Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#211 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 14:54

Μιας και αναφερθήκατε στα LGBT κόμιξ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια το παρακάτω

Posted Image

το έχεις διαβάσει κανείς;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#212 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 14:54

Ας συμφωνήσω για το γενικότερο πλαίσιο· εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι ο συγγραφέας απέφυγε να στερεοτυπήσει τους χαρακτήρες του, απλά είναι τους όλοι overconviently μπλεγμένοι μεταξύ τους. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο για slice of life.

Δεν κάνει να μπουν προτάσεις εδώ;

#213 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 15:07

Red pyramid από το keyboard μου το πήρες! Πραγματικά αυτό το κόμικ είναι θησαυρός!
Το είχα κατεβάσει πριν από κανα χρόνο και τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που το αγόρασα κιόλας. Πολύ καλό ψυχογράφημα, αν και ώρες ώρες πολύ στενάχωρο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#214 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 15:40

Δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα από αυτή τη κατηγόρια ( δυστυχώς ) , θεωρώ όμως πάρα πολύ καλό το Honey & Honey
Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 19:19

Μιας και αναφερθήκατε στα LGBT κόμιξ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια το παρακάτω

Posted Image

το έχεις διαβάσει κανείς;

Το διάβασα εγώ τις προάλλες. Αξίζει σίγουρα. Είναι ωραία ιστορία κι έχει πολύ καλό σχέδιο, αν και κάποιες φορές ένιωσα ότι ξέφευγε λίγο προς το μελόδραμα.

15fkk04.jpg

#216 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 19:55

Και κάτι άλλο που έγραψα στο greek-comics

To Scandinavia & the World είναι ένα webcomic που ξεκίνησε στο Deviantart και ακολουθεί την συνταγή του γνωστού άνιμε Axis Power Hatalia, δηλαδή ανθρωπομορφισμός και χιουμοριστική παρουσίαση των σχέσεων των χωρών. Αν το Axis Power Hetalia εστιάζει στις δυνάμεις του Άξονα, το Scandinavia & the World όπως φαντάζεστε, εστιάζει στις παγωμένες χώρες της Σκανδιναβίας.

Για την ώρα μάλλον ξέχασαν να πληρώσουν το hosting, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο dA http://humon.deviantart.com/gallery/#Scandinavia-and-the-World

#217 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 20:06

^ Αυτό είναι πραγματικά ΠΟΛΥ αστείο, το είχα μάθει όταν πριν από λίγο καιρό κάποιος το είχε βάλει στην τρούπα και είχα ενθουσιαστεί.
Και τα πιο ρεαλιστικά αυτού του τυπά είναι απίθανα!
Νομίζω ότι κάνει επίσης ένα κόμικ με μια γυναίκα/χταπόδι or something που είναι και αυτό καλό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 20:15

^ Αυτό είναι πραγματικά ΠΟΛΥ αστείο, το είχα μάθει όταν πριν από λίγο καιρό κάποιος το είχε βάλει στην τρούπα και είχα ενθουσιαστεί.
Και τα πιο ρεαλιστικά αυτού του τυπά είναι απίθανα!
Νομίζω ότι κάνει επίσης ένα κόμικ με μια γυναίκα/χταπόδι or something που είναι και αυτό καλό.

It was me, AFAIK :unsure:

Δεν μου πολυάρεσαν τα άλλα του, μόνο το Scandinavia ακολουθώ.

#219 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 20:18

Τώρα που το λες νομίζω ότι όντως εσύ ήσουνα...
Εμένα μου άρεσαν γιατί είχαν και καλό σχέδιο και τα χάζευα, και ήταν εξίσου αστεία. Όπως και να έχει, το παιδί είναι κορυφή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 20:30

Τώρα που το λες νομίζω ότι όντως εσύ ήσουνα...
Εμένα μου άρεσαν γιατί είχαν και καλό σχέδιο και τα χάζευα, και ήταν εξίσου αστεία. Όπως και να έχει, το παιδί είναι κορυφή.

Είχα βάλει αυτό με το Tea Party, αν αυτό θυμάσαι.

Το κόμικ με κάνει να ξαναθέλω να μάθω Νορβηγικά... ή Σουηδικά... ένα από τα δύο ήθελα να μάθω παλιά.

#221 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 14:17

Aν κάποια ευγενική ψυχή μπορεί ας μου στείλει κανά link για το Fun Home: A Family Tragicomic γιατί εγω έχω φάει τα nets και δεν το βρίσκω. Τ^Τ

#222 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 16:34

Aν κάποια ευγενική ψυχή μπορεί ας μου στείλει κανά link για το Fun Home: A Family Tragicomic γιατί εγω έχω φάει τα nets και δεν το βρίσκω. Τ^Τ

You don't need a link...if you know what i mean..:himitsu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 21:09

Εχω φτασει στο 4ο τευχος του (H.A.) Avengers -αυριο θα πιασω και το 5ο- και δεν εχω ακομη αποφασισει αν το βρισκω ενδιαφερον ή με αφηνει παγερα αδιαφορο. Το σχεδιο ειναι ετσι και ετσι, οι διαλογοι, ειδικα στην περιπτωση των Iron Man & Thor, να τραβας τα μαλλια σου και η πλοκη αρχιζει και γινετα σαλατα και εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να διαβασω τουλαχιστον 2-3 τευχη και απο τις αλλες παραλληλες σειρες Avengers για να καταλαβω πληρως τι γινεται.

Νομιζω εχω ξεπερασει το υπερηρωικο κομικ :sadist: Ή μαλλον, το συμπαν της Μαρβελ XD

#224 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 21:13

Welcome to teamwork Bendis

#225 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 09:32

Εχω φτασει στο 4ο τευχος του (H.A.) Avengers -αυριο θα πιασω και το 5ο- και δεν εχω ακομη αποφασισει αν το βρισκω ενδιαφερον ή με αφηνει παγερα αδιαφορο. Το σχεδιο ειναι ετσι και ετσι, οι διαλογοι, ειδικα στην περιπτωση των Iron Man & Thor, να τραβας τα μαλλια σου και η πλοκη αρχιζει και γινετα σαλατα και εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να διαβασω τουλαχιστον 2-3 τευχη και απο τις αλλες παραλληλες σειρες Avengers για να καταλαβω πληρως τι γινεται.

Νομιζω εχω ξεπερασει το υπερηρωικο κομικ :sadist: Ή μαλλον, το συμπαν της Μαρβελ XD

To (Untitled) Avengers είναι με διαφορά το πιο απογοητευτικό από τους Avengers titles του relaunch. Κάτι άρχισε να γίνεται με το τελευταίο τεύχος, αλλά...

Υ.Γ.#1 Δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα από τους άλλους Avengers titles για το τι γίνεται σε αυτόν. Δεν υπάρχει καθόλου cross-over μεταξύ τους μέχρι στιγμής. Ναι, αυτό σημαίνει πως το Avengers είναι απλά κακογραμμένο & ακαταλαβίστικο σε σημεία (ειδικά σε σύγκριση με άλλα MU comics με time-travel πρόσφατα, όπως Guardians of the Galaxy).

Υ.Γ.#2 Και το κλασσικό μου σχόλιο ότι επειδή ένας συγκεκριμένος τίτλος είναι χάλια δε σημαίνει ότι & όλοι είναι - ή ότι αν καν οι περισσότεροι τίτλοι είναι χάλια αυτό σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν & κάποιοι που δεν είναι.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.