Community Status Updates

kith → Ash_Pokemaster
βασικα δεν με ξερης και προφανος ουτε εγω απλα κανω οσους μπορο friend request :):) ελπιζω να μιν υπαρχη καπιο προβλημα

iristella → Neuro
Τελικα το kyuubi ειναι αγορι η κοριτσι? Γιατι ναι μεν το ακουμε να μιλα με μπασα φωνη αλλα οι αλεπουδες πνευματα κατα την ιαπωνικη παραδοση ηταν γυναικες....και στο bleach την yoruichi αρχικα για αντρα την ειχαμε περασει

Anyparktos → Neuro
Ελεύθερα φίλε μου!Πάντα ελεύθερα...Απλά το #%^%^ inet μου τα χει παίξει και πρέπει και να φύγω επομένως δεν θα είμαι για πολύ ακόμα online...Μπορούμε να τα πούμε κατα το βραδάκι όμως!

Tamaki → red pyramid
γίνεται άραγε να σε κάνω ignore να μη σπαμμάρεις στο προφίλ μου;

Tamaki → red pyramid
this is a public place ε.. δε τα διαβαζω μονο εγω αυτα που λες.. σεμνα σε παρακαλω :|

iristella → Neuro
(κατα τ αλλα ειμαι ενα μικρο και αξιαγαπητο κοριτσι - ουδεμια σχεση με τον εκφοβιστικο και φωνακλα zero)

Neuro → iristella
Ναι είναι χαζό τεστ έπρεπε να έχει και άλλους...π.χ. τον Aido-sama αλλά και άλλους.

iristella → Neuro
ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥUUKI???????:oo::oo::oo:Αυτην την μικρη αχρηστη που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη???? Θα με στριμωχνε εμενα vampire και δεν θα του αλλαζα τα φωτα???????:oo::hehehe:που θα αφηνα τον zero να παιζει με το οπλο και εγω θα ειχα ενα ταπεινο κονταρι??? δεν πιστευω οτι μας μπερδεψαν. Απλα τα τεστ ηταν εντελως ηλιθια....:nosey:

Neuro → iristella
Καμία σχέση δεν έχεις με τον Zero:oo:...λες να μας μπέρδεψε:orly:?