Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion19 → iristella

Χε χε. Εννοείς για amv; Δε σκοπεύω να κάνω amv One Piece. Δεν έχω τα κουράγια ούτε μπορώ να φορτώσω τόσα raw για One Piece amv. Χα χα!
Jun 13 2008 04:56
Photo

Zoro → iristella

Να,αν κοιταξεις [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32"]εδω[/URL] στο group του Berserk,αυτα που εγραψε λιγο πιο κατω ο DRAGONBALL1985 με αντιπροσοπευουν απολυτα!!(+η εισαγωγη μου!!) (sorry που σε πρηζω,απλα και με τους αλλους ετσι εκανα και το λατρεψαν...μετα οποτε προλαβεις,δεν σε πιεζω!!)
Jun 13 2008 04:34
Photo

iristella → Orion19

sorry που παρεμβαινω αλλα αν θες κατι πραγματικα ωραιο για avi 2 ειναι οι λυσεις..... Kiryuu Zero και Kuran Kaname....Δεν λεω καλο χρυσο μπορει να ειναι το One Piece αλλα για οφθαλμολουτρο ενα ειναι το anime(το vampire knight)....Και παλι sorry για την σφηνα....
Jun 13 2008 03:51
Photo

Zoro → Orion19

Χεχε αμαν αυτος και η γοητεια του!! Γυναικες να χει και τπτ αλλο!! Κι εν το μεταξυ gentleman,δεν προκειται να πειραξει γυναικα αν δεν το θελει αυτη(παροτι το μυαλο του θα το θελε!!pervert ο τυπος!!) Ο Zoro ενω καμια σχεση,δεν τον ενδιαφερουν οι γυναικες!! Μονο τα σπαθια...παντως χαιρομαι που σ'αρεσει κι ο νεος Zoro!! Παντως πολυ κολλησες με την σειρα και χαιρομαι πολυ που επεμεινα να την δεις...σ'αρεσε και πολυ περισσοτερο απ οσο ειχα σχεδιασει...πιο πολυ απο μενα σ'αρεσει απ οσο βλεπω!! Γερη πορωση!! Για να φτασεις να αλλαξεις avatar απο soul eater που ηδη το χες βαλει 2 φορες σε Οne Piece...ε,εισαι σιγουρα fan πια..μεχρι τελους!! Welcome to Going Merry Go,Navigator!! EDIT:Σου αφησα και μερικα σχολια στο thread αν δεις... Αντε καλο καψιμο μεχρι τις 10:00 Το Nami αρκ τα αξιζει!! Το καλυτερο απο τα πρωτα αρκ!!
Jun 13 2008 03:44
Photo

Zoro → BarbasSs

A,αυτο το επεισοδιο με τους marines που λες ειναι φιλλερ,αλλα το καλυτερο της σειρας..τοσο καλο που θα μπορουσε και να ειναι κανονικο κομματι του manga...αλλα μην φανταστεις τπτ τελειο,απλα ειχε καλες σκηνες...και οχι βαρετο σαν τα περισσοτερα φιλλερς(αν και γενικως το one piece εχει καλα φιλλερς!) Skypiea τι λεει,σ'αρεσε?? Εμενα ειναι το 2ο αγαπημενο μου αρκ...ολα φοβερα εκτος απο το οτι δεν πεθανε κανεις με τον ηλεκτρισμο...ελεος:thumbdown: Τον Neliel πρεπει να τον δεσεις σε καμια καρεκλα με σελοτειπ στα ματια...που θα παει,καποια στιγμη θα δει την ανωτεροτητα της ιστοριας!!Σιγα ποσο μετραει το σχεδιο!!! Ασε που μπορει και να του αρεσει σιγα σιγα το σχεδιο!!(λεμε τωρα,αφου λεει ειναι dark τυπος!!) Τεσπα,για πλακα τα πα τα απο πανω,οτι του αρεσει!! Τα λεμε λοιπον!!:byejg9:
Jun 13 2008 03:39
Photo

Ptomahawk → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τα spoilers είναι υλικό από το manga που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα(πολλές φορές δεν είναι αληθινό). Όσον αφορά το spam που είπα, πήγαινε στο γεγονός ότι τελευταία το naruto thread έχει καταντήσει σαν καφενείο και chat κάτι που δεν επιτρέπεται στα forums, μπαίνει ο καθένας και κάνει σχόλια του τύπου "Ναι, ρε φίλε πολύ πρώτος ο Sasuke τον πάω τρελά" και απαντάει ο άλλος από κάτω "Ναι και μένα μου αρέσει, βαριέμαι τώρα, πάμε για κανά καφέ;". Αυτά κανονικά λέγονται στο chat και όχι σε ένα forum. Κατά τα άλλα, διάβασε το Naruto thread από την 50 σελίδα και μετά, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά. :D
Jun 13 2008 03:29
Photo

