Jump to content

Community Status Updates

Photo

Theodore :D → Trivia Spitting Monster

Good evening Trivia Spitting Monster. Θα ήθελα να σε πληροφορίσω πως στο signature γράφεις MyAimeList αντί για MyAnimeList. Φυσικά μπορεί να είναι εσκεμμένα, αλλά δεν είναι λογικό οπότε... ναι... FYI.
Feb 02 2012 01:05
Photo

Night Wizard Seal → Trivia Spitting Monster

Θεσσαλονικιώτισσα εε; Εγώ γεννήθηκα σε ένα νοσοκομείο στη Θεσσαλνονίκη και μεγάλωσα στη Βέροια. Τώρα δυστυχώς Αθήνα. :P Χαιρετώ! :)
Feb 02 2012 01:03
Photo

Botsun → Mad_Hatter

:uhh: Μετά από τόσους μήνες,θα'πρεπε να μην θεωρείται σπόιλερ... Τεσπα,τώρα που'ναι ο Kenny Admin και δεν γράφει κόσμο,που του στέλνει vms,ψήσ'τον να κάνει sub-forum για το HxH.Νταξ' παίζει να'ναι ανενεργό κάθε φορά που πάει σε hiatus,o προκωμένος μας,αλλά εδώ έχει το NGE.Γιατί να μην έχει και το HxH ; Αλλά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων απο εδώ κι εμπρός,θα βάζω spoiler tags.
Feb 02 2012 01:00
Photo

Kai → GhostPrince

Ε, εντάξει, αν σου φαίνεται ωραίο μέχρι το δυο, λογικά θα το δεις άνετα μέχρι το τέλος. Clannad < Ναι, μου λείπει μη σου πω (στο κωμικά κομμάτια) Lovely Complex < Το είχα παρατήσει γιατί με είναι κουράσει πολύ οι γρκιμάτσες. Διορθώνεται καθόλου στη συνέχεια; code E < Νο, θα το τσεκάρω Hanasaku < Ναι, οκ, XD το σκέφτομαι για τη δεύτερη season Hourou Musuko < Δεν έχω πάρει την απόφαση να το δω ακόμα, πρέπει κάποια στιγμή γιατί μ' έχει πρήξει και η αδερφή μου Kimi to Boku < Αγαπημένο αλλά το manga δεν το φτάνει Όχι ρε συ, έλεγα ότι θα το έπιανα όσο ήταν ακόμα ongoing αλλά το έχω παρακάνει και δεν μπορώ τα προλάβω πλέον τα ongoing που έχω αρχίσει και σαν να μην έφταναν αυτά, άρχισα και completed μαζί και έγινε ένα μπάχαλο. Τι λέει όμως; Πώς τα πάει μέχρι τώρα; (Δεν μπαίνω στο thread μη πάρω κανένα spoiler)
Feb 02 2012 01:00
Photo

Mad_Hatter → Botsun

Πιο λες, [URL="http://www.anime.gr/forums/557790-post261.html"]αυτό[/URL]? Well, δυστυχώς δεν έχουμε δικό μας subforum ακόμα, και βρισκόμαστε σε κανονικό thread στο manga series, άρα πρέπει να βάζουμε spoiler στα πάντα. Εσύ ανέφερες [SPOILER] [QUOTE] Πολύ καλό,αλλά μου άφησε πολλά ερωτήματα,όπως γιατί ήταν έτσι το χέρι του Gon,[B]ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος[/B] και τί υποδήλωνε το βλέμμα του Pariston προς τον Ging ; [/QUOTE] Αυτό δηλώνει από μόνο του ότι ο netero κάτι έπαθε, που όπως και να το κάνεις κάποιος πχ που τέλιωσε το Ryodan arc και ήρθε να μας πει τις εντυπώσεις του θα ξενερώσει :P [/SPOILER] Γενικά όπως σου είπα είμαστε σαν όλλα τα άλλα manga threads που δεν είναι σε subforum, πετάμε spoilers για τα πάντα plot related. Ξέρω είναι ενοχλητικό σε thread με τόσο active συζήτηση να πρέπει να πατάς του κουμπάκι κάθε post, και μπερδεύεται και ο κόσμος (με εμένα πρώτο και καλύτερο) επειδή έχει συνηθίσει στα shonen να μιλά ελεύθερα αλλά τι να κάνουμε plz bear with it for the time being. Και στο fairy tail έτσι ήταν τα πράγματα πριν βάλουμε subforum. ^^
Feb 02 2012 00:54
Photo

