Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zauk-Lain- → QueenofHearts

Teliosan oi panelinies proxtes...Douleia kai endosxolikes eksetaseis tora!
Jun 04 2008 20:30
Photo

Jiraiya → a2a

Πολλοί Narutard έχουμε μαζευτεί τώρα τελευταία.うれしい:if: Αν είναι στα πλαίσια του ρόλου τι να κάνουμε θα το υποστώ.Μόνο μην το παρακάνεις και καταλήξω :deadga6:
Jun 04 2008 20:10
Photo

a2a

Naruto = η αγαπημένη μου σειρά (ακόμα και αν σταματήσω τα όλα άνιμε αυτό θα το συνεχίσω!) Δηλαδή να πάω σε βεστιάριο να δώσω παραγγελία για στολή Tsunade; Η αλήθεια είναι πως αν βάψω το μαλλί ξανθό θα μαι ίδια! Οπότε αν αρχίσω να σε δέρνω μην ανησυχείς! Στα πλαίσια του ρόλου θα ναι!!!:hahaha:
Jun 04 2008 19:59
Photo

Jiraiya → a2a

Βλέπεις Naruto;Μόλις ανέβηκες στην εκτίμηση μου:congrats: ΥΓ.Τις απόκριες εννοείτε θα ντυθούμε και οι 3 μας από το Naruto.Βέβαια δε θα φταίω εγώ αν αρχίσω και κυνηγάω τις κοπέλες στο δρόμο.Θα είναι στα πλαίσια του ρόλου:hahaha:
Jun 04 2008 19:47
Photo

Aigeas

χαχαχα, στο χωριό... μπορείς να το πείς κι έτσι... Μιά χαρά τα περνάς όπου και αν είσαι αρκεί να κάνεις οτι σε ευχαριστεί. :P
Jun 04 2008 19:37
Photo

a2a

:hahaha:Ω ναι! Ω ναι! Γιατί για Master στα Anime είναι αδύνατον μιας και βλέπει όλος ο κόσμος! Και δηλαδή θα είμαστε σαν τους 3 Θρυλικούς νίντζα;;; Εσύ είσαι ήδη Jiraya, εγώ είμαι η Tsunade και ο Mr Ayu-mania ο Orochimaru;;; Χαχα! Πλάκα θα χε! :hehehe:
Jun 04 2008 19:35
Photo

Jiraiya → a2a

Και εγώ έχω διδακτορικό στα ecchi:kakaka:Καλά μιλάμε είναι ιστορική στιγμή.Επιτέλους οι 3 μεγάλοι δάσκαλοι του anime.gr βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος:hahaha:
Jun 04 2008 19:23
Photo

trynksssj2

@Whitelighter Το Grey's Anatomy ΙΜΗΟ είναι πολύ καλό. Είναι περισσότερο, όμως, σαπουνόπερα παρά ιατρικές υποθέσεις σε style House.... Για μένα πάει House >= Lost > Heroes > Grey's Anatomy > Prison Break Το Heroes βέβαια περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί, αφού έχει προβληθεί μόνο μιάμιση season... Αλλά πιστεύω θα συνεχίσει στα επίπεδα που ξεκίνησε, αφού έχει πέσει χοντρό χρήμα στην παραγωγή. Από την άλλη πλευρά, ο πρώτος κύκλος του Prison Break ήταν απίστευτος και ο δεύτερος πολύ καλός. Ο τρίτος ήταν αίσχος....
Jun 04 2008 18:56
Photo

odin

Περασα πολυ καλα Λιζα! Ευχαριστω για το tour:wooi2:
Jun 04 2008 18:55
Photo

usagi 19 → Alexiel

εσύ είσαι λοιπόν που πήρες όλα τα Pita Ten ???:orly: μπορούσες να αφήσεις τουλάχιστον ενα....:sadist:
Jun 04 2008 18:46
Photo

Kenny → BarbasSs

Pic στο anime pictures trivia plzkthnx. :nod2:
Jun 04 2008 18:22
Photo

dennisuke

239 δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο
Jun 04 2008 17:56
Photo

kith → roriconfan

oxi δεν γνοριζομαστε απλα εκανα Friend Request και απο οτι βλεπω το απεριπσες συγνομι εαν ιπιρξε καποια ενοχλιση
Jun 04 2008 17:47
Photo

kith → Aigeas

ολα καλα ορεεε σιντεκνε!! εσυ πως τα περνας στο χοριο? :P:P
Jun 04 2008 17:45
Photo

kith → HICARU

ty για το friend add ολα καλα εσυ?
Jun 04 2008 17:41