Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Anyparktos

Oyasumi me_loves_neliel kun!!! Arigato (kαι καπου εδω τελειωνει το ιαπωνικο λεξιλογιο) για την παρεα!
May 26 2008 23:34
Photo

Zoro → iristella

Ουστ,παλι καλα που επεσε στα ματια μου αυτη η συζητηση!!! [fanboy mode]Το One Piece περα απο το μετριο αρκ που μας περιβαλλει αυτη τη στιγμη,περιμενει ενα τελειο πραγματικα αρκ μετα(αποδειξη το manga)και θα φτασει την κορυφη πιθανον..η χαρα του fanboy..ενω για το ανιμε του Naruto Shippuden δεν ακουω καλα λογια τελευταια...αρα πιστευω συντομα οχι μονο θα συγκρινετε,αλλα θα το ξεπερναει τo Νaruto:bleh:[/fanboy mode] Και τωρα σε normal mode θα πω,ολα καλα ειναι,σε μας να μας αρεσουν και τπτ αλλο...:bath: (αν και οι κοκορομαχιες δεν ειναι κακο να λειπουν:oo:) Edit κι εγω:Ναι,ηταν καπως ξεκαρφωτο το ποσο αγαπουσε τον Light και το ποσα ηταν διατεθειμενη να κανει γι αυτον,παρ οτι δεν τον ηξερε αρχικα και δεν υπηρχε ανταποκριση εν τουτοις...αυτο ηταν ψευτικο...παραηταν "απλη".. Παρ ολα αυτα,αν εξαιρεσεις τα απο πανω και τα δεχτεις,εγω την βρηκα συμπαθητικη και χαριτωμενη...που να βρεις τετοιο ατομο που σου κανει τοσα πραγματα??ακομη και να πεθανει ηταν ετοιμη για αυτον...love slave:P
May 26 2008 23:29
Photo

Anyparktos → iristella

Oyasumi!Ελπίζω να το μαθες μέχρι τώρα ότι oyasumi=καληνύχτα ε?Τεσπα δεν την παλεύω άλλο πάω για κανα azumanga και ύπνος...
May 26 2008 23:25
Photo

Anyparktos → Ephialtes

Lol,ανεμιστήρι ήθελε ο άνθρωπος ρε...Μάλλον γνωρίζεστε ε?Γιατί τώρα είδα κι εσύ από Τρίκαλα...(για το thread ψύξη μιλάω)
May 26 2008 23:13
Photo

Anyparktos → Tamaki

Yup...Και η πατάτα της υπόθεσης:Κατα λάθος το profile έγραφε female...Οπότε και η Eri περίμενε να δει κανα κoριτσάκι!Lol!
May 26 2008 23:10
Photo

Tamaki → Anyparktos

[color=#A1063C]Είχαμε έρθει και πάνω το προηγούμενο σκ παρέα! Δε σε είδαμε though.. Μάθαμε πάντως από την eri ότι είσαι λίγο huge τύπος :laugh:.[/color]
May 26 2008 23:07
Photo

Anyparktos → Tamaki

Xεχ!!Οκ πες το έτσι now i get it...Έλεγα κι εγώ κάποιο λόγο θα χεις για να το παίρνεις απο κείνη τη μεριά.Τον πάω κι εγώ πολύ τον pyramid!
May 26 2008 23:01
Photo

Tamaki → Anyparktos

[color=#A1063C]O pyramid αυτή τη στιγμή απουσιάζει, θα έρθει να συμφωνήσει μαζί σας σε λίγο. Αλλά σε κάθε περίπτωση ,επρόκειτο για πρόκληση (προς τους kenny,somnium και την υποφαινόμενη) και το ξέρω γιατί είναι από τους καλύτερους μου φίλους ο rp. Θα ήμουν μια απογοήτευση αν άφηνα το.. "καυστικό" του σχόλιο να πέσει στο πάτωμα :).[/color]
May 26 2008 22:52
Photo

Tamaki → merlin1

[color=#A1063C]Καλώς το παιδί!! :hi:[/color]
May 26 2008 22:43
Photo

Vetus

Στην Kαβάτζα παίζει να πάω αυτήν την Παρασκευή. Κι επειδή ξεχνάω εύκολα φάτσες ατόμων που δεν έχω δει πολλές φορές (έχω σκατά μνήμη, μην το ψάχνεις) ελπίζω να θυμάσαι εσύ την δικιά μου. ΧD
May 26 2008 22:26
Photo

GkLoc → Billykid

Τιποτα Δεν Κανει,Nice To Meet You Too!!
May 26 2008 22:10
Photo

Neuro → Billykid

??? Είσαι κοπέλα:erk:?? Και γιατί έβαλες τέτοιο όνομα?:sleepy::blurah5:
May 26 2008 21:59
Photo

Bushido → Vetus

Χαιρετω κ εγω φιλτατε~ τελευταια φορα ειχα ειδωθει στο καβατζα (τωρα που το ειπα αυτο μετατραπηκα σε θεος??) xD *just kidding μην περαστω κ για ψωνιο :S* do desu ka?
May 26 2008 21:28
Photo

Tamaki → red pyramid

διόρθωσε επιτέλους την υπογραφή σου.. δλδ κάνε τα γράμματα όντως size 1 κλείνοντας το.. ή σβήσε το! και.. κρεπάλης..λέμε τώρα.. αυτά.. :) (χαμογελάκι της καφρίλας).
May 26 2008 21:26
Photo

odin

Ναι,να με μπουκωσεις,δεν θα αντισταθω καθολου:blingeye2: Οχι μεταλ,φτου κακα,μακρυα απο μας:oo:
May 26 2008 20:50