Community Status Updates
Night Wizard Seal → Maya-chan
Κρήτη πέρασες τελικά; Σε ποια σχολή;
Δεν είμαι από το Μαρούσι, απλά κατοικώ. :P
Feb 01 2012 23:34
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Everything went better than expected. Ειλικρινά. Τα πάω μια χαρά μέχρι τώρα εκτός ενός μαθήματος που εν τέλη δεν το πέρασα :( αλλά όλα τα άλλα παλεύονται αρκετά!
Εσύ τι γίνεται? Πώς πας με τη δική σου? Είναι και η πρώτη ε?
Feb 01 2012 23:30
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ep, marie τι γινεται?/ πως παει η εξεταστικη, ολα καλα??
Feb 01 2012 23:27
Maya-chan → Night Wizard Seal
Μια χαρά είναι κι έτσι. XD Πόλι και τα λοιπά είναι κλασικά φαίνεται. Κι έναν παλιό συμμαθητή με παρόμοιο όνομα έτσι τον φώναζαν. :P
Κι εσύ από κει? Εγώ μένω Κρήτη τώρα αλλά κάποα φορά που θα πάω σπίτι μου, μετά χαράς να κανονίσουμε. :)
Feb 01 2012 23:26
zoro77 → OdyMonaxos
Xαχα τι το ψαχνεις τωρα?xD Οτι μπορεσε, μπορεσε:P
Μπασκετ: 83-65!! OMG yeah!!!!
Feb 01 2012 23:25
OdyMonaxos → zoro77
Θετική η χρονιά, σίγουρα. Αλλά ο παίκτης; Για αυτά που μπορεί σίγουρα, αλλά θα πρεπε και παραπάνω
Feb 01 2012 23:22
Night Wizard Seal → Maya-chan
Εμένα έτσι με αρέσει 8D
Αλλά έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι δε με φωνάζουν ποτέ έτσι. Πολ, Πόλι, Ρούκο, Πολούκο(λες και είμαι σκυλί) και άλλα [B]πολλά[/B], αλλά δεν είναι πρέπον να τα εκθέσω τώρα :hahaha:
Btw, έμαθα ότι μένετε Μαρούσι από τον αδερφό σου. Εν εύθετω χρόνω να κανονίσουμε καμιά βολτίτσα, να τα πούμε :)
Feb 01 2012 23:19
zoro77 → OdyMonaxos
4 ηταν σιγουρα. 8 ηταν συνολικα τα πεναλτι που εδωσε ο Ολυμπιακος. Τα 3 πρωτα τα εχασε(Rιερα,Ντουντου,Ιμπαγασα), και μετα ηρθε ο Φουστερ και εκανε ενα 4/4. Εβαλε αλλο ενα ο Ριερα με Πανσεραικο. Ποδοσφαιρο τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω ανελλιπως.
Το αλλο που λες ισχυει αν και απο το θεμα του πρεσινγκ σχεδον παντα το κανει. Περσι παντως ασχετα αν καποιος αλλος στην θεση του επαιζε καλυτερα, αναμφιβολλα η χρονια του ηταν θετικη.
Feb 01 2012 23:18
BloodyPrincess
νταξει μωρε!! εγω απλα το ειπα ;Ρ
και μονο αλη9ειες λεω... xD :hahaha:
Feb 01 2012 23:15
Maya-chan → Night Wizard Seal
"Πολύδωρε" ακούγεται πολύ επίσημο. Δε στο κόβουνε irl? :P
Feb 01 2012 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed