Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisNight Wizard Seal

Φωκάκιε μην τρομάξεις, σε έκανα αντ στο μουσουνου.
Feb 02 2012 10:48
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

παίζω κιθάρα,μπάσο,κόντρα μπάσο και ντραμς.Είμαι και σε ένα συγκρότημα και έχουμε συναυλίες κάθε δεύτερη βδομάδα περίπου,οπότε έχουμε πολλές πρόβες δουλειά και τέτοια το Natsume καλό είναι?Πάντως χθες το βράδυ είδα τα 4 another και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλό.Ειδικά το 4ο επεισόδιο μου άρεσε πολύ.Μου δημιούργησε ένα ωραίο feeling.Ήταν και όλα τα φώτα σβηστα και με ψιλοτρόμαξε και λίγο =ρ Προγραμματισμός μαρέσει και την παλεύω αρκετά,αλλά υπάρχουν κάτι άλλα μαθήματα που είναι απάλευτα ._. Animation ε? Γαμάτο. Έχεις ανεβάσει καμια δουλειά σου στο νετ? Και εγώ έχω μια εργασία ψιλοπερίεργη και να δούμε πότε θα την κάνω.Ποιάνει 4/10 -.- Λογικά θα είμαστε στην ίδια ηλικία. 19 είμαι,20 τον μάρτη =D Νίκος εδώ.Χάρηκα.
Feb 02 2012 09:45
Photo

BoredForLife → Tea-chan

Α μπραβο! Θενκ γιου
Feb 02 2012 06:25
Photo

matassos → mono

ΘΕΛΩ [QUOTE=mono;560221] [SPOILER][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/4051/evaayanami026.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
Feb 02 2012 03:33
Photo

Theodore :D → Trivia Spitting Monster

Always glad to be of service.
Feb 02 2012 03:08
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

αααααααχαχαχαχα απο γάτα είναι το jiji xD ._. Τι να γίνει ... έχει πέσει διάβασμα, ίωση και κωλοβάρεμα μαζι ο_ο κατα τ-άλλα όλα μια χαρά! Εσύ πώς είσαι; :O
Feb 02 2012 02:55
Photo

klasobaniera

οχι φωτη
Feb 02 2012 01:55
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Χμμ, τι να πω! Τώρα που κοίταξα απ'όξω είδα κάτι στενάχωρες χιονονιφάδες ΝΕΡΟΥΛΕΣ να πέφτουν εξασθενημένες στο έδαφος!
Feb 02 2012 01:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Φίλε Άγγελε, Εύοσμος εδώ και το χιόνι έχει αρχίσει να πιάνει στα κάγκελα.
Feb 02 2012 01:50
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

kuso-jiji...τι εγινε? αλαξες name και σε χασαμε... :hahaha: guess its wrong tho, καντο kuso-Baba XD axaxa τι λεει, τι νεα? :drink:
Feb 02 2012 01:36
Photo

Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal

Μάλιστα! Άσε, έχω φίλους συμμαθητές που πέρασαν ΣΣΑΣ Αθήνα και μου λένε... τα καλύτερα. Δυστυχώς...
Feb 02 2012 01:33
Photo

Trivia Spitting Monster → Theodore :D

Πφφ... Τι χαζή που είμαι! Ευχαριστώ που το πρόσεξες για να το διορθώσω!
Feb 02 2012 01:32
Photo

Kai → Napster

Dear Napster, Μάθαμε τα νέα και φανταζόμαστε ότι πλέον ανάβεις λαμπάδες και για να κοπούν/τελειώσουν σειρές, δεν εξηγείται διαφορετικό ότι το Bleach οδεύει προς το τέλος του. Σε παρακαλούμε να βάλεις το χεράκι σου να γίνει το ίδιο και με το Naruto. Sincerely, your fans.
Feb 02 2012 01:14
Photo

GhostPrince → Kai

8α διξει XD clannad απτα αγαπημενα μου ειναι του ειδους..να πω την αλη8εια :D lovely complex ειναι πιο πολυ comedy ολη η σειρα...πιστευω γινεται καπως καλυτερο στη πορεια αλλα ιδιο στυλ :D εμενα μ'αρεσε αρκετα παντος. hourou musuko επισης μ'αρεσε αρκετα αν κ λιγο αργο ανιμε XD αυτα ειναι...να χεις αδερφη και να νε καμενη κιαυτη με τα ανιμε...αχαχα :P Kimi to boku εγω περιμενω τη 2ρη σεασον, μ'αρεσε αρκετα η πρωτη, για μανγκα δε με κοβω να αρχισω...και ασε κιεγω μια απτα ιδια ειμαι, δε εχω ιδεα ποσα on-going βλεπω αυτο το καιρο :deadga6: βαλε και 2-3 completed :P (αν και με βλεπω να τα κοβω λιγο γτ ξεκινησε κιη εξεταστικη αυτη τη week :frozen:) To natsu, ωραιο ειναι, μ'αρεσε παρα πολυ η αρχη, τωρα δε ξερω...να πω την αλη8εια εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον λιγο >.< 8α δουμε στη πορεια πως 8α παει :P νταξει δεν εχει να κανει με το στορυ το spoil :P μια ακιροτητα που πιασε το ματι μου στο καινουριο) χαχα :nosey:
Feb 02 2012 01:11
Photo

Mad_Hatter → Botsun

thanks, θα το παλέψω ^^
Feb 02 2012 01:11