρχικά, αλλά μετά από 3 tpbs του άρχισα να τον καταλαβαίνω και να τον απολαμβάνω.
Wilson FTW!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 12:17

(Και ο Χάνεκε που σου αρέσει, ανάλογες ταινίες κάνει...)

Kαμία σχέση.Ο Χάνεκε πάντα θέλει κάτι να πει.Κάτι σοβαρό.Περισσότερο στο Lynch μοιάζουν αυτοί που μου ανέφερες.Αυτός όντως δεν έχει τίποτα να πει.

Γούστα είναι αυτά, δεν επιμένω παραπάνω, αλλά οι τύποι δεν τα κάνουν τυχαία αυτά.
Κ εμένα ο Clowes μου την είχε σπάσει αρχικά, αλλά μετά από 3 tpbs του άρχισα να τον καταλαβαίνω και να τον απολαμβάνω.
Wilson FTW!

Εμένα γιατί μου φαίνονται τυχαία; Δηλαδή δεν μπορώ να βρω καμία λογική σύνδεση στα κόμικ τους.Και έχω διαβάσει αρκετά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#267 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 12:20

Μα αυτό σου λέω, και αυτοί πάντα κάτι θέλουν να πουν. Και ο Lynch (που δε μου αρέσει) το ίδιο.

Ε προφανώς δεν είναι του στυλ σου ρε συ, ακόμα και αν κάτι είναι καλό δεν σημαίνει ότι πάντα σου ταιριάζει.

Τώρα τι θα κάνουμε, θα σου λέω ότι έχουν κάτι να πουν κ εσύ ότι δεν έχουν τίποτα να πουν;
Θα το κουράσουμε νομίζω. XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#268 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 16:45

American Vampire= LOVE

Το διαβάζω ongoing & το ευχαριστιέμαι ταμάλα!

Το κομμάτι του Snyder ήταν καλύτερο από του King, amusingly, αλλά ο 2ος μας άφησε πλέον. Ελπίζω οι πωλήσεις να φάνε ξαφνικά φούντο λόγο αυτού. Και ο Snyder γράφει πλέον & το Detective Comics (με το Dick σαν Batman), οπότε nice.

Fan του Rafael Albuquerque απ'όταν τον πρωτοείδα στο Blue Beetle (το οποίο, άμα σας αρέσουν οι πιο light-hearted superheroes είναι i) φοβερό & ii) πλέον canceled...).

X'ED OUT: Καλά εντάξει κύριε Burns είστε θεότητα!

Προσωπικά φαίνεται να είμαι κάπου ανάμεσα στους δυο σας: από την μία δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ιδιαίτερα "τι θέλει να πει ο ποιητής", από την άλλη i still found it a nice read & θέλω να δω & τη συνέχεια (ειδικά μπας & βοηθήσει με το θέμα του τι παίζει).

Αλλά ναι, ρε, zade, δε θα το χαρακτήριζα καθόλου ως comic που θα σου άρεζε, χεχ. :) Καλύτερα να πούμε να βάλουν bodyguards γύρω από τον άνθρωπο όταν έρθει!

I Kill Giants: Το ξεφύλλισα λιγάκι και φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα παραγγείλει όμως, έμπνευση της στιγμής;

Ενδεχομένως να στο είχα προτείνει εγώ? Κάτι θυμάμαι...

Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!

I zombie: Έχε χάρη που μου αρέσουν τα ζόμπια και σε αγοράζω ακόμα χαζοκόμικ.

Προσθέστε με & εμένα στο: ευχάριστο αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο, με τον Allred να είναι το main draw.

Για τον οποίο, ναι, & εγώ σκεφτόμουν την άλλη μέρα ότι το σχέδιο του έχει παραμείνει πολύ ίδιο, αλλά δεν είναι ακριβώς ότι το χρειάζεται, χαχα!

Grimm's Fairytales: Guilty pleasure comic. 'nuff said! :D

Πολύ guilty! ;)
----

#269 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 18:20

Προσωπικά φαίνεται να είμαι κάπου ανάμεσα στους δυο σας: από την μία δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ιδιαίτερα "τι θέλει να πει ο ποιητής", από την άλλη i still found it a nice read & θέλω να δω & τη συνέχεια (ειδικά μπας & βοηθήσει με το θέμα του τι παίζει).

Αλλά ναι, ρε, zade, δε θα το χαρακτήριζα καθόλου ως comic που θα σου άρεζε, χεχ. :) Καλύτερα να πούμε να βάλουν bodyguards γύρω από τον άνθρωπο όταν έρθει!

Γιατί ρε θεωρείς ότι δεν είναι το κόμικ που θα μου άρεσε ; Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα; Ότι είμαι του άμυαλου ξύλου; Παρόλο που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας δεν είναι σωστό.Θα στα εξηγήσω από κοντά στο comicdom.

Eπίσης, τον Ware θα τον δείρω όσους bodyguards και να βάλουν.Δηλαδή ας φάω και μερικές.Και μόνο η χαρά του να δείρεις τον Chris Ware αξίζει το ξύλο.:hahaha:

Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!

Έχω την giant edition στο συγκεκριμένο.Απολαυστικότατο.

Πολύ guilty! ;)

Εν αντιθέσει με αυτό, που απλά δε διαβάζεται.

Απόψεις... Whatevah. Άμα θες πάντως ρε συ Anelis εξήγα μου κι εμένα τι κατάλαβες στο Χ'Ed Out μήπως όντως έχει νόημα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 22:17

Γιατί ρε θεωρείς ότι δεν είναι το κόμικ που θα μου άρεσε ; Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα; Ότι είμαι του άμυαλου ξύλου; Παρόλο που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας δεν είναι σωστό.Θα στα εξηγήσω από κοντά στο comicdom.

Ωχ καλέ, μη βαράς. Δεν ήθελα να προσβάλω. :oo:

Απλώς, & μπορεί να κάνω μέγα λάθος, δε μου έχεις δώσει & ιδιαίτερα την εντύπωση πως σου αρέσουν πιο trippy, σουρεάλ, &, if i might say, artsy (δεν το χρησιμοποιώ εδώ σαν καλό ή κακό όρο, άλλα ουδέτερο), αντί για πιο gritty stuff.

In any case, σαφώς & θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στο Comicdom. :)

Eπίσης, τον Ware θα τον δείρω όσους bodyguards και να βάλουν.Δηλαδή ας φάω και μερικές.Και μόνο η χαρά του να δείρεις τον Chris Ware αξίζει το ξύλο.

Χαχα.

Εν αντιθέσει με αυτό, που απλά δε διαβάζεται.

Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά η κοπέλα είπε πως είναι guilty pleasure.

Εμένα μου φτάνει να κοιτάω απλώς τα εξώφυλλα κάθε φορά. ;)
----