Community Status Updates

ichigo13 → Jiraiya
Jiraiya διαμαρτήρομαι!Τέτοιος pervert και να μην έχεις ακόμα ψυφίσει στο poll για την sailor moon!Θέλουμε την αποψή σου.Εσυ άλλωστε έχεις εμπειρία πάνω σ'αυτά τα θέματα
Για έλα απ'[URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/4589-sailor-moon-4.html#post185940"]εδώ[/URL] κι εσύ μια βόλτα!

Korkofilaki → Zoro
Το βιντεακι με τον Jackie Chan ειναι οντως απο την ταινια City Hunter. Γι' αυτο το εβαλα, επειδη μου εμεινε σαν σκηνη απο τοτε που πρωτοειδα την ταινια.

GkLoc → SirJim
[B][I]Χρονια Πολλα!!![/I][/B]
[B][I]Και Πιο Πολυ One Piece![/I][/B]

Anelis → kith
pww kala egw tin exw xesmeni teleiws ti sxoli mou, esy se poia eisai?

kith → Anelis
και εγω εφχαριστο για το Friend Accept... τι να κανω διαβαζω εξεταστικη σου λενε

Zoro → momO
Η κοπελια απο το 5ο cosplay που ποσταρες απο ποιο ανιμε ειναι(με τα οπλα)??
Μου θυμιζει πολυ Lara...(δεν πιστευω να ναι αυτη!!)

Zoro → iristella
LoL ε πεσ το οτι το θες μονο για σενα:hehehe:
Αυτο μπορεις να το βρεις στην μαυρη αγορα του forum,μου φαινετε κανει περιπου 200 ευρω και θελει και να βγεις βολτα με 1-2 mods ενα βραδυ...(:bleh:)
Αν σου φαινετε υπερβολικα υψηλη τιμη υπαρχει πιο απλη λυση,κανεις αιτηση(με poll πλειοψηφιας:kakaka:) να αλλαξει το στανταρ χρωμα απο μπλε σε φουξια και ετσι γινονται ολοι φουξια(κι εγω!!!:hahaha:) και ετσι πηρες το χρωμα σου(μονο που τοτε θα το χουν ολοι!!)
Σοβαρα τωρα(πριν σε πειραζα!!),και στα 2 poll τελικα η πλειοψηφια τις συμπαθησε παρατηρησα...μπορει να λεγονται τοσα πολλα ασχημα πραγματα για την κοκκινομαλλα και την ξανθια αλλα τελικα....the world is full of love!!:P
PS:Μου ρθε ιδεα για νεο poll:Misa ή Lucy,ποια προτιμησατε??
Ψηνεσαι??:nanana::hiding_something::zetsubou: