Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Δεν κανει τπτ:whistling:
Jun 10 2008 00:52
Photo

iristella → Zoro

Πολυ μου αρεσει η κατευθυνση που δινεις στο DN L fan group.....
Jun 10 2008 00:49
Photo

iristella → ichigo13

Οχι μονο για την Misa μου λεει.....Πλακα πλακα αυτην την σταση την επαιρνα ανεκαθεν οταν διαβαζα...Καμια σχεση με το DN...και οταν το εβλεπα κουφαθηκα κυριολεκτικα (για να μην αναφερω την αγαπη μου προς τα γλυκα)...
Jun 10 2008 00:41
Photo

ichigo13

Το ήξερες ότι αυτή την στάση που παίρνει ο L όταν κάθεται την παίρνει κι ο mangaka της σειράς όταν γράφει ή όταν σκέφτεται? Αυτά δεν στα λέι ο Zoro!:stubborn::hahaha:
Jun 10 2008 00:33
Photo

Zoro → iristella

χαχαχαχα οσους χαρακτηρες κι αν προσπαθω να αλλαξω με κρατας μονιμα σε εναν...(ή μαλλον μια)...... (καλο και το αλλο με το διαφημιστικο!!) Καλως,επιζω μονο να μην αρχισουν να τριγυρνανε παραξενες φωνες για μενα στο forum(xD) @ichigo:οχι ρε ιδεα σου,λιγο μανια καταδιωξης εχεις...η iristella ειναι η καλυτερη φιλη σου:wis:
Jun 10 2008 00:30
Photo

iristella → ichigo13

OK γιατι iristella is a good girl....Μου αρεσουν και τα γλυκα και ποτε δεν καθομαι κανονικα σε καρεκλα γιατι μειωνει την αναλυτικη μου ικανοτητα:wooi2::gotit::blingeye2:
Jun 10 2008 00:30
Photo

ichigo13 → iristella

Oxi μορέ χαβαλέ κάνω!Ξερεις τώρα!
Jun 10 2008 00:28
Photo

iristella → Zoro

Aν ησουν σε anime θα ησουν σε remake του DN και νομιζω ξερεις τι ρολους θα ειχαμε και οι δυο και οχι δεν θα ησουν shinigami......(εκτος και αν ειχε bleach concept το διαφημιστικο που θα γυριζες)
Jun 10 2008 00:26
Photo

iristella → Melkor

Νταξει μικρο το κακο...Αν ο ιος ειναι λεγεται Jiraya μια φορα , εγω ειμαι η μετενσακωση του Pain και θα του αλλαξω τα φωτα με τα antivirus....Απλα μου φανηκε πολυ κουλο.....Θα το δω το black lagoon. Ακουγεται ενδιαφερον
Jun 10 2008 00:19
Photo

iristella → ichigo13

Ichigo με κατηγορεις για κατι????Θα σε παραπεμψω στο thread φωτης vs Λ για να δεις το ποσο λατρευω τον Λ....μην κοιτας που με πειραζει ο Zoro...Οπως ειπα εχει νευριασει επειδη δεν συμπαθω την Misa
Jun 10 2008 00:17
Photo

Melkor → iristella

really?hahahaha. απιστευτο!. δεν μπορω να πω οτι με χαροποιει. συμμεριζομαι την δυσαρεσκεια σου για τον ιο, γτ ειναι ζορι, απλα κοιτα που εχουν φτασει οι Jiraiya-tards, να ονομαζουν ετσι ιους. rofl P.S. δες το black lagoon. θα σου αρεσει. εμενα τουαλχιστον μου αρεσε πολυ.
Jun 10 2008 00:16
Photo

ichigo13 → iristella

Ε...τι γίνεται εδώ σαν πολλύ κρυφή συζήτηση πέφτει εδώ μέσα!Τι το κάναμε το forum κρυφό σχολιό?Zoro νίωθω κάτι στην καρδιά λές να ήρθε η ώρα της προδοσίας?Ιristella ελπίζω να μην είσαι εσύ!
Jun 10 2008 00:14
Photo

Zoro → iristella

{damn and Ι hoped it would've worked...I'm no match for you,Master!!}:blingeye2:
Jun 10 2008 00:10
Photo

iristella → Zoro

Η παρωδια του Death Note απαιχτη!!!!!εκανα καινουριο συκωτι...Το 4 γιατι επρεπε να με ριξει ψυχολογικα????Η εγω ειμαι πιο αναισθητη απο οσο με κανεις...η μαλλον εσυ δεν εισαι ακομη evil enough για να με συναγωνιστεις....αλλα πιο πιθανο ειναι και τα 2!!!μουαχαχαχαχαχα
Jun 10 2008 00:07
Photo

Xigbar → Emmanouela

ki esi tin paleueis e? ^^ ki ego xP ama exeis msn dose kai thelei na milame meso msn!! :)
Jun 10 2008 00:07