Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#136 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 11:45

Me wants to read this:

Ειναι τοσο δυσκολο να βγαλω μια ακρη στα DC/Marvel συμπαντα που γινεται ενοχλητικο. Ελπιζω να καταφερω να τελειωσω το Trinity.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση σου έχω σχετικά εύκολη απάντηση: τον επόμενο μήνα, τον Μάιο, αρχίζει το λεγόμενο 'Heroic Age' στο Marvel Universe, το οποίο αποτελεί κάπως overall soft reboot / νέα κατεύθυνση & καλό jumping point για ενδιαφερόμενους.

Θες να διαβάσεις Iron Man? Τσίμπα τον επόμενο μήνα: Avengers #1 & The Invincible Iron Man #25
(και άμα θέλεις κάτι που είναι πιο light σε continuity, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι είναι εντός & ο Stark δε χρησιμοποιεί την καινούργια καινούργια του πανοπλία, το Iron Man: Legacy #1 που βγήκε αυτόν το μήνα).
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#137 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 22:26

Ενδιαφερον δεν μπορω να πω αλλα απο'οτι βλεπω λαμβανει χωρα μετα τα οσα συνεβησαν στα Ultimatum, Civil War etc.

Οποτε μαλλον θα πιασω το καινουριο Avengers μαζι με τα Ultimate & Civil war. Ελπιζω να τα τελειωσω μονο γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι την Marvel. Ευχαριστω παντως.

Αληθεια ξερει κανεις τι παιζει με Γκρου?

#138 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 22:49

Ενδιαφερον δεν μπορω να πω αλλα απο'οτι βλεπω λαμβανει χωρα μετα τα οσα συνεβησαν στα Ultimatum, Civil War etc.

Οποτε μαλλον θα πιασω το καινουριο Avengers μαζι με τα Ultimate & Civil war. Ελπιζω να τα τελειωσω μονο γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι την Marvel. Ευχαριστω παντως.

Πλέον έχουν περάσει 3+ χρόνια από τότε που τελείωσε το Civil War. Πέρα του ότι έχουν γίνει διάφορα από τότε οπότε πιο σχετικό θα ήταν να διαβάσεις π.χ. τους τίτλους υπό την Dark Reign περίοδο παρά τόσο πίσω άμα ενδιαφέρεσαι να κάνεις jump in στο Heroic Age, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος με το soft reboot / νέα κατεύθυνση που αρχίζει: να μη χρειάζεται πρακτικά να ξέρεις & πολλά από το τι έχει λάβει χώρα πριν.

Επίσης, το Ultimatum καμία σχέση: ήταν event στο Ultimate Marvel Universe / γραμμή τίτλων, που δε συσχετίζονται με το κανονικό Marvel Universe & continuity. Καλή φάση, ειδικά άμα σε ενδιαφέρουν & θέλεις να τα διαβάσεις, απλώς είναι διαφορετικό πράγμα.

Υ.Γ.. Τι παίζει με Groo the Wanderer? Να λοιπόν είναι αυτός ο τύπος, ο Groo, που όπου εμφανίζεται γίνεται πανικός & όλα καταστρέφονται! ;)
----

#139 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 23:33

Αν και δεν έχω διαβάσει πολλά κόμιξ έχω γίνει φαν των σούπερ ηρώων παρακολουθώντας τις αντίστοιχες σειρές. Για να μην βγαίνω όμως εκτός θέματος θέλω να σας δείξω μια σελίδα για να γελάσετε πάρα πολύ. Πρόκειται για τα πιο αστεία reviews από bad comics, η εκπομπή Atop the Fourth Wall. Πολύ γέλιο. Προς το παρόν έχω ψήσει τον Yo! Master και το βλέπει και επιτέλους έχω κάποιον να του πετάω τις καταπληκτικές ατάκες : I am a MAN! , Guns, I don't need Guns και φυσικά το αξέχαστο "Punk" is nothing but Death and Crime And the Rage Of A Beast:hihi2:

