Community Status Updates

Radagast
Δε νομίζω πως πρέπει να σου απαντήσω πριν δεις τα SAC ή πριν διαβάσεις το manga. Θα ήταν spoiler και είναι πραγματικά κρίμα γιατί ότι και να σου πω, δε θα το καταλάβεις πλήρως αν δε βιώσεις πρώτα την σειρά/manga που θεωρώ και αριστούργημα. Καλές οι ταινίες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αρκούν για αν θες ανάλυση του κόσμου των Gits. Άλλωστε μιλάμε για πολύ μέλλον, τα πάντα είναι πολύ προχωρημένα για τα δεδομένα μας γι'αυτό και ίσως να σου φαίνονται λίγο "κουφά". Αλλά έτσι είναι ο κόσμος που δημιουργήθηκε στο manga. Σαν sci-fi μελλοντικό concept, είναι πραγματικά αξεπέραστος ο κόσμος που σου δείχνουν τα GITS και δεν είναι κάτι που περιγράφεται εύκολα με λόγια...

Zoro → iristella
Male Power:head:
Χαχαχα συναντιωμαστε παλι σε thread..το χει η τυχη μας φαινετε!!!
Βασικα σκεφτομουν και κατι..η μονη σειρα που εχουμε κοινη ειναι το Death Note...μετα εσυ βλεπεις Naruto,εγω One Piece...εσυ Bleach,εγω Berserk πχ κτλ...
Και κοιτα ποσες συζητησεις ανοιξαμε εχοντας ως κοινη μονο μια σειρα...φαντασου να βλεπαμε και τις ιδιες ακριβως...θα χε ανατιναχτει το forum!!!!!

Zoro → Radagast
Να σου πω,την τελευταια ερωτηση δεν μου την απαντας λιγο?:P
Γιατι το χω περιεργεια,πως μετεφερνε το ghost σε αλλο σωμα αν οντως ειναι η ψυχη??

1oneiromono → trynksssj2
θα το τσεκαρω μετα τις εξετασεις (αν και ενας φιλος μου ,μου ειπε πως ειναι λιγο παρατραβιγμετνο γτ τπτ δν ηταν τυχαιο ,υπηρχε αιτια για το δυστυχημα) , περιμενω τωρα να κατευει η 2 season heroes(εχει αρκετο μελλον)

Zoro → momO
OK then,releasing hormones....
Sexyyy:lovulovu:Gorgeousss:himitsu:kawaiiiii :kawaii::kawaii::kawaii:

Whitelighter → trynksssj2
Πω πω, Γιώργο. :|
Άρχισα LOST.
Epic.
Και αναρωτιόμουν συνεχώς γιατί αρέσει τόσο πολύ στους LOSTούς. :kakaka:
Και το Heroes είναι πολύ ωραίο, αν και έχω δει μόνο το μισό πρώτο επεισόδιο. :'D Το PB το έχω τελειώσει. Το House το βλέπω, όποτε το πετυχαίνω, στο STAR και θέλω να το δω όλο (respect @ your sig). Το Grey's Anatomy καλό είναι; Γιατί ακούστηκε τόσο πολύ; Νόμιζα ότι House > it. Anyway, I 'll check it out, too.

dennisuke → Ephialtes
Ευχαριστώ για το friend accept. Τώρα άρχισα και το manga, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να μου ρίξεις κάνα spoiler.. :congrats: Thanks again