GhostPrince → Kai

αχαχα. Ισχυειιι ! :P γιατι οχι XD αν κιεχω καιρο να δω κατι καλο απ'αυτη τη μερια :P το χω ριξει στα dark τελευτεα, axaxa, ξεκινησα και το tokyo majin που μου πες...ωραιο φαινεται μεχρι στιγμης(αν κιακομα 2ρο επ. ειμαι) :D αν και 8α τα χεις δει δε παιζει...(clannad, lovely complex, code E(αν κι αυτο πα σ'αλλη φαση περισσοτερο) :P , hanasaku Iroha, hourou musuko, kimi to boku) btw "ano natsu to matte iru" βλεπεις? απτα καινουρια :P [SPOILER](εχω την αισ8ηση οτι ειδα σκηνη απο High school of the dead στο new :oo::hahaha:)[/SPOILER]
Feb 02 2012 00:51
Photo

Kai → GhostPrince

Επίσης επειδή λατρεύω school/sol, όποτε κι αν πετύχεις κανένα πολύ καλό, σφύρα το. :kakaka:
Feb 02 2012 00:41
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

μυσικη ε? nicee! τι παιζεις? :P εγω καπου στο 40κτ το χω αφισει...κιο λογος ηταν το Natsume axaaxa..αλλα και η εξεταστικη τωρα...ισος να το ξαναπιασω οταν τλειωσουμε :) εχεις λιγο ακομα...αν κιη πληροφορικες ειναι λιγο ζωρικες...και προγραματισμος :D εγω ανιματιον σπουδαζω (σε ιδιοτικη δυστυχως/ευτιχως δε ξερω) :P και νταξει τωρα ειμαστε σε μια φαση τρεξιματος...για εργασιες και εξεταστικη , 2 σε 1 XD για να λες 2ρο ετος πρεπει να μαστε ιδια ηλικια...μιας κειγω εφαγα ενα χρονο στη κοζανη που χα περασει :P Γιαννη με λενε Btw (δε συστη8ηκαμε) :P
Feb 02 2012 00:41
Photo

Botsun → Mad_Hatter

Γιατί βάζεις spoiler tags,ακόμη κι αν δεν αναφέρονται σπόιλερς στα ποστ για το τελευταίο κεφάλαιο του HxH. Κοιτούσα,το ποστ μου,που του'χες βάλει spoiler tag και δεν μπορούσα να καταλάβω που αποκάλυπτα τις εξελίξεις του κεφαλαίου.
Feb 02 2012 00:37
Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Τώρα που το λες, ναι. Έπρεπε να είναι το εισαγωγικό της.
Feb 02 2012 00:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Μη μιλήσεις πολύ καλέ θα πάθεις τίποτα!
Feb 02 2012 00:34
Photo

GhostPrince → Kai

[QUOTE=Kai;560206] > Ηλικία > Αγαπημένο χρώμα > Ζώδιο > Καταγωγή > Ομάδα Αίματος > Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία > Ποια δε σου αρέσει καθόλου > Ποια είναι το αγαπημένο σου ζώο[/QUOTE] oh my...μολις μου 8υμισες τα τρελα των school/slice of life anime/manga... Girl A: nice to meet you...my name is **** blood type ταδε κιοτι αλη ακιροτητα :hahaha:
Feb 02 2012 00:34
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

καλα,θα την τσεκάρω και αυτήν και θα δούμε. =ρ τώρα τα άλλα που είπες δεν πολυξέρω.Γενικά τώρα τελευταία τα είχα ψιλοπαρατήσει τα άνιμε λόγω μουσικής και τα ξαναέπιασα πρόσφατα και έψαχνα τπτ να δω. Το monster το είχα αρχίσει το καλοκαίρι,αλλά πάλι λόγω εξεταστικής το άφησα στα 10-20 επεισόδια και δεν το ξαναάρχισα για κάποιο λόγο. Εγώ ξεκινάω στις 8 ._. Σπουδάζω πληροφορική στο παπεί (2ο έτος) εσύ?
Feb 02 2012 00:31
Photo

Dio Brando → Kaidou

Akolou8w suntagi Οda..Etsi zwgrafizei.8elei na exei polu skouro xrwma to sxedio.
Feb 02 2012 00:29
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

arketa kala..
Feb 02 2012 00:22