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 23:53

Αν και δεν έχω διαβάσει πολλά κόμιξ έχω γίνει φαν των σούπερ ηρώων παρακολουθώντας τις αντίστοιχες σειρές. Για να μην βγαίνω όμως εκτός θέματος θέλω να σας δείξω μια σελίδα για να γελάσετε πάρα πολύ. Πρόκειται για τα πιο αστεία reviews από bad comics, η εκπομπή Atop the Fourth Wall. Πολύ γέλιο. Προς το παρόν έχω ψήσει τον Yo! Master και το βλέπει και επιτέλους έχω κάποιον να του πετάω τις καταπληκτικές ατάκες : I am a MAN! , Guns, I don't need Guns και φυσικά το αξέχαστο "Punk" is nothing but Death and Crime And the Rage Of A Beast:hihi2:

To crusade του Batman ενάντια στην rock'n'roll αναφέρθηκε & στο τελευταίο επεισόδιο! :joyful:

Υ.Γ.
Posted Image
----

#141 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 04:33

Αληθεια ξερει κανεις τι παιζει με Γκρου?

Τι ακριβώς εννοείς;
Έχουν βγει πολλά τομάκια, πάνω από 10, καθένα εκ των οποίων είναι αυτοτελές. Mπορείς να τα διαβάσεις και με όποια σειρά θες. moar info
Και αν τα αρχίσεις να διαβάζεις και τα introductions αρκετά από αυτά είναι τραγικά αστεία

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 08:15

Πλέον έχουν περάσει 3+ χρόνια από τότε που τελείωσε το Civil War. Πέρα του ότι έχουν γίνει διάφορα από τότε οπότε πιο σχετικό θα ήταν να διαβάσεις π.χ. τους τίτλους υπό την Dark Reign περίοδο παρά τόσο πίσω άμα ενδιαφέρεσαι να κάνεις jump in στο Heroic Age, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος με το soft reboot / νέα κατεύθυνση που αρχίζει: να μη χρειάζεται πρακτικά να ξέρεις & πολλά από το τι έχει λάβει χώρα πριν.

Επίσης, το Ultimatum καμία σχέση: ήταν event στο Ultimate Marvel Universe / γραμμή τίτλων, που δε συσχετίζονται με το κανονικό Marvel Universe & continuity. Καλή φάση, ειδικά άμα σε ενδιαφέρουν & θέλεις να τα διαβάσεις, απλώς είναι διαφορετικό πράγμα.

:blurah5: Σαλατα δηλαδη. Μου χαλασες ολο το προγραμμα, δεν εχω ιδεα τι ειναι το Dark Reign XDD Anyway, thanks.

Υ.Γ.. Τι παίζει με Groo the Wanderer? Να λοιπόν είναι αυτός ο τύπος, ο Groo, που όπου εμφανίζεται γίνεται πανικός & όλα καταστρέφονται! ;)

Τι ακριβώς εννοείς;
Έχουν βγει πολλά τομάκια, πάνω από 10, καθένα εκ των οποίων είναι αυτοτελές. Mπορείς να τα διαβάσεις και με όποια σειρά θες. moar info
Και αν τα αρχίσεις να διαβάζεις και τα introductions αρκετά από αυτά είναι τραγικά αστεία

lol ναι ξερω, απλα το Κομικς ειχε αναφερει κατι για καινουρια τευχη και αναρωτιομουν αν καποιος ξερει τιποτα περισσοτερο.

#143 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 14:29

:blurah5: Σαλατα δηλαδη. Μου χαλασες ολο το προγραμμα, δεν εχω ιδεα τι ειναι το Dark Reign XDD Anyway, thanks.