Orion19 → Zoro

Δεν είναι ο αγαπημένος μου γιατί τους πάω όλους, αλλά είναι ο πιο ωραίος γι'αυτό τον στόλισα! Χα χα χα! Όταν ποστάρω και κοιτάζω το post μου, θέλω να βλέπω κάτι ωραίο. Να έβαζα τον Usopp; Χα χα χα!
Jun 13 2008 03:13
Photo

BarbasSs → Zoro

βρε εγω του λεω αλλα αυτος ειναι κολημενος δεν του αρεσει το σχεδιο λεει... τι να πεις προτιμαει το bleach.... δεν πολυ ειδα one piece γιατι εχω διαβασμα... λιγο που ειδα ειμαι στο τελος του skypie saga εκει που πεφτουν δηλαδη και τους ριχνουν τους προβολεις οι Marines
Jun 13 2008 03:09
Photo

BarbasSs → Adventurer

XAXAXAXA αντε θα δουμε....
Jun 13 2008 03:07
Photo

Ror0noa_Zoro → Roronoa PNS

ελα ρε αρχηγε τι λεει? zoro και ξερο ψωμι.
Jun 13 2008 03:04
Photo

Zoro → sintar

Oi Cook!! Παραδεχομαι την ηττα μου παντως....η Orion-chwan προτιμησε την pervertοσυνη σου παρα την μαγκια του Zoro,αλλα τι να κανουμε...παραδεχομαι οτι το στυλ που αρεσει στις γυναικες το χει πιο πολυ ο Sanji... Για τα παληκαρια παλι,πιο cool ειναι ο Ζoro συνηθως... (αλλα αν εισαι αντρας ειναι πιο καλη η περιπτωση σου,να αρεσεις στις γυναικες!!:himitsu:) Anw,χαιρετω perv-Cook...be well και προσεχε μην χανεσε στον δρομο!!!:hihi2: (καλα φοβερη και η ατακα του Sanji στο enies lobby που νομιζε οτι εφτασε πρωτος πανω,ενω ηταν μετα τον Zoro και τον εβλεπε με πρασινα afro marimo head,αν θυμασαι.....αυτο δλδ... [IMG]http://img164.imageshack.us/img164/7715/onepiecezoro5ep1.jpg[/IMG] και μετα του λεει μια ο Zoro: -"Where were you?[B]Did you get lost[/B]??" -"Ohohohohoho,where did you learn that word??" Τρελο γελιο και οι 2!!!! Παλι καλα που προτιμαμε διαφορετικους,να μην μαλωνουμε για το ποιος θα χει ποιος στο group.....που αφησα και μυνημα btw!!!)
Jun 13 2008 02:17
Photo

Zoro → GkLoc

Χαχα ε οχι και μουτσοι εμεις,εγω θα ειμαι master swordsman κι εσυ....χεμ....χεχε σου αφησα μυνημα στο group,τσεκαρε ποιον ψηφισα να εισαι εσυ!!!
Jun 13 2008 01:57
Photo

Zoro → Orion19

Καλα ε μεγια το setακι ava+sig,τα σπανε!!!! Ολο sanji προσανατολισμος βλεπω,τον ερωτευτηκες απ οσο καταλαβα ε?? (*poor Zoro-kun:uhh:*he lost from that pervert cook!!!) Να υποθεσω οτι ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας τωρα δλδ?? (εχει κι αλλους καλους πιο κει,παλι γυναικαδες,αλλα αν κολλησες με τον sanji αμφιβαλλω αν θα σ'αρεσει αλλος τοσο πολυ...οπως κι εμενα δεν μ'αρεσει αλλος πιο πολυ απο τον Zoro,αλλα και οι αλλοι πολυ καλοι ειναι...ειδικα η 2η γυναικα απο το πληρωμα ειναι η αγαπημενη μου:lovulovu:...αλλα μην σου σποιλεραρω ποια ειναι!!) EDIT:Αλλη κοπελα υπαρχει στο group(δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες ακομη),αλλα λεει δεν μπαινει γιατι φοβαται τα spoilers(το χουμε κι εμεις αυτο!!)...αρα μονο εσυ κανεις για Navigator....εγραψα και για σενα στο group...check it out!!! Keep watching One Piece!!!Τελειως καμμενη(χεχε και ειναι καλο αυτο!!) Ετοιμασου για το παρελθον της Nami,στο χω πει,ειναι το 2ο αγαπημενο μου...υπαρχει και ενα αλλο πιο κει στην ιστορια που τα σπαει απλα και ειναι το 1ο αγαπημενο μου(θλιψη 100%)...εκει δακρυα ποταμια που λεμε...αλλα θες πολυ για εκει ακομη... Ενω με την Nami συντομα το φτασες!!!
Jun 13 2008 01:55
Photo

zweistein → Matu-san

k esu me to krasaki tou tsou? kala re paidia, toso a8lio videaki k to exei dei oli i ellada pia? :P
Jun 13 2008 01:18
Photo

Radagast → Zoro

Χαχα, άραξε ρε απόγεμα γράφω άλλωστε. ^^ Θα συνεχίσουμε τη συζήτηση το Σ/Κ βασικά. :)
Jun 13 2008 01:13