Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast

Δε νομίζω πως πρέπει να σου απαντήσω πριν δεις τα SAC ή πριν διαβάσεις το manga. Θα ήταν spoiler και είναι πραγματικά κρίμα γιατί ότι και να σου πω, δε θα το καταλάβεις πλήρως αν δε βιώσεις πρώτα την σειρά/manga που θεωρώ και αριστούργημα. Καλές οι ταινίες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αρκούν για αν θες ανάλυση του κόσμου των Gits. Άλλωστε μιλάμε για πολύ μέλλον, τα πάντα είναι πολύ προχωρημένα για τα δεδομένα μας γι'αυτό και ίσως να σου φαίνονται λίγο "κουφά". Αλλά έτσι είναι ο κόσμος που δημιουργήθηκε στο manga. Σαν sci-fi μελλοντικό concept, είναι πραγματικά αξεπέραστος ο κόσμος που σου δείχνουν τα GITS και δεν είναι κάτι που περιγράφεται εύκολα με λόγια...
Jun 04 2008 14:36
Photo

Zoro → iristella

Male Power:head: Χαχαχα συναντιωμαστε παλι σε thread..το χει η τυχη μας φαινετε!!! Βασικα σκεφτομουν και κατι..η μονη σειρα που εχουμε κοινη ειναι το Death Note...μετα εσυ βλεπεις Naruto,εγω One Piece...εσυ Bleach,εγω Berserk πχ κτλ... Και κοιτα ποσες συζητησεις ανοιξαμε εχοντας ως κοινη μονο μια σειρα...φαντασου να βλεπαμε και τις ιδιες ακριβως...θα χε ανατιναχτει το forum!!!!!
Jun 04 2008 14:35
Photo

1oneiromono → Ptomahawk

nice,καμια αλλη ξενη σειρα βλεπεις??
Jun 04 2008 14:31
Photo

Zoro → Radagast

Να σου πω,την τελευταια ερωτηση δεν μου την απαντας λιγο?:P Γιατι το χω περιεργεια,πως μετεφερνε το ghost σε αλλο σωμα αν οντως ειναι η ψυχη??
Jun 04 2008 14:24
Photo

1oneiromono → trynksssj2

θα το τσεκαρω μετα τις εξετασεις (αν και ενας φιλος μου ,μου ειπε πως ειναι λιγο παρατραβιγμετνο γτ τπτ δν ηταν τυχαιο ,υπηρχε αιτια για το δυστυχημα) , περιμενω τωρα να κατευει η 2 season heroes(εχει αρκετο μελλον)
Jun 04 2008 14:22
Photo

Zoro → momO

OK then,releasing hormones.... Sexyyy:lovulovu:Gorgeousss:himitsu:kawaiiiii :kawaii::kawaii::kawaii:
Jun 04 2008 14:14
Photo

momO → Zoro

only nice??? you're dissapointing me :P
Jun 04 2008 14:10
Photo

Zoro → momO

Ty very much!!Nice gal!!
Jun 04 2008 14:03
Photo

sintar

hehe!!επισης!!αντε ειμαστε και πολλοι!!!
Jun 04 2008 14:01
Photo

psofia → Ptomahawk

Tελικά μούφα αποδείχτηκε το spoiler! :P
Jun 04 2008 13:20
Photo

Ephialtes → dennisuke

Μην μου πεις οτι αρχισες απο το ch1!!
Jun 04 2008 13:00
Photo

ioanna → Xigbar

[email]johni--93@hotmail.com[/email]
Jun 04 2008 12:35
Photo

Whitelighter → trynksssj2

Πω πω, Γιώργο. :| Άρχισα LOST. Epic. Και αναρωτιόμουν συνεχώς γιατί αρέσει τόσο πολύ στους LOSTούς. :kakaka: Και το Heroes είναι πολύ ωραίο, αν και έχω δει μόνο το μισό πρώτο επεισόδιο. :'D Το PB το έχω τελειώσει. Το House το βλέπω, όποτε το πετυχαίνω, στο STAR και θέλω να το δω όλο (respect @ your sig). Το Grey's Anatomy καλό είναι; Γιατί ακούστηκε τόσο πολύ; Νόμιζα ότι House > it. Anyway, I 'll check it out, too.
Jun 04 2008 12:15
Photo

dennisuke → Ephialtes

Ευχαριστώ για το friend accept. Τώρα άρχισα και το manga, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να μου ρίξεις κάνα spoiler.. :congrats: Thanks again
Jun 04 2008 11:44
Photo

Tsunade → Petran79

χρονια πολλά .
Jun 04 2008 11:01