Ότι απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις. Γι'αυτό είμαστε εδώ εμείς! :)

Θέλεις, π.χ., ένα overview από τα μεγάλα events της Marvel τα τελευταία χρόνια? (& επιμένω ότι 'Heroic Age' είναι καλό σημείο ν'αρχίσει κανείς).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 28 Απρίλιος 2010 - 14:53

----

#144 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 14:40

Θέλεις, π.χ., ένα overview από τα μεγάλα events της Marvel τα τελευταία χρόνια? (& επιμένω ότι 'Heroic Age' είναι καλό σημείο ν'αρχίσει κανείς).

Θα συμφωνήσω μαζί σου.παρόλο που δεν έχω διαβάσει προς το παρόν κανένα κόμικ που να εντασσεται στην συγκεκριμένη αλλάγή ρότας ,τα πρώτα σχόλια που ακούω είναι θετικότατα.Μακάρι ,γιατί το continuity έχει γίνει τόσο πολύπλοκο που αρκετοί έχουν παρατήσει αγαπημένους τίτλους λόγω των συνεχών αλλαγών !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#145 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 23:12

Να πω και εγω την αμαρτια μου διαβασα αρκετα απο τη σειρα What If και μπορω να μπω οτι μου αρεσαν...δηλαδη οντως ειχα σκεφτει και εγω πως μπορει να ηταν καποια πραγματα αν αλλαζε κατι!

Το κορυφαιο ΟΛΩΝ ηταν PUNISHER KILLS THE ENTIRE MARVEL UNIVERSE!!!
Posted Image

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ Π()υ$ti μουυυυυυυυυυυυυ!!!

Ξερω οτι θα κραξετε αρκετοι που μου αρεσε, αλλα meh...

Παρε να χεις κοσμε...γιατι γουσταρω με 1000 τον Punisher!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#146 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2010 - 23:23

Tι να σε κράξουμε ρε! Η συγκεκριμένη ιστορία θεωρείται από τις πολύ καλές του Punisher!

Αν γουστάρεις ,διάβασε όλα τα τεύχη που έγραψε ο Εννις στο Punisher MAX.Εκεί περιλαμβάνεται η από πολλούς καλύτερη ιστορία Punιsher που γράφτηκε ποτε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 10:18

Αν γουστάρεις ,διάβασε όλα τα τεύχη που έγραψε ο Εννις στο Punisher MAX.Εκεί περιλαμβάνεται η από πολλούς καλύτερη ιστορία Punιsher που γράφτηκε ποτε.

"Welcome Back Frank"? "The Slavers"? "Barracuda"?

Υ.Γ. Και ο τωρινός συγγραφέας, ο Jason Aaron, είναι άξιος συνεχιστής.
----

#148 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 20:32

"Welcome Back Frank"? "The Slavers"? "Barracuda"?

Υ.Γ. Και ο τωρινός συγγραφέας, ο Jason Aaron, είναι άξιος συνεχιστής.

To Up is Down and black is white.Αυτή την ιστορία λέω.Ντάξει ο Aaron καλός είναι ,αλλά ακόμα δεν πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 20:41

προσωπική μου προτίμηση είναι ο Hellboy... σκοτεινό,επιβλητικό κόμικ, με πολλές λογοτεχνικές αναφορές και χαρακήρες με απίστευτο βάθος. Μη κινηματογραφίσιμο κατα την άποψη μου( εξ ού και οι ταινίες ήταν τελείως διαφορετικές απο το κόμικ)
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5:

#150 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 21:13

To Up is Down and black is white.Αυτή την ιστορία λέω.Ντάξει ο Aaron καλός είναι ,αλλά ακόμα δεν πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

Μπορεί νωρίς για το Punisher αλλά προσωπικά δεν έχω διαβάσει τίποτα από το Jason Aaron που να μη μου έχει αρέσει. Και ο τύπος apparently μπορεί να γράψει τα πάντα: από Wolverine & Ghost Rider μέχρι ένα από τα σταθερά καλύτερα comics που βγαίνει τα τελευταία χρόνια, το Scalped.
----