Community Status Updates
gexion → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]καλά είσαι!Ο Ναρούτο ειναι Master of Noodles and I am terminator of souvlakia ;p[/B]
[B]έδεσα από την αρχή με αυτό to ninja boy*___*[/B]
Jun 13 2008 11:49
Tenshi → BarbasSs
meh.....aston na leei....:P
2 tou minos...hmm...why not egw teleiwnw exetaseis stis 3 Iouliou opote nai na kanonisoume kati meta tis 3 :D
Jun 13 2008 11:47
kith → ikki
λες ?? ξερεις bann λογο πολλον friend Request μας σκοτονις τιν Database και ετσι :)
Jun 13 2008 11:43
Mixed Blessing → mihalakis21
Τι μου θημησες?!xD Εγω ημουν στο borderline στα προφορικα του cambridge στο lower>=/ κομπλαρα ο βλακας...αλλα τωρα πηρα το αιμα μου πισω στα προφορικα του prof>:D
Jun 13 2008 11:21
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
ποποοοοοοοο! τεσπα. no comment:). παρολαυτα δοκιμασε να δεις κανα επισοδιο γιατι αξιζει. βεβαι στην αρχη διχνει ολα τα ιδια σχεδον αλλα απο το 12 περιπου επισοδειο αρχιζει η καλη ιστορια.
Jun 13 2008 11:02
mihalakis21 → Mixed Blessing
ελεος. το μυαλο τους ολο στο χρημα το εχουν. στα προφορικα του cambridge καλα τα πηγα. ελπιζω και εδω να τα παω εξισου καλα. προετοιμασια στο φροντιστηριο ουτε που εχουμε κανει αλλα εμενα δεν με νοιαζει.
Jun 13 2008 10:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
καλα ναι ρε παιδι μου δν σ πα οτι ολοι ειναι emo.. απλως μπες και τσεκαρε hi5 και πες μου σε ποιανου emo το sector "interests" δε λεει Bleach..δε 8α βρεις..κι ολα αυτα 3εκινησαν καποια μερα που ειχα παει με τον κολλητο μου mall και λεγαμε για dragonball Και συγκριναμε με Naruto Μεχρι που ηρ8ε ενας φραντζωτος με την υπολοιπη φρικαλεα παρεα του κι αρχισαν να μας πουλανε τσαμπουκα για το Bleach.. κι απο τοτε αρχισα να παρατηρω πως ολα τα emo...
Jun 13 2008 10:54
Erisadesu → Konata
KELFTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Jun 13 2008 10:48
Mixed Blessing → mihalakis21
Καλη επιτυχια!Παρε τους τα σωβρακα!Μιλα για ανιμε!!!Εγω αυτο εκανα!HEHEH!o εξεταστης φανηκε πολυ ικανοποιημενος ;D (φυσικα μετα με ρωτησε και κατι αλλο για το reputation...και το job market...=.='' αλλα τελοσπαντων)
Jun 13 2008 10:41
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
γιατι το αν υπρχει στην ελλαδα δεν ξερω. παντως ιαπωνια κυκλοφορει σιγουρα.
πρωτη φορα ακουω οτι το bleach το βλεπουν τα emo. για πιο λογο??? εγω που δεν ειμαι emo πως το βλεπω εδω και 2 χρονια??? strange.
Jun 13 2008 10:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ptomahawk
α! οκ.. thx ρε μεγαλε :)
εμενα παντως μ'αρεσε που ειδα τον kakashi χωρις μασκα κι ας ηταν fake :P
Jun 13 2008 10:37
mihalakis21 → Mixed Blessing
και γω τελειωσα αλλα αυριο το πρωι δινω προφορικα για lower στα αγγλικα οποτε επισημα τελειωνω αυριο. αντε να τελειωνουμε γιατι εχω συχαθει το πρωινο ξυπνημα:)
Jun 13 2008 10:36
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
σοβαρα μου μιλας? χαχαχα δλδ υπαρχει και στην Ελλαδα? μονο π 8α υπαρχει ενα προβλημα γτ φοραω φακουσ μυωπιας και δε 8α βλεπω :P Ισως με βοη8ησει ομως το sharingan! wow με πορωσες 8α το ψα3ω! τεσπα...για τα χ8εσινα τωρα... κοιτα. εχω δει 1 piece αλλα δν μαρεσαν κα8ολου οι χαρακτηρες, ιδιως το παιδι λαστιχο-πρωταγωνιστης το 3ερω παντως πως ειναι απο τα καλυτερα και αυτο και το Bleach απλως μ την σπαει γτ Βleach βλεπουν ολα τα emo. 8α τσεκαρω ομως κι απο αυτο πριν το αποκλεισω..
Jun 13 2008 10:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed