Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

[S]Seriously? xD OK I shall![/S] So I did...αν εξαιρέσουμε την τελευταία ταινία κάτι άλλο δε με φαίνεται και τόσο συγκλονιστικό.
Feb 06 2012 17:57
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Google , θα με διώξουν αν ποστάρω εδώ :P
Feb 06 2012 17:56
Photo

0.o Inform me, please...
Feb 06 2012 17:51
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Για να είμαι ειλικρινής, στο manga τα πάντα είναι πιο υποφερτά. Είναι τα καδραρίσματα, είναι πως ο mangaka τουλάχιστον αυτά που ζωγραφίζει, ξέρει να τα ζωγραφίζει καλά... Πώς να το πω; Δείχνει το μεράκι του το manga, όσο δύσκολο κι αν είναι να το περιγράψει κανείς αυτό. Τα αντίστοιχα κεφάλαια δεν τα έχω διαβάσει ακόμα, αλλά και πάλι, αν έχει μέσα αστεία με χοντρούς, θα χάσει πόντους απ' την εκτίμησή μου. Διάολε, ένας από τους λόγους που έκοψα το Persona 4 ήταν το όχι απλά άνοστο, αλλά κακόγουστο χιούμορ του! (Ο άλλος ήταν πως όλα όσα έβλεπα ήταν cutsceens από βιντεοπαιχνίδι, και δεν είχα το skip για να τα προσπεράσω. Βαρεμάρα, Χριστέ μου...)
Feb 06 2012 17:49
Photo

Εχμ δεν έχεις δει σκηνές από τις ταινίες που ξεκίνησε .
Feb 06 2012 17:46
Photo

Απαπαπα, τι σκέφτεται το μυαλό σου...! Σου φαίνεται κοπέλα που θα έκανε κάτι τέτοιο δημοσίως? Ό ο ο ο χι!
Feb 06 2012 17:43
Photo

Τι slice of life , τι diary . Μια από αυτές με το κόκκινο Χ να κάνουν :P
Feb 06 2012 17:39
Photo

Χα χα, δε νομίζω...όσο αξιαγάπητη/sexy/κούκλα/ενδιαφέρουσσα και να ναι τι θα κάνουν σ'αυτήν την σειρά? Όχι slice of life αλλά diary θα είναι!
Feb 06 2012 17:36
Photo

Άντε να κάνουν μια σειρά μόνο με αυτήν :awww::lovulovu:
Feb 06 2012 17:32
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Ξαναδές το post.
Feb 06 2012 17:20
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

ΧD Λύσε μου μια απορία. Στο Area No Kishi αυτά που γίνονται σου φαινόταν εξίσου ηλίθια στο manga; Επίσης δεν θυμάμαι το αστείο με την φώκια... θα πάω να το τσεκάρω στο τέλος.
Feb 06 2012 17:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ουπς, ναι συγγνώμη μπερδεύτηκα με τα είδη! Διάολε! Σκατά!
Feb 06 2012 17:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Το συγκεκριμένο δεν ήταν καν based on a true story να το δικαιολογήσουμε, ήταν based on a novel. Αυτός ο Σταυρακάκης φταίει για όλα, αυτός ο ξεμωραμένος.
Feb 06 2012 17:13
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Τι άκυρη σύνδεση είχες σκεφτεί μεταξύ Gilmour και Clapton;
Feb 06 2012 17:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Υποκλίνομαι. Βλέπεις, τα based on a true story τώρα τελευταία τραβάνε περισσότερους αναγνώστες απ'ότι μια σοβαρή συγκηνητική ιστορία ή μια ιστορία βασισμένη στην φαντασία που διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Βλακείες. Δεν φτάνει που είναι αρκετά καλοί για να γράψουν για τον Έλληνα κροίσο, τους τη λέμε κιόλας?
Feb 06 2012 17:05