Community Status Updates

Zoro → JoHnAroC
Ο κοσμος των ονειρων του [URL="http://img61.imageshack.us/img61/262/pandatv1.jpg"]Γιανναρου[/URL]!!
Kαποια μερα θα ειναι πραγματικοτητα!!
(U like??)

Zoro → Korkofilaki
Το videaki με τον Jackie τα σπασε!!!!
Λυθηκα στα γελια!!
(τελικα δεν εγινε στην ταινια City Hunter αυτο ε??παρωδια ειναι??ή κανονικα,κομματι της ταινιας??)

Zoro → Radagast
εχω δει το 1 και το 2+εχω ετοιμα τα SAC..χρονο θελω να τα δω:bleh:
Αλλα δεν καταλαβα,οταν αλλαζε σωμα η major,μπορουσε να μεταφερει και την "ψυχη" στο αλλο σωμα δλδ??(καπως κουφο μου ακουγεται αυτο)...
Εγω το ειχα πιασει σαν να ειναι το συνολο των αναμνησεων/λετουργιων και αυτα μετεφερνε...αρα ουσιαστικα στο νεο σωμα πηγαιναν οι αναμνησεις της,που κατα καποιον τροπο ειναι και το "ειναι" της...
αν δεν ειναι ετσι,enlighten me στο τι μετερφερνε στο σωμα(ψυχη??)και πως...(οπως θες,και με pm...οποτε μπορεις..)

Radagast
Not quite. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Το "ghost" είναι η συνείδηση ή αλλιώς η ψυχή που απέμεινε στον άνθρωπο αφού πρόσθεσε τα τεχνητά μέλη. Είναι το μόνο που του απέμεινε για να ξεχωρίζει από μια μηχανή/robot. Είναι το "είναι" του, το individuality του, η ψυχή του. Αν το χάσει αυτό ένας άνθρωπος τότε δε θα είναι παρά ίδιος με ένα robot, χωρίς ψυχή - lifeless. Αυτό που τον κάνει να σκέφτεται διαφορετικά από μια μηχανή είναι αυτό που λέμε "ανθρώπινο ένστικτο-ψυχή". Αυτό άλλωστε φοβόντουσαν και μην χάσουν κάποιοι χαρακτήρες στο gits.(ειδικά όταν άλλαζε σώμα η Major, ήταν μεγάλος ο κίνδυνος) Αλλά μετά τίθεται φυσικά και το θέμα πως αν η τεχνολογία προχωρήσει πολύ και κάποια μηχανή καταφέρει με κάποιον τρόπο να αποκτήσει το δικό της "ghost" ή individuality τότε πως θα μπορεί να ξεχωρίσει ο άνθρωπος από μια μηχανή;
Anyway τα υπόλοιπα σε πμ, ξέφυγε το θέμα. Δεν έχει τέλος το συγκεκριμένο θέμα καθώς έθιξα μόλις "δείγμα" από το όλο θέμα. Το θέμα εκτός από άπειρο ενδιαφέρον είναι και "άπειρο" σε έκταση ώστε να το καλύψουμε όλο.
Πάντως αν δεν έχεις δει όλα τα gits, για μένα χάνεις πολλά Zoro. :P
PS : Πληροφορίες για τα ghosts έχει μέχρι και στο wikipedia πάντως για αν βαριέσαι να βρεις κάτι πιο αναλυτικό. [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_%28philosophy"]http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_(philosophy[/URL])
Αλλά imo θέλει πολύ περισσότερο ψάξιμο.

Zoro → Radagast
Μα στο gits το ghost δεν ειχε να κανει με το εσωτερικο των cyborgs??
Ειχε να κανει με την τεχνολογια απ οσο ειχα πιασει(βεβαια εδω που τα λεμε παντα το χα απορια..)
..δλδ καμια σχεση με την ψυχη,το φαντασμα του ανθρωπινου σωματος
...το ghost ηταν κατι σαν η μνημη,το συνολο των κυκλοματων του cyborg που του επετρεπε να αλληλεπιδρα με τον τεχνολογικο κοσμο,η ψηφιακη ταυτοτητα(να συνδεεται με το νετ,να του τροποποιουν την μνημη κλπ)...
Δλδ νομιζα οτι το ghost εναι κατι "man-made" και ειναι λογικο να μην σχετιζεται με θεους(κατι σαν η "εικονα" που απεμενε στο Matrix απο αυτους που εμπεναν μεσα,ξερεις,που ηταν διαφορετικοι με τους εξωτερικους τους εαυτους,χωρις βησματα κλπ..αυτο νομιζα ειναι το ghost)
Αν δεν θελει πολυ μεγαλη εξηγηση δεν με φωτιζεις λιγο(εφ οσων ειναι λαθος αυτα που εγραψα βεβαια)??ή δωσε κανα link αν εχεις αλλα να μην ειναι πολυ θεωρια..μια σουμα θα θελα(βαριεμαι να διαβασω λιγο τωρα:bleh:)

BarbasSs → Zoro
οπως λεω και στο sig...
E.K.M.E.K.:Επιτροπη Κανιβαλισμου και μοναδα καταστροφων του anime//gr...
XEX ειναι κατι που σκαρωσαμε με τον Me Loves Neliel....
κατι σαν νεολαια του ΚΕΗΚ...

BarbasSs → Melkor
παντα μεσα ποτε δε κοιματε............
χεχ
μολις ειδα οτι παιζεις και Dota.....
εγω ξεκινησα απο την ενδοξη 5,32......καψιμοοοοοοοοοοο
περισι ειπα αντε φτανει αρκετο χρημα εφυγε.........

JoHnAroC
εεε ευχαριστω πολυ..πρεπει να παρω κοκκινο μαρκαδορακι τοτες....γιατι γινετε το μισο με πενα και το αλλο μισο με μαρκαδορο ανεξυτιλο...
εε καλα ειμαι μεγαλη λερα δεν το ξερες^^

Zoro → BarbasSs
Btw το E.K.M.E.K. τι ειναι??
Καμια σχεση με το Κ.Ε.Η.Κ.??
Αντε οποτε μπορεις βαλε εικονα στο trivia:)