Jump to content

Community Status Updates

Photo

Manbearpig

O stamatis
Jun 03 2008 22:48
Photo

kith → Anelis

ειμαι στο αιγαλεο α8ηνα δυκτεια υπολογιστον
Jun 03 2008 22:44
Photo

GkLoc → sintar

[B][I]Nice To Meet Another One Piece Fan!![/I][/B]
Jun 03 2008 22:27
Photo

Anelis → kith

pww kala egw tin exw xesmeni teleiws ti sxoli mou, esy se poia eisai?
Jun 03 2008 21:56
Photo

kith → Anelis

και εγω εφχαριστο για το Friend Accept... τι να κανω διαβαζω εξεταστικη σου λενε
Jun 03 2008 21:54
Photo

Anelis → olgidio

:wooi2:helloooooooz
Jun 03 2008 21:53
Photo

Anelis → kith

thanx gia to add, ti kaneis?
Jun 03 2008 21:52
Photo

Zoro → momO

Η κοπελια απο το 5ο cosplay που ποσταρες απο ποιο ανιμε ειναι(με τα οπλα)?? Μου θυμιζει πολυ Lara...(δεν πιστευω να ναι αυτη!!)
Jun 03 2008 21:19
Photo

Zoro → iristella

LoL ε πεσ το οτι το θες μονο για σενα:hehehe: Αυτο μπορεις να το βρεις στην μαυρη αγορα του forum,μου φαινετε κανει περιπου 200 ευρω και θελει και να βγεις βολτα με 1-2 mods ενα βραδυ...(:bleh:) Αν σου φαινετε υπερβολικα υψηλη τιμη υπαρχει πιο απλη λυση,κανεις αιτηση(με poll πλειοψηφιας:kakaka:) να αλλαξει το στανταρ χρωμα απο μπλε σε φουξια και ετσι γινονται ολοι φουξια(κι εγω!!!:hahaha:) και ετσι πηρες το χρωμα σου(μονο που τοτε θα το χουν ολοι!!) Σοβαρα τωρα(πριν σε πειραζα!!),και στα 2 poll τελικα η πλειοψηφια τις συμπαθησε παρατηρησα...μπορει να λεγονται τοσα πολλα ασχημα πραγματα για την κοκκινομαλλα και την ξανθια αλλα τελικα....the world is full of love!!:P PS:Μου ρθε ιδεα για νεο poll:Misa ή Lucy,ποια προτιμησατε?? Ψηνεσαι??:nanana::hiding_something::zetsubou:
Jun 03 2008 20:05
Photo

trynksssj2

Πρέπει να δεις και Lost. Τα σπάει επίσης!
Jun 03 2008 20:01
Photo

iristella → Zoro

:emptyonexg1:Δεν θελω ν αλλαξουν ολοι χρωμα...Εγω θελω να αλλαξω...Και μου εχει κολλησει το μωβ...:nosey:Ποιον πρεπει να πληρωσω για να παρω το φουξια με την ενδειξη funky member???
Jun 03 2008 19:14
Photo

Xigbar → ioanna

oxi rotao giati merika atoma dn exoun........tespa ^_^ dineis ? xP
Jun 03 2008 19:10
Photo

Xigbar → Emmanouela

eee kala more !! esi ?^^
Jun 03 2008 19:09
Photo

Zoro → iristella

Δεν μπορεις να το παρεις το μωβ!!:P Εισαι καταδικασμενη να σαι παντα με το μπλε!!!:bleh: (γιατι τοσο κακο ειναι??εμενα ωραιο μου φαινετε,απλα το χουν ολοι και δεν ξεχωριζεις,αλλα με 5000 μελη θες και να ξεχωρησεις??:hahaha:αν αλλαζαν ολοι χρωμα παλι ιδια κατασταση θα ηταν...:wis:)
Jun 03 2008 19:09
Photo

Zoro → FireFistAce

Δεν κανει τπτ!!Παντα να βοηθαμε τους fellow OP fans!! Παντα,οτιδηποτε χρειαστεις,σε μενα!! (ειδικα με το Berserk βρηκα οτι πιο τελειο μπορουσα να βρω ποτε μου...την ιστορια που χρειαζομουν..με μαχες,συναισθημα,εξυπναδα,suspense και...γελιο που και που!!check my avatar!!) Που εισαι τωρα στο Berserk btw?? Tα λεμε..(εγω την κανω σιγα σιγα!!)
Jun 03 2008 19:04