Community Status Updates

iristella → ichigo13
Οχι μονο για την Misa μου λεει.....Πλακα πλακα αυτην την σταση την επαιρνα ανεκαθεν οταν διαβαζα...Καμια σχεση με το DN...και οταν το εβλεπα κουφαθηκα κυριολεκτικα (για να μην αναφερω την αγαπη μου προς τα γλυκα)...

ichigo13
Το ήξερες ότι αυτή την στάση που παίρνει ο L όταν κάθεται την παίρνει κι ο mangaka της σειράς όταν γράφει ή όταν σκέφτεται?
Αυτά δεν στα λέι ο Zoro!:stubborn::hahaha:

Zoro → iristella
χαχαχαχα οσους χαρακτηρες κι αν προσπαθω να αλλαξω με κρατας μονιμα σε εναν...(ή μαλλον μια)......
(καλο και το αλλο με το διαφημιστικο!!)
Καλως,επιζω μονο να μην αρχισουν να τριγυρνανε παραξενες φωνες για μενα στο forum(xD)
@ichigo:οχι ρε ιδεα σου,λιγο μανια καταδιωξης εχεις...η iristella ειναι η καλυτερη φιλη σου:wis:

iristella → ichigo13
OK γιατι iristella is a good girl....Μου αρεσουν και τα γλυκα και ποτε δεν καθομαι κανονικα σε καρεκλα γιατι μειωνει την αναλυτικη μου ικανοτητα:wooi2::gotit::blingeye2:

iristella → Zoro
Aν ησουν σε anime θα ησουν σε remake του DN και νομιζω ξερεις τι ρολους θα ειχαμε και οι δυο και οχι δεν θα ησουν shinigami......(εκτος και αν ειχε bleach concept το διαφημιστικο που θα γυριζες)

iristella → Melkor
Νταξει μικρο το κακο...Αν ο ιος ειναι λεγεται Jiraya μια φορα , εγω ειμαι η μετενσακωση του Pain και θα του αλλαξω τα φωτα με τα antivirus....Απλα μου φανηκε πολυ κουλο.....Θα το δω το black lagoon. Ακουγεται ενδιαφερον

iristella → ichigo13
Ichigo με κατηγορεις για κατι????Θα σε παραπεμψω στο thread φωτης vs Λ για να δεις το ποσο λατρευω τον Λ....μην κοιτας που με πειραζει ο Zoro...Οπως ειπα εχει νευριασει επειδη δεν συμπαθω την Misa

Melkor → iristella
really?hahahaha. απιστευτο!. δεν μπορω να πω οτι με χαροποιει. συμμεριζομαι την δυσαρεσκεια σου για τον ιο, γτ ειναι ζορι, απλα κοιτα που εχουν φτασει οι Jiraiya-tards, να ονομαζουν ετσι ιους. rofl
P.S. δες το black lagoon. θα σου αρεσει. εμενα τουαλχιστον μου αρεσε πολυ.

ichigo13 → iristella
Ε...τι γίνεται εδώ σαν πολλύ κρυφή συζήτηση πέφτει εδώ μέσα!Τι το κάναμε το forum κρυφό σχολιό?Zoro νίωθω κάτι στην καρδιά λές να ήρθε η ώρα της προδοσίας?Ιristella ελπίζω να μην είσαι εσύ!

Zoro → iristella
{damn and Ι hoped it would've worked...I'm no match for you,Master!!}:blingeye2:

iristella → Zoro
Η παρωδια του Death Note απαιχτη!!!!!εκανα καινουριο συκωτι...Το 4 γιατι επρεπε να με ριξει ψυχολογικα????Η εγω ειμαι πιο αναισθητη απο οσο με κανεις...η μαλλον εσυ δεν εισαι ακομη evil enough για να με συναγωνιστεις....αλλα πιο πιθανο ειναι και τα 2!!!μουαχαχαχαχαχα

Xigbar → Emmanouela
ki esi tin paleueis e? ^^ ki ego xP
ama exeis msn dose kai thelei na milame meso msn!! :)