Community Status Updates

Zoro → JoHnAroC
Γιανναρε η καινουρια sig με τον σταυρο και το Gargoyle/δαιμονα(whatever!) τα σπαει απλα!!
Και το ava ομως μ'αρεσει,η μικρη δοση κιτρινου (φωτια ειναι??απ το ματι του βγαινει ή μου φαινετε:hahaha:) το κανει πιο ξεχωρηστο κιωλας...
Nice,keep it up!!:riiight:

Erisadesu → Quajafrie
...any news apo ton skoteino kosmo tou quajafriediou???
pws pigan oi panelinies?
eisai kala?
zeis?

Zoro → iristella
Μετα απ αυτο θα παει 99%(γυρω στα 500κατι posts) και μετα Complete(γυρω στα 1020κατι posts) and that's it!!Δεν εχει αλλες εκπληξεις μετα!!(μου θες και φούξια!!)
Διαφορετικο χρωμα εχουν μονο:
-οι Mods(πρασινο)
-οι Admins(κοκκινο)
-oι ADN Members(κιτρινο)
-oι Global Mods(γαλαζιο)
-οι VIP Members(μαυρο)
-οι Review Staff(μωβ)
-οι Comic Team(ή δεν ξερω πως λεγεται,που ζωγραφιζουν το ΚΕΗΚ,ελπιζω να ξερεις τι ειναι xD),(ανοιχτο γκρι)
...α,ειναι και ο Founder(μονο ενας ειναι νομιζω) που ειναι καφε σκουρο..
Για μας τους κοινους θνητους μενει μονο το μπλε,γι αυτο συνηθησε το,παει καλα και με το καλοκαιρι..θαλασσα,ουρανος!:bath::Blissfull:
Επισης,μην νομιζεις,και ολοι οι απo πανω μενουν παντα με ενα χρωμα κι αυτοι,δεν αλλαζουν οποτε θελουν,απλα το θεμα ειναι να σ'αρεσει αυτο που θα σου τυχει...
Τελος,μην ανυσηχεις ρε,δεν ηταν κακια πιο πριν,απλα παραξενευτηκα,γραφεις ακομα περισσοτερο απ οσο εγραφα εγω οταν γραφτηκα(και εμενα ηδη με εχουν κοψει...δεν ξερω κι εγω σαν τι)...δεν περιμενα να βρω ατομο,οχι μονο στο πασο μου,αλλα και πιο γρηγορο:hihi2:
Γραφε οσο θες αφου σ'αρεσει,κι εγω το ιδιο(spam να μην κανουμε και ειναι καλα!)..και εγω εχω εξετασεις συντομα και δεν θα μπορω να μπαινω τοσο συχνα,ας το χαρουμε τωρα λοιπον!!

Zauk-Lain-
→
psofia
Pitsiriki eisai dld?55 lvl?Ego 55 lvl eimoun prin apo 2,5 xronia...Ti mou thimises tora...

Zauk-Lain-
→
psofia
LaL se pion Server pezeis?
Pes m Genjuros na me stileis telios!
Class?Race?Lvl?

1oneiromono → trynksssj2
House (τωρα το ξεκινησα),Prison break(waiting s4) ,heroes
Αλλα εχο φαει κολλημα κυριος με το house εχει τρελη φαση :P

Bushido
→
Vetus
[url]http://img.alibaba.com/photo/50269455/Anime_Figure.jpg\[/url]
here is the link

Melkor → iristella
σιγουρα δεν ειναι η μερα μου. ελπιζω η δικια σου να ειναι καλυτερη

Anyparktos → Melkor
Όχι ρε για το αντίστοιχο thread(ichigo mashimaro) καλά πλάκα έκανα ούτως ή άλλως...Η περιγραφή του στο anidb δεν μου φαινόταν για ecchi...Πάω να ξανακοιτάξω!

psofia
→
Zauk-Lain-
Nα πάω 70 πρώτα... Αλλά μετά θα βγει το νέο expansion pack, οπότε θα πρέπει να πάω 80! WTF?! :p