Community Status Updates

Petran79 → ichigo13
ευχαριστω. ειναι ιδιαιτερο για μενα και οσους προλαβανε τη σειρα μικροι.

Zoro → Radagast
Manga δεν πολυενδιαφερομαι γενικα:P...το SAC αρκει για να παρω καλες απαντησεις δλδ??

iristella → Zoro
Δυστυχως η ευτυχως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν τους παιρνει να μενουν πολυ κατω απο τον ηλιο,ιδιως μεσα στην θαλασσα που μαυριζεις (καιγεσαι) περισσοτερο. Οποτε οσο οι αλλοι πλατσουριζουν εγω πρεπει καπως να απασχολουμαι (and look damn cool in the meantime)!!! Το λαπτοπ ειναι η ιδανικη λυση (και μπορει να μυησω και κανεναν αλλο απο την παρεα στα anime παραλληλα)......

Zoro → iristella
Χαχα οταν μου πες παραλια και mohito λεω "παει θα την χασουμε κι αυτη την ανιμε fan"...αλλα μετα βλεπω και laptop...χεχεχε το απαραιτητο εργαλειο!!!Κανει τα παντα και το πας παντου!!24/7 anime!!:gotit:(just kidding xD)
Αν ειναι να με πας ποτε κοντρα σε δικες μου σειρες ξεκινα με το One Piece πρωτα,ειναι το 3ο και τελευταιο κομματι που σου λειπει,μιας και βλεπεις και τα αλλα 2 μεγαλα shounen(naruto,bleach)...
(businesswoman ε???θα θελα πολυ να το δω αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσουν οι businessmen μαζι σου:hehe:)

iristella → Zoro
Male Power??? Δεν θα το ελεγα.....Ισα ισα επειδη ειμαστε λιγες πρεπει να μας προσεχετε και να μας εχετε στα ωπα ωπα.....XD και οσο για το αλλο που ελεγες... ο Θεος τους προφυλαξε και δεν εχουμε περισσοτερες σειρες κοινες.Τοτε θα υπηρχε οντως μεγαλο προβλημα XDDDDDDD...Αλλα απο ιουλιο και μετα που θα ειμαι σε μια παραλια με το mohito μου και το Laptop αγκαλια (γιατι πρεπει να περασω και ως businesswoman)....Θα σε προκαλεσω στα ισα και στις δικες σου σειρες.......