Community Status Updates

Emmanouela → Zoro
Αλοχα!!! τι κανουμε???
θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορεις....Μηπως ξερεις που μπορω να βρω ελληνικους η αγγλικους υποτιτλουσ για card captor sakura?? plz δεν βρησκω πουθενα... :S

Fingolfin
Patience my young jedi!
Την στείλαμε κάπου που δεν μπορείτε να δείτε για να την συμμαζέψουμε κάπως και για να φύγει η κάψα ορισμένων που τελευταία την είχαν μετατρέψει σε msn chat. Κάτι πολύ κουραστικό και ανούσιο να διαβάζεις.
Όταν κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα θα την επαναφέρουμε.

LamogiasGR
This profile is just to keep getting news from this site... my main Anime profile is on veoh.com/users/lamogiasgr

dennisuke
Ναι, ακριβώς έτσι! 'Ηθελα να δείξω ότι τα anime συνδέονται κατά βάση με την παράδοση και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας. Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα

Zoro → lordofblues
Βασικα εγω λεω κριμα για μενα που πρεπει να αντεξω μεχρι να τα δειξει του χρονου στο ανιμε:sigh2:
Αλλα τα αξιζει η υπομονη πιστευω,γιατι μ'αρεσει πιο πολυ η μεταφορα στο ανιμε,με χρωματα,τραγουδια,διαλογους,κινηση κλπ...και το manga καλο ειναι και οι ζωγραφιες σκιζουν,αλλα πιστευω οτι για εναν κοσμο γεματο φαντασια οπως το One Piece το ανιμε ειναι πιο ταιριαστο,και προτιμω να το βλεπω χωρις να ξερω τι θα γινει αργοτερα...(ασε που τα fillers τεινουν να ειναι καλα,αποδεκτα γενικως)..
Θα αντεξω,υπαρχουν κι αλλες καλες σειρες/ταινιες να δω(εχεμ Berserk....φτου,το τελειωσα κι αυτο!!)
Ben Stiller Over!!

Zoro → Fingolfin
Fingolfin να σε ρωτησω,η τρυπα τι απεγινε??:hmmm:
Οχι τπτ αλλο,τελευταια δεν ποσταρα πολυ εκει,σπανια την κοιτουσα,αλλα εδω περα δεν ειναι μονο locked,ειναι vanished(!)
Λογω του πολυ spam της δωσατε ενα "διαλειμμα"(να δουλεψει και καμια σκουπα) ή εκλεισε οριστηκα??

lordofblues → Zoro
Ελα ζορο. Ο τυπος ειναι θεος. Ειχε στο μυαλο του αυτη την εξελιξη ποσα κεφαλαια πισω.
Μην ξεχνας ποσες ακομα φορες μας εχει δωσει hints και τα καταλαβαμε υστερα απο ποσο καιρο.
e.g. εκεινη η φαλαινα, ο dragon ο πατερας του luffy
Παντως κριμα να σταματησεις τωρα

Zoro → lordofblues
Ben Stiller reporting:hehe:
Απο δω και περα να μην ανοιγω τα pm σου δλδ:hihi2:
Παντως εσυ το ξερες αυτο??Εγω εμεινα,δεν περιμενα ενας τυχαιος τελικα να ειναι σημαντικος...

iristella → Neuro
hey yuuki τι κανεις?????Kyriuu zero speaking.....ΧD ο χριστος και η παναγια δλδ....και να πεις οτι εχω και κοινα με τον zero να πω παει στο καλο.... Εγω ειμαι η χαρα του θεου δεν κλαιω συνεχεια την μοιρα μου.......και ειμαι παντα μες την καλοσυνη. Πιστευω φαινεται και απο τα posts Μου ετσι?