Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

εφοσον ουτε η ιδια εκτιμα την ζωη της εγω της φταιω??? Γενικα αν θυμασαι ηταν εξαιτιας της ανικανοτητας της να εξαφανισει στοιχεια που επεσαν οι υποψιες επανω στον Light.Και ναι πιστευω οτι αν δεν ηταν η κοκκορομυαλη θα ειχαμε μια καλυτερη αναμετρηση L Light χωρις την αναμειξητης Rem. Eφοσον ηταν αναγκαιο να πεθανει ο L θα προτιμουσα να πεθαινε απευθειας απο τα χερια του Light η οπως λες οτι τελειωσαν οι ταινιες
May 31 2008 22:42
Photo

Zoro → GkLoc

Οπα,ξερεις ηδη τον Franky??!!(να τι σου κανουν τα spoiler!!) Nαι θα τον συναντησουν αρκετα πιο κει...πολυ ωραιος χαρακτηρας και στο ανιμε θεωρω οτι εχει απο τις καλυτερες φωνες... Το μονο που την σπαει ειναι το Flash Back του,αν και οχι ολο,απλα δεν μπορω να σου εξηγησω γιατι ειναι spoiler... btw,ο franky ετυχε και ηταν ξεβρακωτος,δεν ειναι παντα ετσι...αν και περπαταει παντα με μαγιο και χωρις παντελονι/παπουτσια!! Αντε cya!!
May 31 2008 22:42
Photo

Zoro → iristella

Ξανανοιγω εδω την συζητηση :hehe: Θες να την δεις να πεθανει επειδη εδωσε το lifespan της 2 φορες?? Αυτο εγω το βλεπω σαν καλο,αλλα ο καθενας εχει τα δικα του point of view... Μετα,το IQ της δεν ηταν χαμηλο(ουτε και τεραστιο,αλλα καμια σχεση με το πως εμοιαζε)...απλα ηταν τυφλωμενη απο ερωτα...σκεψου οτι οταν ηταν να βρει τροπο να συναντησει τον Light τα σκεφτηκε ολα πολυ καλα,με το ημερολογιο,τοπο συναντησης,να μην αφησει στοιχεια κλπ Τελος,ο Light ναι μεν πιαστηκε εξαιτιας της αλλα ο L δεν σκωτοθηκε εξαιτιας της(τι φταιει αυτη που η Rem της ειχε αδυναμια?)...ομως σκεψου και ποσο πολυ του χρησιμεψε η ικανοτητα της με τα ματια....και επισης το να παει να ξεθαψει το DN οταν τους αφησαν ελευθερους... (να δω τι θα ακουσω τωρα:hiding_something::hehehe:)
May 31 2008 22:39
Photo

GkLoc → Zoro

Ο Ξεβρακωτος Franky Δεν Ειναι??? Ειδα Στο Youtube Το Επεισοδιο Με Την Robin,Που Του Κανει GRAB!!! Αουτς!!! Τζαματος Τυπος Φαινεται!
May 31 2008 22:36
Photo

Zoro → GkLoc

Το χω παθει κι εγω αλλα πιστεψε με καλυτερο ειναι απο το να μην εχεις να βαλεις κανενα(γιατι το χω παθει κι αυτο)!! Ψαξ το προσεκτικα και διαλεξε το καλυτερο... Btw υποθετω οτι δεν ξερεις τον χαρακτηρα απο το ava μου ε?? Κι αυτος απο One Piece,θα τον μαθεις αργοτερα...
May 31 2008 22:29
Photo

Zabimaru → kabamaru-1986

happy birthday
May 31 2008 22:27
Photo

GkLoc → Zoro

Εμεινα Στον Zoro!(Μαλλον Μεχρι Το Τελος Της ημερας Θα Το Αλαξω) Εχει Τοσα Ωραια Το Site,Δεν Ξερω Πιο Να Πρωτοβαλω! I'm Helpless!!!
May 31 2008 22:19
Photo

Zoro → GkLoc

Καλα ρε τι γινετε,πανω που σε κομπλιμενταρω για το καινουριο ava βαζεις κι αλλο?? Φοβερoς κι ο Zoro!!!! (αντε να δουμε ποιον θα βαλεις τωρα:hihi2:) [πλακα σου κανω btw!!]
May 31 2008 22:08
Photo

Zoro → GkLoc

Nice, πολυ ωραιο κι αυτο το ava!!! Vegitard!!!
May 31 2008 22:01
Photo

Zoro → Erisadesu

Check my visits too:bleh: (just joking,μην φαω καμια ξαφνικη...που μαλλον θα την φαω και παλι!!)
May 31 2008 22:00
Photo

GkLoc → Zoro

Arigato Zoro,Ειδα κατι Ωραια,Αλλα Θα Τα Χρησιμοποιησω Αργοτερα! Παντως Πολυ Ωραιο Το Photobucket! Don't Worry,Its Not Easy For An Addicted,To Stop His Addiction!!! And That's Watching One Piece!!! Αν Και Θα Αλλαξω Ava,Θα Βαλω Βετζετα Παλι!(Ασχετο)
May 31 2008 21:56
Photo

Zoro → GkLoc

Thanx,χαιρομαι που σ'αρεσε!!(οχι γιατι εχω ακουσει και κακα λογια!) Ειναι fan made,δεν ειναι κανονικο απο τον mangaka δλδ... Το βρηκα σε καποιο forum μου φαινετε με fan art του One Piece,(νομιζω το captainluffy.com,στο fan art section του forum) ή στο photobucket.com...καπου εκει ψαχνω γιατι μ'αρεσει να βαζω σπανιες εικονες..αν θες ψαξε κι εσυ εκει..εγω βρηκα πολλες μοναδικες,και αρκετες τις εχω κρατησει για καβατζα οταν αλλαξω ava... Αυτα,την κανω κι εγω....τα λεμε!! (Watch Moar One Piece!!)
May 31 2008 21:24
Photo

GkLoc → Zoro

Ρε Συ Zoro,Το Δικο Σου Avatar Απο Site Το Πηρες Η Το Ειχε Στα Ετοιμα! Διοτι Ειναι Πολυ Cool!!
May 31 2008 21:20
Photo

Zoro → BarbasSs

Μπα την κανω κι εγω!! (αλλα παιζει να ξαναμπω το βραδυ...ή μαλλον πρωι να το πω καλυτερα!!σ'αυτο εχεις δικιο!!)
May 31 2008 21:04
Photo

Zoro → BarbasSs

Καλα και το Naruto δεν μπαινει καν στην λιστα σου δλδ?? One Piece powa:head: PS:απαντα και στο trivia λιγο για να βαλω εικονα...
May 31 2008 21:00